Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Bărbat cercetat penal după ce a încercat să introducă ilegal în România tutun într-un transport de ceapă

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 54 de ani este cercetat pentru infracţiunea de producere de produse accizabile după ce poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat că încerca să introducă în ţară, fără documente de provenienţă, cantitatea de 800 de kilograme de tutun neprelucrat, într-un transport de ceapă din Bulgaria pentru România, potrivit Agerpres.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui microbuz, condus de către un cetăţean român, în vârstă de 54 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, ceapă ambalată în saci de tip plasă, din Bulgaria pentru România. În urma controlului amănunţit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit printre marfa transportată, ascunşi, 16 saci din plastic, de culoare neagră, care conţineau tutun neprelucrat”, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de ITPF Giurgiu.

Citește și: Soțul unei foste CANDIDATE la prezidențiale a dat EXPLICAȚII la ICCJ…

Autorităţile de frontieră au inventariat produsele şi au constatat că şoferul transporta aproximativ opt sute de kilograme de tutun foi, pentru care nu deţinea documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de tutun, estimată la o valoare de 56.0000 de lei a fost ridicată de către poliţiştii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Cetăţeanul român este cercetat în stare de libertate pentru producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă, la finalizarea acestora urmând să fie dispuse măsurile legale.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Nicuşor Dan, despre un al doilea mandat ca primar al Capitalei: Pentru orice oraş din România, un mandat de patru ani e prea puţin

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, la B1 TV, că îşi doreşte un al doilea mandat de edil şi a subliniat că patru ani e prea puţin, mai ales pentru un oraş ca Bucureşti. Dan a subliniat că încearcă să le comunice bucureştenilor, nu să se ”învârtă” pe la televizor cum făceau primarii de dinaintea sa, potrivit News.ro.

Nicusor DanFoto: Agerpres

Întrebat, luni seară, la B1 Tv dacă îşi doreşte un al doilea mandat de primar al Capitalei, Nicuşor Dan a declarat că îşi doreşte acest lucru şi că patru ani sunt insuficienţi pentru un oraş cu multiple probleme, cum e Bucureşti.

”Eu îmi doresc, da, desigur. Pentru orice oraş din România un mandat de patru ani, în condiţiile în care nu găseşti documentaţiile deja pregătite pentru lucrările de investiţii, 4 ani e prea puţin. Pentru Bucureşti e cu atât mai mult, un oraş cu multiple probleme”, a declarat Nicuşor Dan.

Întrebat, de asemenea, dacă e ferm în această decizie, Nicuşor Dan a răspuns că le comunică bucureştenilor ”exact situaţia de fapt” şi este optimist că ei vor înţelege.

”Da, da, am început un lucru, încerc să le comunic bucureştenilor, să le spun exact situaţia de fapt, nu să mă învârt pe la televizor să le spun ce grozav sunt eu, cum au făcut predecesorii mei. Sunt foarte optimist că ei vor înţelege că mergem într-o direcţie corectă şi că viteza este cea pe care ne-o permite contextul”, a mai afirmat Dan.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Rușii au atacat cu rachete calea ferată din regiunea Dnipro – oficial ucrainean

Publicat

in

De

Valentin Reznicenko, șeful administrației militare regionale Dnipropetrovsk, a declarat luni că rachetele rusești au lovit infrastructura feroviară din regiune, provocând pagube serioase, relatează CNN.

cale ferata UcrainaFoto: Viktor Antonyuk / Sputnik / Profimedia Images

Potrivit acestuia, petru rachete au lovit deodată luni seară infrastructura.

„O zi tulbure cu alarme nesfârșite”, a spus Reznicenko pe Telegram. „Rachetele au lovit infrastructura feroviară din districtele Pavlograd și Synelnykiv. Există daune grave la calea ferată și liniile electrice. Nu este clar când ne vom relua circulația acolo.”

Forțele ruse au vizat infrastructura feroviară a Ucrainei într-o încercare aparentă de a întrerupe aprovizionarea forțelor ucrainene.

Pe de altă parte, Mikola Lukașuk, șeful consiliului regional, a declarat că nu au fost raportate victime.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend