Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Avertisment pentru toți românii din Diaspora: Dacă nu au nevoie să vină acasă, să nu vină

Avatar

Publicat

in

Managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel, a declarat că românii din diaspora ar trebui să nu vină în România,dacă nu sunt nevoiți.

„Dacă nu au au nevoie să vină acasă, să nu vină”-este mesajul transmis marți românilor din Italia de către profesor doctor Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș, prezent în studioul Medika Tv, la emisiunea Medika Special, se arată pe blogul lui Ion Cristoiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VEȘTI BUNE! A fost desemnat câștigătorul licitației pentru construcția secțiunii Tigveni – Curtea de Argeș a autostrăzii Sibiu – Pitești,

Avatar

Publicat

in

De

Joi au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Proiectare și execuție Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș”. Ofertantul desemnat câștigător este S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L., cu preţul de 1.678.873.121,77 Lei fără TVA, a anunțat vineri Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR. Durata contractului este de 60 de luni, din care 16 luni perioada de proiectare și 44 de luni perioada de execuție a lucrarilor. Perioada de garanție a acestora este de 10 ani.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru „Autostrada Sibiu – Pitești, Sectiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș”, în lungime de 9,86 km, în conformitate cu prevederile contractului de proiectare și execuție.
În cadrul contractului vor fi realizate mai multe lucrări de artă având o complexitate ridicată, astfel:

  • Construirea a 12 poduri, pasaje și/sau viaducte, având o lungime medie de 230 de m., dintre care, cel mai lung fiind Viaductul de la km. 84+341, în lungime de 630 de m.
  • Construirea unui Tunel în lungime de 1350 de m, în zona de traversare a dealului Momaia, județul Argeș.

În perioada următoare, după îndeplinirea termenelor legale privind formularea contestațiilor, precum și după soluționarea eventualelor contestații/ plângeri formulate în cadrul prezentei proceduri de atribuire, ofertantul caâșigator va fi invitat la sediul CNAIR S.A pentru semnarea contractului, odată cu finalizarea procesului de avizare a acestuia.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Sorin Cîmpeanu pregătește Revoluția! Vor fi decapitări în masă în Sistem!

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, pregătește o mișcare revoluționară. Acesta a făcut un anunț extrem de important.

Sorin Cîmpeanu a dezvăluit că urmează să scoată la concurs toate posturile de directori din școlile din România, înainte de vacanța de vară.

Trebuie să ai conduceri în școli selectate pe criterii relevante și obiective. Pentru asta trebuie să ai organizate concursuri pentru directorii de școli. Este un element esențial, dacă vrei să faci evaluare. Pentru că, în orice sistem, directorul unei școli va fi implicat în evaluarea cadrelor didactice pe criterii de performanță, legate de criteriile de performanță ale elevilor”, a spus, la Europa FM, ministrul Educației.

Mai mult, potrivit lui Cîmpeanu, vor fi scoase la concurs inclusiv posturile care sunt ocupate prin concurs.

Și obiectivul este să reușim acest lucru înainte de vacanța de vară”, a spus Cîmpeanu.

Tot. Director, directori adjuncți”, a precizat el.

Vezi și

EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

Florin Cîțu anunță schimbări radicale: ‘Venim cu o lege a salarizării nouă. Nu cred că mai găsești salariu minim în sectorul public. De aici ar trebui să începem’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend