Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Batalionul 33 Vânători de Munte „Posada” la ceas aniversar – De 50 ani în slujba ţării !

Publicat

in

Vineri, 24 mai, va fi o zi specială pentru militarii argeşeni: Batalionul 33 Vânători de Munte din Curtea de Argeş sărbătoreşte 50 de ani de la înfiinţare printr-o serie de manifestări organizate cu acest prilej. Programul evenimentelor începe la ora orele 11.00 şi se va termina la  13.30, cateva dintre momentele importante fiind ceremonialul de decorare a drapelului, acordarea de distincţii militare sau defilarea Batalionului.

Istoria Batalionul 33 Vânători de Munte „Posada” a început la data de 1 iunie 1969, zi in care acesta a fost înfiinţat în subordinea Brigăzii 4 Vânători de Munte „Posada”, fiind dislocat în Curtea de Argeş. Câteva luni mai târziu, la 20 octombrie 1969, i s-a înmânat drapelul de luptă. În decursul celor 50 de ani de existenţă, Batalionul 33 Vânători de Munte „Poasda” a participat cu subunităţi de nivel companie şi batalion la 5 misiuni externe în Irak şi Afganistan. Drapelul de luptă al Batalionului a fost decorat Preşedintele României cu ordinele “Virtutea militară în grad de cavaler cu însemn pentru militari de război” şi  “Virtutea militară în grad de ofiţer cu însemn  pentru  militari de război”. Pentru modul exemplar de executare a misiunilor drapelul de luptă a fost înnobilat cu “Emblema de onoare a Forţelor Terestre”, “Emblema de onoare a Statului Major General” şi “Emblema de onoare a Armatei României cu însemn de război”.  Batalionul 33 Vânători de Munte „Posada” face parte din elita armatei României, fiind structură pusă la dispoziţia NATO/UE încă din anul 2006.

Advertisements

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend