Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Beneficiile flyerelor si pliantelor realizate de specialistii Activ Document Center pentru promovarea oricarei afaceri

Avatar

Publicat

in

Conceptul de flyer si pliant este foarte raspandit in mediul de afaceri, indeosebi in randul oamenilor de afaceri care doresc sa isi promoveze business-ul. Specialistii Activ Document Center le ofera clientilor posibilitatea de a comanda flyere si pliante pentru a le distribui intr-o gama cat mai larga, atat in locuri publice, cat si private.

Utilitatea flyerelor si pliantelor realizate de catre specialistii AcTiv Document Center

Publicitate

 De-a lungul timpului, flyerele si pliantele au fost folosite in diferite scopuri de catre companii si organizatii pentru a servi la promovarea de afaceri si pentru a transmite mesaje de naura religioasa, politica sau business.

Flyerele si pliantele au reprezentat de-a lungul timpului, in razboaie si in diferite confruntari o unealta psihologica pentru influentarea masei de oameni. Acum sunt folosite mai ales pentru a anunta evenimente, festivaluri, concerte, dar si pentru a recruta personal. Datorita faptului ca flyerele si pliantele au o intrebuintare atat de vasta, acestea reprezinta unul din cele mai cerute servicii in cadrul companiei Activ Document Center.

Fiind produse in cantitate mare, costurile unor flyere sau pliante sunt minime, iar acum pot fi comandate si in mediul online.

Care sunt diferentele intre flyere si pliante

Atat flyerele, cat si pliantele sunt realizate cu un singur scop, si anume acela de a oferi publicului informatii referitor la un produs, eveniment sau un anumit serviciu. Aceste hartiute colorate si foarte bine realizate au rol de marketing si sunt folosite pe diferite nise. Cei care trebuie sa aleaga intre a comanda flyere sau pliante trebuie sa cunoasca diferenta intre cele doua:

  • Flyerele sunt folosite pentru cantitati mici de informatii, sunt personalizabile, pot lua orice forma si design si sunt alcatuite dintr-o singura pagina, ce poate fi completata fata-verso.
  • Pliantele reprezinta o masa mai mare de hartie si de informatii si arata a si o carte care se deshide. Pliantele sunt alcatuite din cel mult trei foi, sunt folosite mai ales de catre restaurante, magazine sau cafenele, dar si de catre companii care doresc sa isi promoveze afacerea si produesele.

Sfaturi pentru realizarea unui flyer sau pliant

Specialistii recomanda tuturor celor interesati sa comande flyere sau pliante sa tina cont de urmatoarele recomandari:

  • Mesajul sa fie scurt si concis – atractiv, clar, usor de descifrat si de retinut, fara a cuprinde toata istoria companiei, ci doar informatiile esentiale plus numar de telefon, adresa si site-ul companiei;
  • Informatia sa fie organizata – in casete, infografice sau puncte-cheie usor de citit;
  • Sloganul sa fie atragator –sa fie interesant si sa reprezinte in mod pertinent afacerea, astfel incat, citindu-l, potentialul client sa inteleaga ce servicii ofera compania;
  • Sa cuprinda o lista cu beneficii – flyerele si pliantele ar trebui sa contina o lista cu minim 5 beneficii pe care compania le aduce clientilor .
  • Sa includa informatii utile si ofertele – flyerele trebuie sa contina numai informatii despre serviciile oferite, datele de contact, fara ca reprezentantii afacerilor sa se piarda in detalii. Pozitia din centrul flyerelor este destinata sloganului, iar datele de contact si numele companiei trebuie sa fie afisate in partea inferioara a paginii.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nicolae Barbu a pierdut alegerile la Valea Iașului – Cristi Enescu e noul primar !

Avatar

Publicat

in

De

Surpriza de proportii la alegerile locale pentru Primăria Valea Iașului. Potrivit informatiilor de ultima ora, noul primar este Cristian Enescu, candidatul PSD si fost viceprimar. Fostul primar PNL, Nicolae Barbu a pierdut alegerile si va ramane consilier local.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VEZI cine a câștigat Primăria Albeștii de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

PNL a castigat alegerile in comuna Albestii de Arges la un scor confortabil iar Gabriel Popa va conduce primaria pentru inca 4 ani. Candidatul PSD, Vasile Sava, nu a reusit sa revina in fruntea comunei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend