Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

BĂTAIE DE JOC ! CURTEA DE ARGEȘ FĂRĂ APĂ: Aquaterm dă drumul apei abia diseara, la ora 20:00

Publicat

in

Bătaie de joc la adresa argeșenilor, în special a firmelor de prestari servicii. Dupa ce a anuntat ca de ieri, ora 8 va fi sistata apa in tot orasul, majoritatea argesenilor si firmelor si-au facut provizii sau au sistat afacerea din lipsa de apa. Dar, apa nu a fost oprita, asa ca multe firme s-au vazut nevoite sa vada cum pierd o zi. Furnizarea apei a fost sistata aseara iar multi au asteptat ca apa sa curga azi dimineata dar… surpriza. Apa nu curge si va urma o noua zi fara apa in tot orasul. Cu mare intarzierere, Aquaterm a anuntat ca abia diseara, la ora 20: apa va ajunge in casele oamenilor.

Iata anuntul Aqauterm SA, de azi dimineata

Avand in vedere un eveniment neprevazut aparut in cursul serii de ieri care impune executarea de catre S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. a unor lucrari de reparatii ce nu pot fi amanate,S.C. AQUATERM AG’98 S.A. se afla in imposibilitatea de a furniza apa potabila in mun. Curtea de Arges si comunele limitrofe, pana cel tarziu la data de 28.11.2019, ora 20.00.  S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. lucreaza in regim de urgenta pentru a remedia situatia aparuta in zona CHE Oesti. Multumim tuturor utilizatorilor pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Florin Cîțu: ‘Cetățenii care au dificultăți în amânarea ratelor pot să ne scrie. Punem la dispoziție un portal online’

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunţat, luni, în şedinţa de Guvern, că românii care întâmpină dificultăţi în accesarea măsurii privind amânarea ratelor pot accesa, începând de marţi, 7 aprilie, un portal online pentru a semnala problemele cu care se confruntă.

„Companiile care vor să beneficieze de această amânare au 45 de zile la dispoziţie, din acest moment. În acelaşi timp, pentru că normele au fost făcute de Ministerul Finanţelor Publice, de mâine (marţi, 7 aprilie 2020 – n. r.) punem la dispoziţie un portal online unde cetăţenii care au întâmpinat dificultăţi în acest demers pot să ne scrie şi vom vedea dacă putem să soluţionăm şi să venim cu soluţii”, a afirmat Cîţu.

În altă ordine de idei, şeful de la Finanţe a menţionat că pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de luni se vor afla şi normele metodologice de aplicare pentru Programul „Invest România”, conform Agerpres.ro

Vezi și:

Vești pentru pensionari în plină criză de coronavirus! Pensiile, în pericol?

EXCLUSIV E loc de combinații! Poliția de Frontieră cumpără măști de protecție cu negociere ‘la secret’

Aplauze pentru Marcel Vela! Șeful MAI a rezolvat problema în timp-record

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Un spital din Capitală, lovit de coronavirus! E oficial

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică informează că un spital din Capitală are mari probleme cu coronavirusul.

Peste 100 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus. 

La nivelul Spitalului Universitar de Urgență București, din data de 22 martie până în prezent, au fost identificate pozitiv la testul pentru noul coronavirus (COVID-19) 35 de cadre medicale și 75 de pacienți, informează Grupul de Comunicare Strategică.

În ultimele 3 zile au fost confirmate pozitiv 2 cadre medicale și un pacient, conform raportării managerului Spitalului Universitar de Urgență București.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend