Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Bǎtaia de joc continuǎ la Curtea de Argeş – 8 luni de zile asteptarea pentru examenul auto

Avatar

Publicat

in

Nimeni pare cǎ nu cautǎ soluţii pentru rezolvarea unei probleme tot mai reclamate în judeţul Argeş şi anume perioada de aşteptare în vederea obţinerii permisului de conducere.

Dacǎ pentru preschimbarea actului argeşenii au învǎţat sǎ meargǎ la Vâlcea unde rezolvǎ în doar o orǎ toţi paşii birocratici, în timp în Argeş aşteaptǎ mai bine de trei luni, susţinerea examenului nu se poate face în alt judeţ.

Publicitate

Programǎrile abia la început de martie

Aşadar cei care promoveazǎ examenul teoretic în vederea obţinerii permisului sunt programaţi pentru proba teoreticǎ peste 5 luni de zile. Ultimele programǎri pentru Curtea de Argeş au fost fǎcute pentru data de 22 februarie 2018 şi cel mai probabil de sǎptǎmâna aceasta candidaţii vor fi chemaţi în luna martie. La tot acest timp de aşteptare se mai adaugǎ minim trei luni de zile de la finalizarea orelor pânǎ la susţinerea probei teoretice drept pentru care atât elevii cât şi instructorii sunt de-a dreptul exasperaţi.

« Nu înţeleg de ce în Argeş se întâmplǎ atâtea. De ce în alte judeţe se poate şi la noi nu. Dupǎ ce termin şcoala şi plǎtesc o grǎmadǎ de taxe, din care o bunǎ parte se duc cǎtre stat, aflu cǎ, dacǎ am noroc, peste vreo 8 luni de zile pot fi şofer. Asta dacǎ nu pic examenul pentru cǎ dacǎ sunt respins o iau de la capǎt cu cheltuileile, adicǎ aproape de 2000 de lei. Din pǎcate nimeni nu vrea sǎ ne ajute » spune dezamǎgit Radu S, un tânǎr care zilele trecute a susţinut examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

Prefectul nici nu cautǎ soluţii

In loc sǎ caute soluţii, prefectul judeţului Argeş, Emilian Dragnea, în subordinea cǎruia se aflǎ Serviciul de Inmatriculǎri şi Permise Argeş, dǎ vina pe nepregǎtiţi. Nu de puţine ori a invocat ideea cǎ perioada de aşteptare este mare pentru cǎ sunt foarte mulţi candidaţi, o bunǎ parte dintre ei respinşi la examen prima sau a doua oarǎ.

Bǎtaia de joc de la Serviciul Inmatriculǎri si Permise Argeş întrece orice limitǎ. Conform paginii de internet a instituţiei publice, orice programare se face pe minim câteva luni de zile, fie cǎ vorbim de examen auto, preschimbare permis sau înmatriculare definitivǎ.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Traian Băsescu: ‘Dacă eram în locul lui Klaus Iohannis îl demiteam pe Nelu Tătaru’

Avatar

Publicat

in

De

Europarlamentarul PMP, Traian Băsescu, a precizat, că ar fi luat o decizie extrem de dură dacă s-ar fi aflat în situația în care a fost Klaus Iohannis – aceea de a recunoaște că a dezinformat.

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, Traian Băsescu a precizat că, dacă ar fi fost în locul lui Klaus Iohannis, l-ar fi demis pe ministrul care l-a dezinformat, adică pe Nelu Tătaru.

Vezi și: Ultim moment: ‘Klaus Iohannis își cere scuze pentru o informație transmisă greșit de Ministerul Sănătății’

Publicitate

„Preşedintele nu a acoperit eroarea, ci a dat un comunicat, o corecţie, o explicaţie şi nu a dus lucrurile până la capăt – revocarea şefului instituţiei care l-a dezinformat.

Scriam decretul înainte să trimit comunicatul. Alături de erată, publicam și decretul de revocare a ministrului care m-a dezinformat”, a explicat Traian Băsescu la Româniatv.net.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gabriela Firea: ‘Suntem singura țară din lume care nu testăm, care îi internăm cu forța pe asimptomatici’

Avatar

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că ministrul Sănătății ”ar trebui să plece din funcție sau să fie demis de către premier”.

„Dacă am trăi într-o societate normală, după gafele pe care le-a făcut în această perioadă ministrul Sănătății, acesta ar trebui să plece din funcție sau să fie demis de către premier. Într-o situație de criză sanitară, nu e suficient să fii prezent la serviciu, ci trebuie să iei și decizii foarte bune, foarte corecte și rapide și să elimini persoanele care sunt lipsite de profesionalism”.

Gabriela Firea a tras un semnal de alarmă asupra faptului că la Direcția de Sănătate Publică București nu se răspunde cu orele sau chiar zilele și că ministrul Sănătății face gafă după gafă.

„Oamenii au sesizat că la DSP București nu se răspunde cu orele, chiar cu zilele. Sunt medici care au semnalat acest lucru din spitalele din Capitală. Practic și doar pentru acest motiv, fără a mai adăuga gafa transmisă zilele acestea, uitându-se de mia de locuitori. Practic, s-a  raportat o cifră la toți locuitorii dintr-o comunitate și nu la mia de locuitori.

Publicitate

Nu există performanță pe domeniul sănătății în România

Greșeala e mai puțin gravă decât erorile care s-au făcut în perioada aceasta. Nu putem spune că există performanță la nivel de Guvern pe domeniul sănătății. Am văzut declarații de genul este un om muncitor. Da, dar poți să muncești mult și fără rezultate substanțiale sau fără rezultatele dorite”, a declarat Firea, conform  Antena 3ro.

Primarul general al Capitalei dă vina pe Ministerul Sănătății și pe Guvern pentru faptul că „suntem singura țară din lume care nu testăm, care îi internăm cu forța pe asimptomatici, suntem singurii care nu am avut o preocupare să aflăm care e gradul de imunizare pe cale naturală al populației. În toată lumea civilizată s-au făcut teste de anticorpi și se știe cam câte persoane s-au imunizat într-o comunitate”.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend