Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Avocatul Gheorghe Piperea, după ce SUTE de morți au fost raportați RETROACTIV: DSP a reîncadrat cauza decesului contrar constatării medicului

Publicat

in

Avocatul Gheorghe Piperea susține că raportările retroactive de decese nu au la bază nicio produceră medicală de genul autopsiei, ci sunt pur și simplu modificări în acte ale cauzelor decesului.

“Torpilele trimise MS la temelia încrederii în autorități și în medicina bazată pe dovezi continuă.

Din 63 de decese de/cu covid declarate oficial azi, 47 sunt din alte perioade (bine măcar că nu le-au contabilizat pe cele din perioada cruciadelor).

”47 dintre aceste decese sunt anterioare […] și au fost introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătății, de către Direcțiile de Sănătate Publică din țară, în urma verificărilor efectuate. Astfel, 6 decese s-au produs în luna septembrie 2020, 26 în octombrie 2020, 9 în noiembrie 2020, 1 în ianuarie 2021, 3 în februarie 2021, 1 în martie 2021 și 1 în aprilie 2021, în județele Bihor, Cluj, Neamț și Vâlcea”.

Se întreabă cineva ce verificări s-au efectuat? Vreo autopsie, vreo analiză criminalistică? Nț. Nu se întreabă nimeni, că nu e voie de la stăpânire – tre’ să ne bazăm exclusiv pe informațiile oficiale. Este, însă, evident pentru orice inteligență medie că DSP a luat din nou la mână hârțogăria și a reîncadrat cauza decesului, contrar constatării medicului care a constat, illo tempore, decesul.

Și, cică, să ne bazăm pe ce spun medicii, că sunt specialiști …

Păi noi încă avem încredere în medici, iar autoritățile – nț.

Pe de altă parte, numărul infecțiilor detectate azi este fix 89. De mai mult de o săptămână, numărul zilnic de infecții detectate este de sub 250. Indicele de infectare la mia de locuitori, corespunzător ultimelor 14 zile, este azi de sub 0,2 în toate județele și regiunile țării.

Așadar, stimați „luptători” contra pandemiei, de ce nu faceți un bine umanității declarând că ați invins la wresteling mexican, ridicând starea de alertă? Uite, promit aici că o să declar că voi ați dat de pământ cu virusul cel turbat!

Nu de alta, dar regulile omese sunt în sensul că, la astfel de cifre, nu mai există răspândire comunitară a agentului patogen, deci nu mai există pandemie/epidemie …

Până și minciunile lui Fauci, cel atât de înverșunat susținut de feisbuc & co, de bilgheiț și de J. R. Biden, a fost nevoit să recunoască trei mari minciuni – că virusul nu putea scăpa din laboratorul unde era fabricat, că nu asimptomaticii au transmis boala, ci simptomaticii (omul a zis că a fost și el obosit la un moment dar și de aia a pus un „a” lângă „simptomatic”, din greșeală; faptul că Arafat și comp au luat greșeala ca literă de biblie progresistă, băgând în spital orice „asimptomatic” prindea și țănând la porțile spitalului adevărații bolnavi, în suferință și umilință, e altă proveste, demnă de „Dineul cu proști”) și că măștile nu sunt deloc utile prevenției răspândirii virusului (deși Arafat și Streiunu-Cercel ne puneau să ținem măști ermetice pe figură chiar și la masa de Crăciun, iar Tătaru Nelu ne cerea să punem 2 măști, ca să fie bine…).

De aceea, și minciunile și exagerările voastre vor fi devoalate, că omu’ a cam început să se trezească din transa indusă de voi prin frică și amenințare.

Încetați, așadar, să ne mai insultați inteligența”, scrie Piperea pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Rareş Bogdan, mesaj DE FORȚĂ pentru echipa Ciucu înainte de alegerile din PNL Bucureşti: ‘Nu vă temeţi! Nu pot ei bloca sau anula, cât puteţi voi vota!’

Publicat

in

De

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan urează succes echipei Ciprian Ciucu la alegerile pentru conducerea PNL Bucureşti. ”Nu vă temeţi! Nu pot ei bloca sau anula, cât puteţi voi vota!”, este mesajul său, el referindu-se la acuzaţiile de fraudă care au precedat scrutinul, anunță news.ro.

”Succes dragi colegi. Ciprian pentru Bucuresti. Ciprian Ciucu preşedinte PNL Bucuresti. Steli SG cheie pentru Capitala. Succes Stelian Bujduveanu pentru secretar general al celei mai mari organizaţii PNL din ţara. Succes Victor. Victor Picu pentru PrimVicepresedinte. Succes Diana. Diana Baciuna pentru PrimVicepresedinte. Succes Florin Ulmeanu pentru Vicepreşedinte. Succes şi sper ca disperarea unora sa nu afecteze organizarea alegerilor. Numai bine tuturor. Cu Bunul Dumnezeu înainte. Vom câştiga. Nu va temeţi. Nu pot ei bloca sau anula, cât puteţi voi vota!”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Liberalii din Bucureşti îşi aleg conducerea, sâmbătă, iar pentru funcţia de preşedinte candidează atualul lider al PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, dar şi primarul Sectorului 6, liderul liberalilor din sector Ciprian Ciucu. Violeta Alexandru are susţinerea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, în timp ce Ciprian Ciucu este susţinut de premierul Florin Cîţu. Echipele celor doi candidaţi au încercat să stabilească de comun acord datele scrutinului, însă echipa lui Ciucu a plecat de la discuţii, acuzând de minciună oamenii Violetei Alexanru. Ulterior, Ciucu a făcut acuzaţii de fraudă, vorbind despre condiţii de organizare a alegerilor care nu au existat nicaieri în ţară.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

TRAGEDIE Ciobanul căutat după atacul ursului de la stână a fost găsit mort

Publicat

in

De

Ciobanul din Mureș căutat la limita dintre județele Suceava și Harghita, după ce a fugit de frica ursului care a rănit un alt cioban, a fost găsit mort, anunță Mediafax.

Conform unor surse din Poliție, ciobanul în vârstă de 26 de ani a fost găsit mort sâmbătă dimineață, în pădure.

Un urs a atacat, vineri seară, lângă o stână din județul Harghita, o vacă. Trei ciobani au încercat să alunge ursul.

Unul dintre ei, un bărbat de 45 de ani, a fost rănit grav de urs și a ajuns la spital cu multiple răni.

Un alt cioban, în vârstă de 26 de ani, a reușit să fugă. Acesta era căutat în fondul forestier de echipe comune de jandarmi montani și polițiști.

Toți cei trei bărbați sunt din județul Mureș și lucrau la stâna din Harghita.

Localnicii au primit, vineri seara, un mesaj RO-ALERT, care anunța prezența unui urs în comuna Dorna Candrenilor. Oamenii au fost sfătuiți să rămână în case.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend