Conecteaza-te cu noi

CULTURA

Baladă pentru Adelina, joc de lumini şi dans de societate

Publicat

in

Filarmonica Piteşti organizează, joi, 20 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, într-un concept nou, cu dans, muzică şi lumini, concertul This is my song, susţinut de orchestra de cameră a instituţiei, dirijată de Mădălin Sandu. Solişti, la nai, Gina Sandu, şi la vioară, Mădălin Sandu.

În program, pagini muzicale celebre compuse de Ceaikovski, Piazzolla, Mancini, Veneziano, Charlie Chaplin, M. Jackson, R. Clayderman, Vanghelis ş.a. Aranjamentele muzicale sunt semnate de Mădălin Sandu, concertmaestru al  Filarmonicii Piteşti.

Trupa de dans de societate Scená va acompania momentele de pop clasic precum: Baladă pentru Adelina (Richard Clayderman), Thriller (Michael Jackson), Conquest of Paradise (Vanghelis), My way (Frank Sinatra), This is my song (Charlie Chaplin), Lonely Shepperd (James Last), The time of my life (coloana sonoră din filmul Dirty Dancing) etc.

Absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică, Mădălin Sandu nu este numai un violonist de talent, ci şi aranjor, orchestrator şi dirijor, debutul dirijoral având loc anul acesta, în aprilie. Este solist concertist, concertmaestru al Filarmonicii Piteşti, cu numeroase recitaluri şi concerte susţinute pe toate scenele muzicale ale ţării. A concertat şi în Italia, Germania, Elveţia, Franţa, Austria, Ungaria şi Republica Moldova.

Profesoară la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” Piteşti, naista Gina Sandu este absolventă a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti. Are în palmares numeroase premii, obţinute atât ca dascăl, cu elevii, cât şi ca solistă. A susţinut concerte în  Olanda, Spania, Anglia, Turcia, Franţa, Germania, Israel, SUA, Italia, Elveţia, Belgia. A mai concertat la Filarmonica Piteşti, ca solistă, alături de orchestra simfonică. Gina Sandu şi-a finalizat studiile doctorale la aceeaşi universitate la care a învăţat tainele naiului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Încredere şi siguranţă cu agenţia de Amanet Cashbook Galaţi

Publicat

in

Amanetarea unui obiect de valoare se poate dovedi a fi de mare ajutor, atunci când te confrunţi cu un impas financiar, când se impune o cheltuială neprevăzută sau când vrei să faci o investiţie urgentă. Profesionalismul şi experienţa reprezentanţilor unei agenţii de amanet, îţi vor sta la dispoziţie, astfel încât bunurile tale de valoare vor fi evaluate la cota lor reală şi vor putea reprezenta garanţia unui împrumut.

De ce să aplelezi la serviciile unei agenţi de amanet Galaţi?

Atunci când vrei să faci un împrumut sigur şi avantajos, când doreşti să îţi valorifici bunurile de valoare şi ţi-ai propus să găseşti o soluţie rapidă pentru un impas finanaciar, agenţia de Amanet Galati va reprezenta alegerea cea mai inspirată. Agenţia îţi va oferi toate pârghiile prin care tu vei putea beneficia de suma necesară, atâta timp cât bunul oferit spre amanetare corespunde condiţiilor specifice.

Avantajele oferite de Cashbook Galaţi

În primul rând, este esenţial să te asiguri că bunul de care dispui se încadrează specificului agenţiei, etapă pe care o poţi parcurge on-line, prin completarea unui formular. Imediat ce se efectuează evaluarea, un operator call-center te va informa cu toate datele necesare. Cu transparenţă şi în termeni cât mai exacţi, vei obţine evaluarea bunului şi vei afla care este suma pe care o poţi împrumuta. Odată acceptată oferta, operatorul îţi va prezenta condiţiile de împumut, perioada de rambursare şi dobânzile aplicate. Apelând la Amanet Cashbook Galati, vei obţine suma necesară într-un timp foarte scurt, vei beneficia de transparenţă totală şi te vei asigura de protejarea datelor tale personale.

Ce bunuri de valoare acceptă agenţia de amanet electronice Galaţi

Pentru a beneficia de un împrumut rapid, va trebui să oferi garanţie printr-un bun de valoare potrivit specificului agenţiei de Amanet Electronice Galati. Atât în sucursalele din Galaţi, cât şi în cele din Bucureşti, poţi amaneta televizoare şi plasme, telefoane, tablete şi laptop-uri, autoturisme şi dispozitive foto-video. Dacă deţii oricare dintre aceste bunuri, şi doreşti un împrumut profitabil şi corect, nu ezita să apelezi la ajutorul şi consultanţa reprezentanţilor agenţiilor de amanet.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ARGEȘ | ÎPS Calinic a instalat un preot care este și medicul de familie al localității

Publicat

in

În Duminica a cincea după Învierea Domnului, Arhiepiscopul Calinic al Argeșului a instalat un nou preot în satul argeșean Podișoru din comuna Bârla, protopopiatul Costești.

La finalul Sfintei Liturghii a fost instalat în parohie, Părintele Bicescu Nicolae Cătălin care este și medicul de familie al localității. Fiu al satului, absolvent de studii teologice, acesta a studiat și medicina. Cu ajutorul lui Dumnezeu a reușit să  ajungă medic de familie în comuna natală. Acum are o nouă responsabilitate, aceea de a avea în  grijă sufletele credincioșilor care până ieri îi deschideau ușa cabinetului medical.

Arhiepiscopul Argeșului a oficiat Sfânta Liturghie împreună cu un sobor de preoți și diaconi în biserica satului. În predica rostită, Preasfinția Sa a subliniat importanța teologică a dialogului pe care Mântuitorul Iisus Hristos l-a purtat cu femeia samarineancă.

Biserica parohiei Podișoru cu hramul Sf. Ierarh Nicolae a fost construită în anul 1822, fiind restaurată în vremea părintelui Rotaru Ilie și resfințită de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic când era Episcop al Argeșului și Teleormanului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend