Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Bocitoarea Transarg, directoarea Aquaterm, MINTE cu neruşinare, după ce întreaga reţea de apă a picat

Publicat

in

Situație extrem de gravă la Curtea de Arge, imediat după decizia de majorare a preţului apeiș : întreg orașul a rămas fără apă, vineri seară și toată rețeaua de apa a orașului a fost nefuncționala pana sîmbătă dimineaţa. Potrivit informațiilor cele doua pompe s-au defectat iar întreg sistemul de alimentare cu apa a picat în tot orașul. Ca de obieci, nici primăria, nici Aquaterm nu a anunţat avaria. Abia în jurul orei 21:00, contactat de redactorii Profit și SUPER TV, șeful CA al Aquaterm a lămurit situaţia: „Rețeaua a picat în tot orașul pentru ca, la aceasta ora (vineri seara, ora 21:00) ambele pompe sunt nefuncționale. Inițial am oprit noi una din pompe pentru a intra în revizie, cu mari probleme la niște rulmenți. Din păcate, după amiaza asta, cealaltă pompa s-a defectat, s-a ars motorul. Am chemat oamenii de acasă pentru a muta motorul de pe cealaltă pompa nefuncționala pe aceasta. Se lucrează și la ora aceasta și, dacă nu intervin alte probleme, pana sîmbătă dimineață oamenii vor avea iar apă”, ne – a declarat Ionuț Andrei, șeful CA al Aquaterm. La scurt timp, pe un cont de socializare, Claudia Mihăilescu, mana dreapta a lui Panţurescu, bocitoarea Transarg si actuala directoare a Aquaterm, mintea cu neruşinare argeşenii: ” Una din pompe a fost arsă după ce a fost lovita de un traznet !”, spunea aceasta contrazicand si seful CA, Ionut Andrei, şi uitand că ploaia de vineri nu a fost insoţită de descarcări electrice de mare intensitate. Aşadar, PSD persista prin minciuna in loc sa comunice din timp avariile generate de incompetenta lor….

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Informație bombă: Se pregătește o fraudă electorală

Publicat

in

De

Un lider de partid atrage a făcut o declarație bombă! Potrivit acestuia, se pregătește o fraudă electorală.

Sorin Naș, președintele Forța Națională, a declarat, în interviul DCNews: ”Vom avea alegeri locale în luna septembrie, dar atragem atenția că se pregătește o fraudă electorală prin această perpetuare a stării de alertă. Nu aruncăm vorbe în vânt. Ne referim și la faptul că o serie de persoane din conducerea PNL ne atrag atenția că s-ar putea să urmeze o reîntoarcere la starea de urgență. Dacă vom avea alegeri locale în 27 septembrie, am observat că nu se dorește votul pe parcursul mai multor zile pentru a se evita aglomerarea și, până acum, la o secție de votare, cum este secția la care votez eu, de exemplu, sunt peste 1000 de persoane. Fizic, nu pot vota toate acele persoane într-o zi. Asta e strategia celor de la guvernarea, situația cu starea de alertă sau de urgență. Se vor găsi soluții cu privire la modalitatea de vot, lucru care va conduce la o fraudare masivă a alegerilor”.

Advertisements

 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministerul Justiţiei, reacție după declarația lui Marcel Ciolacu: Proiectul de lege adoptat de Guvern a fost avizat favorabil

Publicat

in

De

„Având în vedere afirmaţiile false făcute în spaţiul public de către preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, preşedinte interimar al PSD, referitoare la presupusa absenţă a avizului Ministerului Justiţiei asupra proiectului de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, facem următoarele precizări:

Proiectul de lege adoptat de Guvern în şedinţa din 6 iulie a.c. a fost avizat favorabil de către Ministerul Justiţiei, observaţiile formulate fiind preluate în textul proiectului de act normativ.

Proiectul de lege a fost înaintat în aceeaşi zi Camerei Deputaţilor, în procedură de urgenţă, ca primă cameră sesizată, fiind adoptat în plen în data de 9 iulie a.c. fără a fi invocate aspectele menţionate astăzi de Marcel Ciolacu.

Pentru o corectă informare a opiniei publice, precum şi pentru a demonta pretextele folosite de lideri ai PSD pentru a tergiversa adoptarea unei legi esenţiale şi urgente în combaterea răspândirii virusului, punem la dispoziţie avizul emis de Ministerul Justiţiei”, arată Executivul luni, într-o precizare de presă.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, după şedinţa conducerii PSD, că senatorii social-democraţi vor vota legea privind carantina şi izolarea după ce premierul Ludovic Orban şi ministrul Sănătăţii vin în Parlament, pentru a explica prevederile proiectului legislativ şi de ce l-au înaintat atât de târziu.

Ciolacu a explicat din nou că legea nu are avizul Ministerului Justiţiei. De asemenea, el a afirmat că PSD a votat legea la Cameră, pentru a nu tergiversa dezbaterile şi pentru ca aceasta să ajungă la Senat, care este Cameră decizională.

Guvernul a transmis luni că premierul Ludovic Orban sau miniştrii nu au fost invitaţi la dezbaterile din Parlament în legătură cu legea privind carantina şi izolarea.

Comisia juridică a Senatului discută, la ora transmiterii acestei ştiri, proiectul de lege privind carantina, în vederea emiterii unui raport. Potrivit procedurii parlamentare, proiectul de act normativ va primi votul Senatului, în calitate de Cameră decizională.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend