Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Bani de la Guvern pentru școlile din Argeș: VEZI LISTA ȘCOLILOR care vot fi modernizate

Avatar

Publicat

in

În urmă cu putin timp, la Prefectura Argeș, s-a terminat  o nouă ședința a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, condusa de subprefectul Adrian Dumitru Bughiu.  Principala temă a întâlnirii a fost starea unităților de învățământ la începutul anului școlar și pregătirea lor pentru sezonul rece, prezentare efectuată de Sorinel Fusea, inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Argeș.  Potrivit reprezentantului ISJ Argeș, a fost repartizată suma de 872.000 lei pentru amenajarea grupurilor sanitare și asigurarea cu utilități pentru 11 unități școlare în anul 2019. 

LISTA SCOLILOR care primesc bani pentru amenajarea grupurilor sanitare și asigurarea cu utilități

 • Școala primara Dumiresti, Abestii de Arges
 • Școala Gimnaziala Baiculesti
 • Grădiniță cu Program Normal nr. 2 Izvoru
 • Școala Primara Tufanu Malureni
 • Liceul Tehnologic Liviu Rebreanu Mozaceni
 • Școala Gimnaziala Oarja
 • Școala Gimnaziala Ratesti
 • Grădiniță cu Program Normal nr. 3 Slobozia
 • Școala primara sat Valea Badenilor, Stoenesti
 • Școala Primara sat Cersani, Suseni
 • Grădiniță cu Program Normal, sat Izvorani, Ștefănești

 

De asemenea, prin PNDL II, la nivelul județului Argeș, sunt în derulare 18 contracte de execuție lucrări în școli a căror vValoarea totala  este de 70.449.040 lei.

1. Renovare, reabilitare si modemizare Scoala Gimnaziala Sanda Movila Albota

2. Infiintare cresa in comuna Bascov, jud. Arges

3. Construire Gradinita cu Program Prelungit, in satul Balilesti, comuna Balilesti, jud. Arges

4. Infiingare cresă in comuna Bradu, judetul Arges

5. Constructie Gradinita cu Program Normal in satul Caldararu comuna Caldararu, judetul Arges

6. Modemizare, reabilitare si recompartimentare interioara cladire Colegiul Tehnic Campulung 

7. Reabilitare si dotare Scoala Primara Nicolesti, comuna Cicanesti

8. Gradinita si amenajari exterioare (imprejmuire etc.) comuna Ciofrangeni

9. Consolidare, extindere, modernizare si reabilitare scoala, com. Ciomagesti, jud. Arges

10. Gradiniță cu program prelungit, Municipiul Curtea de Arges, judetul Arges.

11. Infiintare cresa in municipiul Curtea de Arges, jud. Arges.

12. Reabilitare Scoala George Marinescu, in comuna Draganu, judetul Arges.

13; Gonsolidare si reabilitare Scoala Gimnaziala nr. 1 Hartiesti, jud. Arges.

14 Construire grădiniță cu program normal in satul Cotu Malului, comuna Leordeni, judetul Arges.

15. Gradinita cu program normal, sat Lunca Corbului, comuna Lunca Corbului, judetul Arges.

16. Gradinita  cu program prelungit P+E+M-50 copii, in satul Micesti, comuna Micesti, judetul

17. Gradinita cu program normal sat Purcaresni, comuna Micesti

18.  Infiintare cresa  comuna Micesti, judetul Arges

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Adrian Năstase, atac nemilos la adresa lui Iohannis: ‘V-a făcut să uitați de incendiul de la Piatra Neamț, vorbindu-vă despre vaccinul care va izbăvi poporul anul viitor’

Avatar

Publicat

in

De

Fostul prim-ministru și lider PSD, Adrian Năstase, a lansat un nou atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, el făcând referire că ‘v-a făcut mai puține teste ca să vă dea un sentiment de optimism în legătură cu îmbolnăvirile’.

”Iohannis a anuntat „indulgente” pentru duminică. Dacă mergeți la vot, coronavirusul nu o să vă atace. Puteți ieși din casă, chiar în localitătile carantinate. Nu la biserică. V-a deschis și piețele. V-a inaugurat o bucățică de autostradă care, e adevărat, s-a fisurat a doua zi. V-a terminat cu un an mai devreme un stadion pentru că rugbistii ardeau de nerăbdare să joace pe zăpadă. V-a făcut mai puține teste ca să vă dea un sentiment de optimism in legătură cu imbolnăvirile. Cu mortii s-a descurcat mai greu. Numărul lor a continuat să crească. V-a făcut să uitați de incendiul de la Piatra Neamț, vorbindu-vă despre vaccinul care va izbăvi poporul anul viitor. S-a angajat că va încuraja competența si, de aceea, a decorat o consilieră de minister care a vândut „cu pasiune” detergenți. V-a spus deja, înaintea votului, chiar și înaintea STS-ului, cine va câstiga alegerile și, mai ales, cine nu trebuie să le câstige. Nici măcar președintele Rusiei nu ar fi ajuns la o astfel de performanță.

„România normală” începe să se contureze. Deficit bugetar de aproape 10%. Deficit comercial, anul acesta, de 18 miliarde de euro. Nivelul datoriei publice aproape de nivelul maxim admis de 60%. „Reziliență” – ce mama dracului! Începem să stăm cu șapca în mână la bunăvointa Bruxellles-ului pentru fonduri supuse, din nou, „condiționalitătii democratice”, respectării statului de drept. Adică, dacă jandarmii din Franța iau la bastoane pe cei care nu respectă regulile, ai nostri să n-o facă.

Asa că, nu-i asa, aveți destule motive să-l mai votati incă o dată pe Iohannis și guvernul lui. Dacă veți vota cum trebuie, veți avea ca bonus si câțiva ministri USR.

Eu nu voi vota. Am încă acea interdicție, stabilită de Băsescu și oamenii lui, care se va încheia doar anul viitor (asta nu înseamnă neapărat că vom avea alegeri anticipate).

Pentru alegerile de duminică, sper că v-a enervat suficient Iohannis ca să mergeți la vot și să votați cu PSD, sperând că la congresul din primăvara viitoare, partidul va sti să-si adauge un mesaj modernizat de stanga si un mesaj national mai puternic. Și să-și întărească echipa de lideri. Și să valorifice activitatea departamentelor și a ISD.

Duminică ieșiți la vot și votați împotriva lui Iohannis, votați PSD!”, a scris Adrian Năstase pe blogul său

Citește și:

Anunț oficial! Începând cu 1 ianuarie 2021 cresc prețurile la benzină, motorină și țigări

Surpriză pentru clienții unui colos bancar! De ce veți avea parte

Veste bună pentru mii de elevi! Cresc bursele pentru anul școlar 2020-2021

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban, despre situația voturilor din diaspora: ‘Chiar mi se pare un subiect care este tratat fără a se verifica cadrul legislativ și fără a se ști cu precizie ceea ce s-a întâmplat’

Avatar

Publicat

in

De

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că nu se poate vorbi de o responsabilitate a Poştei Române, a Autorităţii Electorale Permanente (AEP) sau a Biroului Electoral al secţiilor de votare din străinătate în cazul plicurilor cu voturi transmise din diaspora care au ajuns după data de 3 decembrie.

Întrebat dacă se pune în discuţie demiterea conducerii Poştei Române, Orban a spus că „nu se poate reţine (…) nicio responsabilitate, nici în sarcina Poştei Române, nici în sarcina Autorităţii Electorale Permanente, nici în sarcina Biroului Electoral al secţiilor de votare din străinătate”.

„Uitaţi-vă cam care a fost procentul de exprimare a votului raportat la numărul de cereri validate şi numărul de plicuri care au fost transmise. Sigur că poate sunt foarte mulţi care nu au votat. Chiar mi se pare un subiect care este tratat fără a se verifica cadrul legislativ şi fără a se şti cu precizie ceea ce s-a întâmplat.

Ceea ce s-a întâmplat este cert – 21.000 şi ceva au votat şi peste o mie de persoane, din motive care urmează a fi verificate… plicurile pe care le-au transmis au ajuns după data de 3 decembrie”, a mai spus Orban, la ieşirea de la sediul MAI, informează agerpres.ro

Citește și:

Anunț oficial! Începând cu 1 ianuarie 2021 cresc prețurile la benzină, motorină și țigări

Surpriză pentru clienții unui colos bancar! De ce veți avea parte

Veste bună pentru mii de elevi! Cresc bursele pentru anul școlar 2020-2021

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend