Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Bill Gates nu pariază deloc pe BITCOIN

Avatar

Publicat

in

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a recunoscut într-un interviu că nu a investit în Bitcoin şi nici nu are de gând să o facă, scrie BBC. El a spus că preferă să investească în companii care lansează produse revoluţionare, precum companiile care au dezvoltat vaccinul împotriva malariei.

Vezi și: FOTO – Jandarmii se fac din nou de râs: un preot a fost amendat pentru că le-a transmis să ajungă în Rai cu toată familia

Miliardarul a spus că nu obişnuieşte să îşi aleagă punctele de investiţie în funcţie de valoarea pe care o deţin în piaţă.

”Dacă ai mai puţini bani decât Elon Musk, ar trebui să ai grijă unde îţi investeşti banii. Elon are o avere impresionantă şi este un antreprenor sofisticat, deci nu cred că investiţiile sale în Bictoin vor avea de suferit”, a spus Bill Gates.

Valoarea Bitcoin-ului a crescut cu aproape 50% după ce Tesla a investit 1.5 miliarde de dolari în această monedă.

Bill Gates a fost sceptic în legătură cu Bitcoin încă de la început.

În 2018, într-un interviu acordat CNBC, el a spus că ar prefera să cumpere şi să vândă imediat ce piaţa creşte, dar nu ar investi pe termen lung.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

În timp ce Rusia se pregăteşte de război cu Ucraina, Ambasada SUA anunţă: Exerciţiu româno-american la Constanţa, pentru reacţie rapidă

Avatar

Publicat

in

De

Forțele pentru operațiuni speciale ale Escadrilei 352 și cele ale Brigăzii 41 Artilerie Terestră au efectuat sâmbătă cu succes o nouă inserare rapidă pe cale aeriană (HIRAIN) a sistemului de rachete cu mobilitate ridicată (HIMARS), în apropiere de Constanța, anunță Ambasada SUA.

Colonelul Marc V. LaRoche, Comandant adjunct al Comandamentului pentru Operațiuni Speciale în Europa, a declarat: „Această repetare a operațiunii HIMARS, efectuată într-un interval de timp mai scurt, a amplificat nu numai relația noastră unică și solidă cu aliații NATO și cu alți parteneri din teatrul de operațiuni, ci a evidențiat și caracterul letal sporit al capacității și mijloacelor pe care forțele de operațiuni speciale (SOF) le pun la dispoziția forțelor întrunite, în special în situațiile în care suntem parteneri cu unitățile noastre convenționale în operațiuni pentru toate domeniile”.

Echipajul forțelor de operațiuni speciale aeriene a încărcat sistemul de rachete HIMARS în aeronava MC-130J Commando II, la baza aeriană Ramstein, împreună cu partenerii de la Forțele Terestre ale S.U.A. din Europa, ca parte a unei misiuni de inserare rapidă în România, cu simulare de tragere și întoarcere la baza din Germania.

Activitățile HIRAIN demonstrează abilitatea Comandamentului Forțelor Armate ale S.U.A. din Europa de a efectua, rapid, trageri precise cu rază lungă de acțiune în teatrele de operațiuni, la momentul și la locul ales de noi, prin utilizarea forței dinamice și a capacității de tragere de tip „cross-domain” împreună cu aliații și partenerii noștri NATO.

Colonelul Daniel Miller, Comandantul Brigăzii 41 Artilerie Terestră, a declarat: „Acest tip de exercițiu comun care combină tragerile precise cu rază largă de acțiune ale Brigăzii 41 Artilerie Terestră cu mobilitatea Escadrilei 352 Operațiuni Speciale creează un mijloc flexibil care poate fi dislocat oriunde în Europa, într-un timp foarte scurt, ca sprijin pentru apărarea colectivă a aliaților și partenerilor noștri NATO.”

Interoperabilitatea combinată a unităților și mijloacelor Comandamentului pentru Operațiuni Speciale în Europa (SOCEUR) și ale Forțelor Terestre ale S.U.A. din Europa (USAREUR) este esențială alternativelor flexibile și letale de care dispune Comandamentul Forțelor Armate ale S.U.A. din Europa. Astfel de misiuni permit militarilor să se antreneze în eșalonul operațional și tactic, în calitate de forțe întrunite, combinate cu forțele de operațiuni speciale, creând condiții pentru operațiuni mai ample, convenționale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Viceprimarul Capitalei, despre situația de la Spitalul Foișor: ‘Avem unii manageri de spital care se comportă ca în niște spitale personale’

Avatar

Publicat

in

De

Viceprimarul Horia Tomescu susține că în momentul de față în București avem parte de un „război” în lumea medicală. Tomescu mai spune că a informat primarul general, pe Nicușor Dan, cu privire la anumite probleme din spitalele bucureștene.

„În momentul de față în București avem un război.

Tratamentul pentru persoanele infectate COVID este unul singur: oxigenul. Pe de altă parte avem unii manageri de spital care se comportă cu spitalele publice ca în niște spitale personale.

Managementul din spitalul Foișor s-a împotrivit încă de la începutul anului ca spitalul să fie transformat în spital Covid.

Spitalul Foișor nu e un spital de urgență, dar are o secție ATI generoasă și celelalte paturi au rampe de oxigen la fiecare pat care permit conectarea pacienților la oxigen”, a spus Horia Tomescu, la Digi24.

Citește și: Un deputat PNL îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: ‘Ministerul Sănătății nu poate fi agenție de marketing online’

„Acest spital apare inițial pe lista spitalelor Covid iar apoi dispare.

Acest spital e unul dintre ultimele spitale pe care le avem care nu au fost folosite. Conducerea spitalului s-a împotrivit pentru că nu considera că spitalul e unul de urgență.

Eu am informat primarul general în mai multe ocazii referitor la anumite probleme din spitale.

E o situație regretabilă pentru care îmi cer iertare”, a concluzionat viceprimarul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend