Conecteaza-te cu noi

Mioveni

Barbat accidentat la o firma, in timpul serviciului

Avatar

Publicat

in

Cu putin timp in urma, la compania  Alliance International Logistic Network  din Mioveni a avut loc un accident de munca. Potrivit primelor informatii, un angajat aflat in timpul servicului a fost lovit de un motostivuitor. Barbatul accidentat are varsta de 50 de ani si este din comuna Cateasca. El s-a ales cu o fractura deschisa la unul din membrele inferioare si a fost preluat de un echipaj medical.   La fata locului au sosit si reprezentanții ITM Argeș pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul si cine se face vonovat.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – Dorel de Argeș: A spart conducta cu petrol !

Avatar

Publicat

in

De

Dorel a dat lovitura dis de dimineata in judetul Arges ! Pe timpul unor activități agricole, un tractor cu plug condus de un argesean neatent, a fisurat o conductă de transport produs petrolier în Topoloveni, la Aerodrom.
Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alte două orașe, la un pas de a intra în carantină: Va fi crunt! Va fi dezastru economic

Avatar

Publicat

in

De

Primarul municipiului Pitești,Cornel Ionică a convocat, joi dimineață, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă.

Acesta a declarat că: „Situaţia e delicată. Vom adopta măsuri stricte pentru prevenirea şi combaterea răspândirii acestui virus. Voi opri activitatea în târgul săptămânal, la plaje, voi dispune măsuri ferme în pieţele agroalimentare, iar la terase programul va fi redus”.

Publicitate

Edilul Piteștiului a mai declarat pentru Ziarul Argesul că se vor relua spălarea şi igienizarea stradală în oraş.

Oficialul însă se teme că: ”E posibil să avem, însă, şi alte surprize… Dacă situaţia o va impune, vom închide Primăria timp de câteva zile pentru dezinfecţie. Nici nu vreau să mă gândesc la ce se va întâmpla dacă va fi dispusă carantina la Piteşti. Va fi crunt! Va fi dezastru economic. Prin urmare, nu avem clipe de răgaz. Suntem mobilizaţi la maximum cu tot personalul”.

Prefectul de Argeș, Emanuel Soare, a declarat aseară pentru DIGI24 că 12 localități din județ sunt susceptibile de a intra în carantină, între care se numără și Pitești și Mioveni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend