Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Bătaie de joc și record mondial de lene pe drumul de la Valea Danului ! Au carpit aiurea 200 metri într-o lună de zile

Publicat

in

Tupeu fantastic al CJ-uluii pesedist din Argeș ! Astazi, la conferinta de presa, mincionoasa Alina Nicolau, șefa de suflet a lui Manu de la Directia de Drumuri, mintea cu nerusinare ca se lucreaza la greu pe DJ 703 H, drumul care pleaca din Curtea de Argeș spre Cepari, prin Valea Danului. Realitatea este cu totul alta si arata modul in care PSD isi bate joc, efectic, de miile de locuitori ai unei comune. Mai exact, lucrarile au inceput acum exact o luna iar lucrarile au fost abandonate dupa nici 200 metri de drum din cei 9,5 kilometri cat ar trebui reparati. Mai mult, zilele trecute, dupa ce au carpit odata, la inceput de luna, angajatii Alinei Nicolau si al lui Dan Manu, au reluat racaielile in asfalt langa ceea ce plombasera deja acum 3 saptamani. Sa spunem ca asistsam la un reord mondial, doar 200 metri de drum carpiti total aiurea intr-o luna de zile ! Si cand te gandesti ca au de reparat 9, 5 kilmetri. Asta inseamna ca in ritmul acesta, abia la primavara ar putea termina de reparat drumul incapabilii de la  CJ Arges.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela dă cărțile pe față: E un fake news

Publicat

in

De

Ministrul de Interne, Marcel Vela a fost invitat, marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu. Acesta a răspuns întrebării: S-au ascuns morți?

”Victor Ciutacu: S-au ascuns morți?

Marcel Vela: Este un fake news. Nu, răspunsul este nu. Mi-l asum și eu.”, a spus Marcel Vela.

Vezi și:Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dr. Streinu Cercel vine cu noi informații!

Publicat

in

De

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București, Adrian Streinu- Cercel, face precizări importante despre testarea împotriva COVID-19 care va avea loc în Capitală.

‘Este o evaluare epidemiologică. Noi practic facem un eşantion care să fie reprezenativ. Este o stratificare pe categorii de grupă de vârstă şi pe problemă de comorbidităţi. De aici vom obţine două imagini. Prima ne va spune cât a circulat acest virus până acum în populaţie şi asta se tradce prin apariţia anticorpilor în sângele pacienţilor.”, a precizat Adrian Streinu Cercel.

”Acest test se face din deget, el nu are loc de diagnostic, atenţie. El are rol de a ne spune dacă acea persoană a trecut sau nu prin infecţia cu SARS-COV-2…) A doua imagine se face din secreţiile nazale şi faringe, ca să ne spună prezenţa virusului. Vom şti cât a circulat şi pe unde circulă în momentul de faţă. E logic că dacă ai aceste două informaţii nu faci altceva decât să te duci acolo unde ai focare şi încerci să limitezi.”, a mai adăugat managerul de la Matei Balș.

Vezi și

Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend