Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Bărbatul de 22 de ani, reținut după ce și-ar fi bătut câinele cu o curea

Publicat

in

Un bărbat de 22 de ani din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, a fost reținut, duminică, fiind bănuit că și-a bătut câinele, un exemplar dintr-o rasă periculoasă, cu o curea.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

TM2023: Nearly 100,000 visitors to exhibitions, cultural events since ECC programme opening

Publicat

in

Nearly one hundred thousand people have crossed the threshold of the exhibition spaces in Timisoara European Capital of Culture (ECC) or attended related events organised in the city since the official opening of the title in February, TM 2023 project coordinator Ramona Laczko announced on Tuesday.

Of these, more than 60 thousand attended the events of the first TM2023 weekend, and the exhibitions at the Timisoara National Museum of Art, „Paul Neagu. A Retrospective” and „Victor Brauner: Inventions and Magic,” which remain open until April 23, continue to attract a large public.

Citeste mai mult

NATIONAL

Bubuie nervii în Parlament: ‘PSD și PNL vor ca peste România să se aștearnă liniștea totală’

Publicat

in

Noua formă în care Coaliția PSD-PNL-UDMR a adoptat marți Legea avertizorului de integritate nu respectă cerințele de reformă din PNRR și nu asigură suficientă protecție persoanelor care sesizează neregulile din instituțiile publice, afirmă Stelian Ion, deputat USR.

„Legea avertizorilor de integritate modificată azi (marți – n.r.), la câteva luni de la adoptarea sa, ne arată clar un singur lucru: disperarea Coaliției PSD-PNL să pună batista pe țambal și să ridice obstacole în calea avertizorilor de integritate. De ce nu vor cei din PSD-PNL o protecție adecvată a avertizorilor și sunt dispuși să riște până și obținerea banilor din PNRR? Pentru că vor ca peste România să se aștearnă liniștea totală. Să nu mai aflăm nici despre licitațiile de milioane de euro aranjate de Bode pentru prietenul președintelui, nici despre felul în care premierul își aranja în instanță un complet favorabil, prin metoda ‘Coperta’, pentru a scăpa de acuzația de plagiat, nici despre alte matrapazlâcuri pe care le fac pentru a sifona banii publici spre clientela lor de partid”, declară Stelian Ion, deputat USR și fost ministru al Justiției, informează Mediafax.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend