Conecteaza-te cu noi

Administratie

Benonie Ştefan, primar Aninoasa: “Am intrat în Primărie în cizme, iar anul acesta vreau să pot merge prin toată comuna în pantofi, sau în sandale”

Avatar

Publicat

in

Comuna Aninoasa are mai multe proiecte ce se vor finalizate în acest an. Pe lângă lucrările de asfaltare a unor drumuri locale pe distanţa de aproximativ trei kilometri, primarul Benonie Ştefan spune că mai are de construit un pod de 40 de metri în satul Broşteni, peste râul Slănic, canalizare, plus o grădiniţă pentru care a fost realizat studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic. Benonie StefanÎn afară de aceste proiecte, se lucrează şi la extinderea reţelei de alimentare cu apă în satul Slănic, lucrare începută din anul 2015. Dacă pentru asfaltare există bani din excedentul anului trecut, cca. 20 de miliarde de lei vechi, pentru celelalte proiecte edilul din Aninoasa a iniţiat şi un proiect pentru atragerea de fonduri europene, dar şi fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Benonie Ştefan spune cu mândrie că: “Atunci când am venit la Primărie, am intrat în cizme. Anul acesta aş vrea să mă pot plimba prin toată comuna în pantofi, sau în sandale”.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

PNL DEVINE TOT MAI ROȘU! Primarul PSD de la Cicănești a trecut la PNL!

Avatar

Publicat

in

De

Continuă sarabanda traseistilor politici in Argeș iar PNL devine tot mai rosu. Primar social-democrat de la Cicăneşti, Ion Ionescu, și-a băgat COVIDU-n PSD ul care l=a hranit si a trecut în tabăra lui Adrian Miuţescu.

Confirmarea oficiala a venti prin faptul ca ediul a fost validat de PNL Argeş pentru a candida, pentru un nou mandat, la Primăria Cicăneşti.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ! Încă un deces cauzat de COVID la Spitalul din Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit informarii Prefecturii Argeș, in ultimele 24 ore, 99 argeșeni au fost confirmați ca fiins infectati cu COVID 19. S-au inregistrat si 3 decese , dintre care unul la Spitalul din Curtea de Argeș. Iata informarea oficiala a Prefecturii Argeș.

Deces 138
Barbat, 70 ani
Internare: 31.07.2020 la Spitalul Curtea de Arges
Deces: 03.08.2020 la Spitalul Curtea de Arges
Comorbidități: HTA, Insuficiență renală cronică, pneumonie bazală bilaterală

Publicitate

Deces 139
Bărbat, 84 ani
Internare: 29.07.2020 la Spitalul Clinic de Nefrologie București
Deces: 04.08.2020, la Spitalul Clinic de Nefrologie București
Comorbidități: insuficiență hepatică, insuficiență cardiacă, astm nespecificat, boală renală în stadiu final, nefropatie hipertensivă cu insuficiență renală

Deces 140
Femeie, 61 ani
Internare: 28.07.2020 la SJU Pitești, tranferat la Spitalul Colentina
Deces: 04.08.2020, la Spitalul Colentina
Comorbidități: HTA, cardiopatie ischemică gravă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend