Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Beyonce şi Jay Z, OFICIAL un cuplu care valorează un MILIARD de dolari

Publicat

in

Beyonce şi Jay Z, două nume uriaşe ale muzicii americane, au devenit, oficial, un cuplu care valorează un miliard de dolari, scrie Business Insider.

Potrivit listei cu cele mai bogate femei din lume, lansată de Forbes, Beyonce Knowles, în vârstă de 35 de ani, valorează 350 milioane de dolari. Doar turneul ei mondial Formation a reuşit să înregistreze venituri de un sfert de miliard de dolari.
Între timp, o altă listă tot realizată de Forbes, a celor mai bogaţi artişti Hip Hop, îl înfăţişează pe Jay Z cu o avere de 810 milioane de dolari. Împreună, cuplul are o avere de 1,16 miliarde de dolari.
Venitul semnificativ se datorează celor 200 milioane de dolari pe care cei doi i-au investit în Tidal, un serviciu de muzică, care acum valorează peste 600 milioane de dolari. Beyonce şi Jay Z deţin în mod egal Tidal.
Totuşi, potrivit Forbes, mare parte din veniturile artistului Hip Hop vin din compania lui de entertainment, Roc Nation, şi brand-ul de şampanie Armand de Brignac – ambele cunoscând o dezvoltare din ce în ce mai mare.
Chiar săptămâna trecută, Jay Z a semnat un contract pe 10 ani, în valoare de 200 milioane de dolari, cu Live Nation.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Liberalii l-au luat la ‘țintă’ pe Ministrul Sănătății: În loc sa profesionalizeze actualul sistem, s-a gândit să mai bage mâna un pic în buzunarul românilor

Publicat

in

De

Senatorul PNL Liviu Brătescu, a transmis luni pe pagina sa de facebok că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, în loc sa profesionalizeze actualul sistem, s-a gândit să mai bage mâna un pic în buzunarul românilor, cu o taxă pentru cei care își aleg un doctor anume.

„PSD privatizează sănătatea? Cum poate un partid care susține că este de partea românilor vulnerabili să promoveze o inițiativă care să afecteze în principal tocmai pe românii cu bani puțini?

Ministerul condus de Alexandru Rafila a pregătit un act normativ prin care se introduce o plată în plus pentru servicii medicale oferite de stat, dacă pacientul vrea să își aleagă un medic anume, în condițiile în care românii plătesc deja contribuții la sănătate.

Mulți nici nu beneficiază de serviciile pentru care li se reține din salariu, din cauză că sistemul merge greu, trebuie să aștepte și două, trei luni să facă analize de sânge sau alte operațiuni medicale esențiale.

În loc sa profesionalizeze actualul sistem, să reformeze mecanismele actuale de decontare și acces la sănătate pentru cei care plătesc bani mulți din salariu, ministrul Alexandru Rafila s-a gândit să mai bage mâna un pic în buzunarul românilor, cu o taxă pentru cei care își aleg un doctor anume.

Un drept legal al nostru, de a ne alege medicul în care avem încredere, este folosit de Alexandru Rafila pentru a face și mai mulți bani pe seama noastră. Pe seama sănătății noastre!”, a transmis liberalul Liviu Brătescu

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

De Moș Nicolae, se deschide prima CAFENEA 5 TO GO din Curtea de Argeș

Publicat

in

De

De mâine, 6 decembrie, conceptul 5 TO GO își va face simțită prezența și la Curtea de Argeș. Astfel, prima cafenea 5 TO GO din urbea basarabilor se va deschide de Moș Nicolae chiar în centrul orașului, pe Bulevardul Basarabilor, lângă restaurantul Curtea Veche, fosta cofetărie Ilea. Conceptul unic de preț fix ce stă la baza 5 to go a fost foarte bine primit de iubitorii de cafea și alte delicatețuri din România poziționând acest brand românesc ca fiind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est. Managerul francizei de la Curtea de Argeș este cunoscutul om de afaceri Cătălin Iordache, cel care deține si agenția de turism C&I Ambient și portalul zboaragratis.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend