Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Berca Mud Volcanoes Reservation – Vulcanii Noroiosi (1)

Publicat

in

In Romania, nearby Buzau, at Berca commune, the Muddy Volcanoes / Vulcanii Noroiosi are waiting to be seen. Located on the hills in the geological and botanical reservation Berca Mud Volcanoes, the mud volcanoes were created by the salty mud and natural gases eruptions at 3km deep towards the surface.When traveling through Berca Mud Volcanoes Natural Reservation, unusual and strange feelings are a regular occurrence (I tried to capture how strange looks in my pictures). In  these mysterious and pretty amazing places where everything feels alien, the plants are missing and the whi… citeste mai mult

Vezi sursa

Source Article from http://revistablogurilor.ro/berca-mud-volcanoes-reservation-vulcanii-noroiosi-1/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Haos la frontira dintre Bulgaria și Grecia – Cât trebuie să aștepte românii pentru a ajunge în destinațiile de vacanță

Publicat

in

De

O coadă de 12 kilometri s-a format la granița între Bulgaria și Grecia și se așteaptă șase ore, transmite MAE, precizând că există un flux de acces pentru mașinile înmatriculate în statele membre UE potrivit Mediafax.

Ministerul Afacerilor Externe transmite că a reluat în regim de urgență demersurile pe lângă Ministerul de externe elen, cerând autorităților elene atât identificarea în cel mai scurt timp a unor soluții care să permită fluidizarea traficului în punctul de frontieră Kulata – Promachonas, inclusiv prin suplimentarea personalului și a echipamentelor de testare, cât și clarificarea în cel mai scurt timp a statutului punctului de frontieră Makaza.

De asemenea, reprezentanții misiunilor diplomatice ale României la Atena și Sofia, cât și cei ai Consulatului General al României la Salonic sunt în dialog constant cu autoritățile elene.

Sistemul medical începe să cedeze – La spitalul din Craiova nu mai sunt locuri la ATI

„Ca și în zilele precedente, reprezentanți ai Ambasadei României la Sofia, precum și ai oficiului consular de la Salonic sunt prezenți în punctul de frontieră pentru a se asigura că cetățenii români primesc asistență consulară, dacă este cazul. Potrivit informațiilor comunicate de Ambasada României la Sofia, la acest moment, coloana de autovehicule aflată în așteptare pentru accesul în punctul de frontieră se întinde pe o lungime de aproximativ 12 kilometri, timpul de așteptare fiind de aproximativ 6 ore. Aglomerația din punctul de frontieră este generată de faptul că autoritățile elene testează toți cetățenii statelor non-UE. Ca urmare a demersurilor efectuate de partea română, autoritățile elene au reluat procedura stabilită anterior de separare a fluxului de acces pentru autoturismele înmatriculate în statele membre UE. De asemenea, la acest moment, procedurile de verificare a formularelor electronice sunt desfășurate simultan pe patru fluxuri, iar procedurile de testare de către trei echipe”, anunță MAE.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că, potrivit datelor oficiale comunicate de autoritățile locale, ieșirea de pe teritoriul Republicii Elene se mai poate efectua, în prezent, prin punctele de frontieră terestră – Promachonas (Serres) – Kulata (Bulgaria); Nymfeia (Komotini) – Makaza (Bulgaria); Evzoni (Kilkis) – Bogoroditsa (Macedonia de Nord), cu mențiunea că ultimele două puncte de frontieră pot fi închise în orice moment, fără preaviz.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Starea de alertă ARDE la buzunare: Poliția și Jandarmeria au dat PESTE 500 de amenzi în doar 24 de ore

Publicat

in

De

Polițiștii și jandarmii au aplicat sute de amenzi celor care au fost prinși că nu respectă restricțiile impuse în stare de alertă. Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 533 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 124.900 de lei.

Citește și: SONDAJ CURS – Viitorul Parlament va fi controlat la limită de o mare alianţă de dreapta

În urma acțiunilor de verificare desfășurate noaptea trecută, în sistem integrat, de structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Ministerului Transporturilor, au fost aplicate alte 962 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și distanțare socială.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend