Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

BATAIE DE JOC! Refugiul salvamont transformat in ABATOR

Publicat

in

Multe sunt problemele cu care se confrunta salvamontistii argeseni insa unele dintre ele sunt cauzate pur si simplu din rea vointa a unor oameni lipsiti de educatie si bun simt. Nu de putine ori marcajele din munti au fost distruse sau acoperite insa zilele acestea o alta intamplare i-a dezamagit profund pe cei care vegheaza la siguranta celor care se aventureaza pe munte.

Refugiul din Fereastra Mica a Sambetei a fost transformat in stana. Ciobanii au taiat oile in el, desi au un bordei la cateva sute de metri mai jos. Peste tot este numai sange iar usa este rupta. Turistii nu se mai pot adaposti in caz de pericol.

 

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Alexandru Rafila, mesaj ferm despre impunerea certificatului verde Covid-19: ‘Generează tensiuni sociale și nu este momentul pentru așa ceva’

Publicat

in

De

Președintele Societății Române de Microbiologie, medicul Alexandru Rafila, precizează că proiectul de lege prin care se impune certificatul verde Covid-19 la locul de muncă este discriminatoriu și poate genera tensiuni sociale.

Știți care este problema? Este un proiect de lege care a fost respins la Senat, un proiect care generează mai multe probleme decât rezolvă, generează inechități între diferite categorii de persoane. Vă dau exemplul sistemului medical, unde aproximativ 20% nu sunt vaccinați și nu cred că România își permite să se lipsească de 40.000 de oameni care fac parte din sistemul medical.

Trebuie să discutăm cu toate părțile, nu să venim cu o măsură discreționară. Eu nu mă opun certificatului verde, el poate ajuta la stoparea tranzitului de persoane. Nu cred că acest proiect a fost cea mai fericită alegere pentru că generează tensiuni sociale și nu este momentul pentru așa ceva.

Eu aș scrie din nou proiectul de lege pentru că decât să corectezi un proiect scris prost, mai bine am face altul.”, susține Alexandru Rafila, conform stiripesurse.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu, ieșire în forță: ‘Momentan, am discuții în continuare cu domnul prim-ministru desemnat. Întotdeauna cea mai proastă decizie e când nu iei nicio decizie’

Publicat

in

De

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un mesaj către toți liderii politici pentru a debloca criza în care se află Români.

În ceea ce priveşte criza politică, eu fac un apel la toţi liderii politici cu reprezentare parlamentară că deja întindem prea mult răbdarea românilor şi este cazul ca clasa politică să ia o decizie. Întotdeauna cea mai proastă decizie e când nu iei nicio decizie. Momentan, am discuţii în continuare cu domnul prim-ministru desemnat. (…) Aşteptăm să deblocăm această criză„, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD, informează agerpres.ro.

El a amintit că prima propunere a PSD a fost să se facă un guvern de tehnocraţi, de specialişti, până la alegerile generale anticipate.

Vezi și:

Lider social-democrat: ‘PSD își asumă intrarea la guvernare, pe termen limitat, cu specialiștii și soluțiile sale. E deja foarte târziu iar dezastrul trebuie oprit’

Un deputat PSD rupe tăcerea: ‘Trebuie să facem parte din Guvernul Ciucă. Trebuie să-i ajutăm pe români să nu mai moară, să nu se mai îmbolnăvească’

Rareș Bogdan, despre discuțiile dintre Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu: ‘Este absolut logică această formă de discuții, de colaborare, de consultare’

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend