Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

BĂTAIE DE JOC ! Primarul PIC a fost prins cu minciuna şi a amânat iar inaugurarea bazinului de înot ! 

Publicat

in

Prins cu minciuna de SUPER TV şi PROFIT după ce se molipsise de la prietenul sap Drăghici care anunta asfaltari pe banda rulanta ale drumurilor din Argeş, primarul PIC de la Curtea de Argeş recunoaste ca a luat-o pe arptura cand anunta că pe 24 aprilie complexul de nataţie va fi gata. Aşa se face că repreyentanţii primăriei au cam rîs de minciuna gogonată a lui Panţurescu şi ne-au spus că „Săracul, de unde să ştie el că bazinul de înot nu avea cum să fie gata pe 24 aprilie. Nici acum nu sunt gata lucrările si asta pentru ca firma constructoare a depasit ca lumea termenele angajate. Dacă nu a aflat dom` primar, îi spunem noi: pe la sfârşit de iunie, început de iulie, poate să vină să taie panglica. Pănă atunci să ascută bine foarfecele”, ne-a declarat râzând un functionar de la Compartimentului Investiții din cadrul primăriei Curtea de Argeş.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Spania își redeschide granițele pentru turiști! Data la care se poate vizita țara

Publicat

in

De

Ministrul turismului spaniol, Reyes Maroto a anunțat, luni, că turiştii străini îşi pot face rezervări pentru vacanţe în Spania începând din iulie, în condiţiile în care carantina de două săptămâni impusă în prezent pentru călătorii din alte ţări va fi probabil suspendată până atunci

Una dintre cele mai lovite naţiuni din lume de noul tip de coronavirus, Spania, ţară puternic dependentă de turism, îşi relaxează gradual măsurile de izolare stricte, chiar dacă îi plasează în continuare în carantină pe vizitatorii străini, pentru a împiedica un al doilea val de contaminări.

„Este perfect coerent să se plănuiască petrecerea vacanţelor de vară în Spania din iulie”, a spus Maroto într-un interviu pentru postul local de radio Onda Cero.

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunţat sâmbătă că Spania nu-şi va deschide graniţele pentru turiştii străini mai devreme de luna iulie. Prin acest anunţ premierul spaniol a zădărnicit speranţele pentru o deschidere mai rapidă a sezonului turistic în Spania, una dintre ţările cele mai afectate de pandemia de COVID-19 şi care în timpul acesteia şi-a transformat numeroase hoteluri în spitale.

Italia, ţară care a fost un alt focar de coronavirus şi de asemenea importantă destinaţie turistică, a anunţat recent că-şi va deschide graniţele pentru turiştii străini începând din 3 iunie.

Vezi și:Document. Fluturașul de salariu care provoacă un cutremur între Poliția Locală și Poliția Română

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alexandru Rafila aduce vești bune: Este posibil să se poată lua noi măsuri de relaxare

Publicat

in

De

Medicul Alexandru Rafila, microbiolog și președintele Asociației Române de Microbiologiei, a dat asigurări că o parte din actualele restricții impuse în România vor fi ridicate de la 1 iunie. 

„Ne situăm pe o pantă descendentă de două săptămâni. Avem între 150 și 210 cazuri zilnic. Din fericire s-a păstrat, deși a existat o îngrijorare foarte mare după 15 mai. Probabil că au fost situații punctuale, nu extinse, ne menținem în această plajă, probabil că măsurile luate de autorități vor face posibilă reluarea anumitor sectoare ale economiei.

Este o dată și 1 iunie când s-ar putea lua anumite măsuri pentru repornirea unor activități și mai apoi 15 iunie când se va lua un nou set de măsuri. Deocamdată nu avem date care să arate un trend ascendent, așa că este posibil să se poată lua noi măsuri de relaxare”, a declarat Rafila la România TV.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend