Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Bărbat din Mușătești, MANGĂ LA VOLAN – DOSAR PENAL

Publicat

in

În ziua de 22 mai a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au depistat un bărbat de 45 de ani, din Mușătești, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza comunei Merișani, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 91 km/h.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul se afla sub influența alcoolului, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă fără drept de circulație.

Publicitate

În ziua de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat de 31 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Schimbare uriașă! O companie aeriană anunță o nouă politică de taxare

Publicat

in

De

Dragi pasageri, începând de astăzi, 15 iulie 2020, intră în vigoare o nouă politică de taxare a bagajelor suplimentare pe zborurile TAROM.
Detaliile se regăsesc accesând site-ul TAROM, secțiunea Informații Pasageri – Bagaje Speciale sau Excedent Bagaje: https://www.tarom.ro/informatii-p…/…/excedent-de-bagaje.html

Modificările vizează valorile taxelor aplicabile, cât și reîncadrarea bagajelor speciale în anumite tipuri de categorii.

Vă mulțumim!”, a informat compania.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce scrie în cea mai recentă declarație de avere a lui Ludovic Orban! Câți bani a încasat în ultimul an

Publicat

in

De

Ludovic Orban deține 50% din această locuință, iar restul de 50% aparține soției sale. Aceasta a fost dobândită în anul 2014 printr-un contract de vânzare-cumpărare.

De asemenea, premierul a completat că deține și un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în anul 2007 și a declarat că nu deține metale prețioase, obiecte de artă sau bijuterii.

Publicitate

La capitolul bani în conturi bancare, Orban a completat că soția sa deține 5.517,57 euro la Raiffeisen Bank și 8.259,59 euro la BCR.

De asemenea, acesta deține 27.059,20 euro lei la Unicredit Bank.

Familia Orban nu are, potrivit documentului, împrumuturi luate de la bănci.

În ceea ce privește veniturile, Ludovic Orban a încasat în anul fiscal 2019 bani pentru consultanță tehnică de la SCP Doru Trăilă și Asociații, suma de 90.239lei net, iar fin funcția de prim-ministru al României a încasar 27.320 de lei net.

Potrivit declarației de avere a ministrului, Mihaela Orban nu a avut venituri în anul fiscal încheiat.

 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend