Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Biden: SUA vor continua să „trimită materiale” în Ucraina, dar nu și trupe

Publicat

in

Președintele american Joe Biden a declarat luni că nu există planuri de a trimite trupe americane în Ucraina, potrivit CNN.

Joe BidenFoto: – / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Vom trimite trupe în Ucraina? Nu, trimitem materiale, așa cum am făcut-o, de milioane de dolari”, a declarat Biden reporterilor care călătoresc cu el în Virginia, în urma unei întrebări referitoare la faptul dacă administrația sa intenționează să trimită trupe în Ucraina.

În noiembrie, administrația Biden a cerut Congresului fonduri suplimentare pentru a continua să sprijine Ucraina.

Directorul Biroului de Management și Buget, Shalanda Young, a trimis o scrisoare președintelui Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, în care detalia o cerere de 37,7 miliarde de dolari pentru ajutorul acordat Ucrainei.

Solicitarea pentru Ucraina este repartizată între patru departamente guvernamentale americane, potrivit unei fișe informative împărtășite cu CNN.

Young i-a scris lui Pelosi că cererea ar „asigura că Ucraina are finanțarea, armele și sprijinul de care are nevoie pentru a se apăra și că persoanele vulnerabile continuă să primească ajutor vital. De asemenea, cererea abordează penuria critică de alimente și energie la nivel global cauzată de invazia Rusiei”.

Urmărește ultimele evoluții din a 292-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

FOTO | Accident teribil pe DN 52: Doi bărbați au fost răniți după ce s-au răsturnat cu mașina

Publicat

in

Un bărbat de 49 de ani a fost transportat la spital, luni seară, după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat, pe DN 52, în judeţul Teleorman. Un alt bărbat aflat în maşină a refuzat să fie transportat la o unitate medicală.

Accidentul a avut loc pe DN 52, în zona localităţii Crângu, unde un autoturism s-a răsturnat, conform News.ro.

Citeste mai mult

NATIONAL

Afinele, un adevărat izvor de sănătate. Beneficiile incredibile pe care le au asupra bolilor (studiu)

Publicat

in

Un studiu american recent scoate la iveală beneficiile incredibile pe care le au afinele asupra bolilor, în special a celor intestinale.

Este vorba despre un studiu american care arată efectele extraordinare ale afinelor asupra microbiomului intestinal, scrie realitatea.net.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend