Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

BOMBĂ! DOCUMENT – Popa Minune, candidat la primăria Corbeni, renegat de foști colegi de preoție – UITE DIVORȚUL, NU E DIVORȚUL

Avatar

Publicat

in

Locuitorii din Corbeni nu mai voteaza cu ochii închiși, bazându-se doar pe promisiunile candidaților. Pățiți cu ultimii edili, oamenii se intereseaza despre fiecare candidat, culeg informații și analizeaza. Așa se face că oamenii au rămas suprinși să afle că Nicolae Dinică, cel cunoscut drept Popa Minune, nu este așa credibil cum ar lasa el sa se înțeleagă. În urmă cu puțin timp ziarul nostru a prezentat documente oficiale ale Patriarhiei care arată cum omul L- a trădat pe Dumnezeu și a încălcat un jurământ scris si parafat cu propria semnătură. Asta i-a îndemnat pe oameni sa se intereseze și mai mult si au aflat că Dinică, după ce ar fi fost scos afara din biserica pe motive de moralitate, nu prea mai este agreat nici de fostii săi colegi de preoție. Mai mult, oamenii din Corbeni au dat peste un alt document oficial care indica faptul ca Dinica, după plimbări în interes de afaceri si distracție pe la București sau Poiana Brașov, s-a jucat cu propriul divorț. Nu că ar fi o problemă un divorț pentru un om simplu, dar ce te faci cand cel care intenteaza divortul este un preot, un slujitor al Domnului iar prin asta incalci un juramant. Mai mult și divortul si plecarea din biserica sunt conditionate de intrarea in politica si afaceri in detrimentul celor care au avut incredere in tine, in special Biserica. Spune multe documentul prezentat mai jos, mai ales daca se observa ca Dinica a jonglat efectiv până și cu proriul divort doar pentru a rezolva chestiuni de politica sau afaceri. Ba a intentat proces de divort, ba s-a razgandit, functie de cum a dictat doar interesul sau personal.

Atât de mult a arătat lui Dinică Nicolae că îi pasă de Corbeni încât a început campania nu, nu stabilit si el, ca tot omul, la gospodăria proprie din Corbeni, ci cazat la o pensiune din Oești.
După ce a lăsat mască un sat întreg cu modul in care a înțeles să respecte biserica și juramantul depus la hirotonire, popa Dinică își face in continuare campanie din postura de turist la Corbeni, el fiind cazat la pensiune. Dinică tot speră că-i va păcăli pe oameni mizand, pe faptul că a fost preot dar omite să spună cum a păcălit această meserie care i-a adus notorietate si chiar avantajul de a veni, acum, in fața oamenilor, ca un personaj de o puritate… discutabilă din multe puncte de vedere.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ministrul Muncii, anunț important pentru banii acestor angajați: Am inițiat completări la cadrul legal existent

Avatar

Publicat

in

De

Ministerul Muncii, Violeta Alexandru a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că a fost finalizat cadrul legal prin care părinţii copiilor cu vârsta de până în 12 ani ale căror şcoli şi grădiniţe se închid în urma măsurilor epidemiologice vor putea primi sprijin financiar pentru a putea sta acasă cu copiii, iar actul legislativ va fi discutat în următoarea şedinţă de Guvern.

„Știu exact, în zona de competență a Ministerului Muncii, ce trebuie făcut pentru părinții copiilor cu vârsta de până la 12 ani înscriși în unitățile de învățământ sau de educație timpurie antepreșcolară, intrate în scenariile 2 și 3. Am spus-o constant, în fiecare zi a săptămânii. Reiau.

Imediat după ce comitetele județene pentru situații de urgență au decis trecerea școlilor din anumite localități, inclusiv din București, în scenariul 2 (prezența la cursuri alternativ cu învățământ în sistem online) sau în scenariul 3 (toate cursurile în sistem online) am inițiat completări la cadrul legal existent pentru a putea acorda, și în aceste cazuri, zile libere plătite (cu 75% din salariul brut dar nu mai mult de 75% din câștigul salarial mediu brut) pentru un părinte. Deja reglementasem și gestionăm situația părinților din școlile în care se descoperă un focar covid, certificat de o anchetă epidemiologică. Acum completăm ceea ce deja avem în aplicare în urma evoluției situației din țară respectiv din școli. Adăugăm și scenariile 2 și 3. Aceleași reguli de acordare pe care le-am avut în legea 19/2020 cu care am plecat la drum, de la începutul stării de urgență.

Toate avizele ministerelor, al CES și al Consiliului Legislativ sunt luate. Am rămas în permanență la dispoziția angajatorilor și a angajaților care au avut diferite propuneri. Zeci de sugestii. Am trecut prin toate. Intru cu acest act normativ în ședința de guvern.

Am terminat și aici. Gestionăm deja alte provocări. În fiecare zi.

#lamuncă„, a notat Violeta Alexandru.

Știu exact, în zona de competență a Ministerului Muncii, ce trebuie făcut pentru părinții copiilor cu vârsta de până la…

Publicată de Violeta Alexandru pe Miercuri, 21 octombrie 2020

Vezi și:

Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

Fostul șofer al lui Ludovic Orban, actual secretar general adjunct al guvernului, deschide lista PNL Teleorman pentru Camera Deputaților

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Vârsta de pensionare are parte de modificări! Cine sunt cei vizați

Avatar

Publicat

in

De

La Senat se află în dezbatere o propunere legislativă prin care se dorește reducerea vârstei de pensionare pentru încă un domeniu industrial.

Locurile de muncă vizare sunt cele din domeniul producției de energie electrică și termică despre care inițiatorii legii spun că sunt deosebit de periculoase pentru starea de sănătate a salariaților, în condițiile în care muncă se desfășoară în majoritatea timpului la temperaturi extreme, în spații puțin ventilate sau în medii cu puternice degajări de pulberi.

Inducția electromagnetica din spațiile de producție generează frecvent afecțiuni neurologice și cardiovasculare în rândul angajaților, iar pulberile în suspensie generează afecțiuni pulmonare severe și chiar cancere iremediabile.

În expunere de motive se mai spune că speranța de viață în rândul angajaților din sectorul producției de energie electrică și termică este una dintre cele mai mici din România, ceea ce justifică pe deplin că aceștia să beneficieze de încadrarea lor în condiții deosebite de muncă. Astfel, angajații din acest sector vor putea beneficia, potrivit modificărilor propuse la art.56, de reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani și un stagiu de cotizare redus de 25 de ani pentru persoanele care au realizat cel puțin 30 de ani în locurile de muncă din sector.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend