Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

BAZINUL DE ÎNOT CURTEA DE ARGEŞ, O NOUĂ MINCIUNĂ după 2 ANI DE GARGARĂ

Publicat

in

Probleme mari la Bazinul de inot din Curtea de Arges ! In ciuda minciunilor repetate inca din 2017 incoace, specialistii spun ca bazinul nu poate fi inaugurat nici in aceasta luna si, probabil, nici in acest an. Ba mai mult, aflat la Curtea de Arges, proiectantul bazinelor de inot realizate de Guvernul Romaniei prin CNI si care functioneaza fara probleme in multe orase din tara, inclusiv la Mioveni, spune ca ceea ce a vazut la Curtea de Arges pare o bataie de joc be banul public si va fi o bataie de joc pe nervii argesenilor. Acesta spune ca s-a pornit gresit chiar din faza de amplasament, a continuat cu proiectarea si executia bazinului in care nu s-a tinut cont deloc de stuctura solului si a panzei freatice. Concluzia: si dupa inaugurarea intarziata cu 2 ani, bazinul va avea permanent probleme care vor necesita cheltuieli suplimentare lunare pentru a-l putea mentine in stare de functionare. Un amplu interviu acordat de cunoscutul proiectant pe aceasta tema, in editia de luni a ziarului PROFIT.

Pana atunci nu trebuie trecuta cu vederea modul in care primarul Panturescu si-a facut un obicei ca periodic, la cateva luni sa iasa public in presa pupincurista si sa anunte ca bazinul va fi gata: ba in spetembrie 2017, ba in august 2018, ba inainte de Pastele din 2019, ba in august 2019 si tot asa.

Numit pompos Complex de nataţie de la Curtea de Argeş, abia a a dat testul comiei de receptie iar atat cei de la ISU cat si specialisti in constructii o spun clar: s-au lungit a lene mai bine de doi ani pentru a etala problemele mari. Sa mai spunem ca de mai bine de un an de zile se duce si o lupta stransa pentru opcuparea locurilor de munca de la Bazin, doua mari familii disputandu-si administrarea bazinului, o a treia renuntand dupa ce si-au dat seama ca primarul si vicele si-au cam batut joc de ei promitandu-i ca ea va fi sefa bazinului.

Cum, necum, bazinul va trebui inaugurat, nu de alta dar argesenii au cam ajuns la capatul rabdarii si isi cam dau seama ca ceva pute, in niciun caz clorul din apa bazinului !

Iata mai jos cateva din articolele scrise de noi inca din 2017, an in care PIC si POC anuntau cu surle si trambite ca in septembrie 2017 se vor balaci in bazin. Un al doilea articol este din aprilie 2019, atunci cand cot la cot cu penalul Mircea Draghici, idolul sau, Panturescu anunta ca de Pasti bazinul va fi deshis…

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban, acuzat de trădare! Raluca Turcan: ‘Adevărul este cunoscut de tot partidul. Orice penelist responsabil avea dreptul să fie nemulțumit de această tranzacționare care pe fond a afectat PNL’

Publicat

in

De

Raluca Turcan a declarat, întrebat dacă se simte vizată e afirmaţiile lui Ludovic Orban care a afirmat că ea, Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău l-au părăsit la negocierile pentru formarea coaliţiei, că adevărul este cunoscut în tot partidul şi anume faptul că liderul PNL a renunţat la trei ministere importante – Fonduri Europene, Transporturi şi Dezvoltare pentru a obţine funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. „Orice penelist responsabil avea dreptul să fie nemulţumit de această tranzacţionare care pe fond a afectat PNL, prin forţa pe care o are în Guvern”, a mai spus ministrul Muncii.

„Adevărul este cunoscut de tot partidul şi realitatea este că trei ministere importante – Fondurilor Europene, Transporturilor şi Dezvoltării Regionale au fost negociate direct de preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Cred că orice penelist responsabil avea dreptul să fie nemulţumit de această tranzacţionare care pe fond a afectat PNL, prin forţa pe care o are în Guvern.

Funcţia de prim-ministru revenea de drept PNL, pentru că  obţinut cel mai mare rezultat în alegeri, în coaliţia de guvernare, iar celelalte trei ministere au fost cedate pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Este o realitate şi e păcat că se propagă astfel de mesaje în campania internă a PNL, în loc să vorbim despre soluţii pentru viitorul PNL, astfel încât reformele asumate să fie duse la bun sfârşit”, a afirmat Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă susţinută alături de premierul Florin Cîţu, sâmbătă la Sibiu.

Ludovic Orban a afirmat că a fost părăsit de către echipa de negociere pentru alcătuirea coaliţiei desemnată de PNL din care făceau parte Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, iar aceştia au încercat să convoace un BPN al partidului pentru a arunca în aer formarea coaliţiei de guvernare.

„Deşi am fost părăsit în timpul negocierilor de echipa de negociere votată de PNL – trebuie să ştiţi lucrul ăsta: preşedintele PNL a fost lăsat singur la negocierile pentru formarea acestei coaliţii şi negocierile pentru formarea Guvernului. Am fost părăsit de Rareş Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău, care nu numai că m-au părăsit în timpul negocierilor, ci au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui Birou Politic Naţional în pline negocieri pentru a arunca în aer formarea coaliţiei”, a precizat Ludovic Orban, în alocuţiunea sa, la întâlnirea de sâmbătă cu liberalii din Botoşani, conform cu news.ro

Citește și:

Robert Sighiartău l-a dezamăgit pe Ludovic Orban: Să se întoarcă împotriva președintelui PNL. Nu există așa ceva în niciun partid politic’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bilanțul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19! Sub 40.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

Publicat

in

De

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 12 iunie a.c., ora 17.00, este următoarea:

Persoane vaccinate:

Doze administrate:            

Tip vaccin În ultimele 24 ore Din 27 decembrie 2020
Pfizer 29.707 6.774.826
Moderna 2.770 694.948
AstraZeneca 1.718 827.454
Johnson&Johnson 5.053 208.487
TOTAL 39.248 8.505.715

Conform Rezumatului Caracteristicilor Produsului (RCP), reacțiile adverse raportate sunt enumerate în funcție de următoarea convenție privind frecvența:

–           Foarte frecvente (≥1/10)  Frecvente (≥1/100 și <1/10) ;

–           Mai puțin frecvente (≥1/1.000 și <1/100);

–           Rare (≥1/10000 și <1/1.000);

–           Foarte rare (<1/10.000).

Precizăm că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare.

Menționăm că 143 reacții adverse sunt în curs de investigare.

*Vaccinul Moderna se administrează din data de 4 februarie 2021;

**Vaccinul AstraZeneca se administrează din data de 15 februarie 2021;

*** Vaccinul Johnson&Johnson se administrează din data de 04 mai 2021 și este în doză unică.

Accesați comunicatul oficial AICI.

Grupul de comunicare al CNCAV

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend