Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ben-Oni Ardelean avertizează: ‘Toate măsurile pe care Guvernul le ia în următoarea perioadă nu o să aibă nici o valoare’

Avatar

Publicat

in

Vicepreşedintele PNL Ben Oni Ardelean a transmis că măsurile luate de Guvern trebuie să aibă susținerea populației.

”Traversăm o perioadă foarte complicată. O perioadă în care trebuie să avem încredere în guvernare, pentru că altfel toate măsurile pe care Guvernul le ia în următoarea perioadă nu o să aibă nici o valoare. (…) Aceste măsuri luate trebuie să aibă susținerea populației. Păi cum să am susținerea populației când un ministru de genul acestui individ ia astfel de măsuri?! Nu poți! N-ai voie să faci o astfel de gafă monumentală: să scoți oameni în stradă noaptea și să-i muți dintr-un spital în altul că așa vor niște decidenți la nivel de USR-PLUS”, a afirmat liderul PNL, în direct la Realitatea Plus.

Ardelean a precizat că demersul său se dorește un semnal de alarmă, atât pentru colegii săi din PNL, cât și pentru partnerii de guvernare din USR Plus.

„Eu chiar nu înțeleg… Fie mulțimea nenumărată, fără număr, fără număr de consilieri onorifici pe care dânsul (Vlad Voiculescu – N.R.) și i-a luat îl dezinformează, îl duc pe arătură și nu înțelege nimic… Ori, probabil, domnia sa nu este obișnuit să ia decizii, chiar nu înțeleg. La nivelul acesta chiar nu-ți permiți să faci gafe”, a afirmat Ardelean, informează realitatea.net

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Rareș Bogdan îi atenționează pe Lucian Bode și pe Bogdan Despescu: ‘Să le explice domnilor de la Poliție că nu mai este stare de urgență’

Avatar

Publicat

in

De

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat că a fost deranjat de modul în care poliția și jandarmeria acționează în privința restaurantelor și cafenelelor. 

„Vreau să-l rog pe prietenul meu, Lucian Bode, și pe prietenul meu, Bogdan Despescu, cei doi oameni care conduc Ministerul de Interne, să acționeze și să le explice domnilor de la Poliție că nu mai este stare de urgență. Companiile românești au trăit extrem de greu, mai ales cele din HoReCa. Astăzi, am fost cu familia într-un loc, am mai fost în trei locuri, pentru că am avut întâlniri, și m-am bucurat de această stare de libertate care s-a instituit la nivelul Bucureștiului și, în fiecare din cele patru locații din nordul Bucureștiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliție”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Rareş Bogdan a afirmat că îi va atrage atenţia lui Bode în şedinţa conducerii PNL de luni.

„Nu suntem stat autocratic, unde să călcăm în picioare firme și oameni care abia mai trăiesc de pe o zi pe alta, care au avut de suferit enorm în urma COVID și-n urma măsurilor restrictive. Ceea ce am văzut cu ochii mei astăzi mi-a arătat că, în continuare, o parte din autoritățile statului, un stat pe care acum îl reprezint și eu. Poți să o faci discret, ducându-te să verifici datele cu oameni în civil. Nu are de ce să vină Jandarmerie, cu oameni în uniformă, nu au de ce să vină șapte oameni pe o terasă, speriind publicul”, a mai precizat Rareş Bogdan.

Europarlamentul liberal a precizat că l-a sunat pe Bode, de care este apropiat, însă acesta n i-a răspuns.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu atrage atenția: ‘28% din cei 8% care au votat cu AUR-ul au fost, în istoricul lor, odată, votanți PSD’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că o parte dintre votanţii AUR au făcut parte din bazinul electoral al PSD.

„Să ştiţi că 28% din cei 8% care au votat cu AUR-ul au fost, în istoricul lor, odată, votanţi PSD. Eu îmi aduc aminte că AUR-ul a câştigat în diasporă, în Italia, alegerile, unde PSD nu a depăşit până acum 5%. Vedeţi că publicul AUR nu este neapărat publicul… Eu am văzut în schimb că alte partide, care sunt acum pe la guvernare, le-am văzut scăzând şi crescând AUR”, a declarat liderul PSD, informează news.ro.

Marcel Ciolacu a menţionat că PSD a făcut sondaje, dar şi focus grupuri pentru a afla ce îşi doreşte electoratul român de la partid, inclusiv atât timp cât acesta este în opoziţie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend