Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

‘Avatar 2’ continuă să domine box office-ul nord-american pentru a cincea săptămână consecutiv

Publicat

in

"Avatar: The Way of Water", în regia lui James Cameron, continuă în fruntea box office-ului nord-american pentru a cincea săptămână consecutiv, cu încasări de 31 de milioane de dolari, potrivit cifrelor boxofficemojo.com.
Citește mai departe…

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Ucraina pariază tot mai mult pe drone în confruntarea cu Rusia: Parlamentul de la Kiev acordă facilităţi fiscale producătorilor

Publicat

in

Parlamentul de la Kiev a votat luni scutirea de taxe vamale şi TVA a producătorilor ucraineni de drone, pentru a sprijini acest domeniu vital pentru apărarea în faţa agresiunii Rusiei, informează Reuters, conform Agerpres.

Facilităţile fiscale sunt incluse în două reglementări, care acoperă importurile de echipamente şi componente pentru producţia şi repararea dronelor, a scris pe Telegram deputatul Iaroslva Jelezniak.

Citeste mai mult

NATIONAL

Cu lacătul pe ușa școlilor, directorul „colegiului vedetelor” din București anunță prăbușirea sistemului de învăţământ: Se va accelera masiv

Publicat

in

Directorul Colegiului I L Caragiale, Andreia Bodea afirmă că sentimentul ei este că dacă această grevă nu va produce nişte efecte benefice pentru această categorie profesională, prăbuşirea sistemului de învăţământ se va accelera masiv. Ea a mai spus că se poate ajunge la o situaţie pe care nu şi-o doreşte nimeni, la decalarea examenelor naţionale, Bacalaureat, evaluarea naţională” şi că problema este că aceşti elevi trebuie să aibă situaţia şcolaă încheiată şi validată în Consiliul Profesoral, iar acest lucru nu se poate face dacă profesorii sunt în grevă, anunță news.ro.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend