Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Autoritatea de Conduită Financiară din Regatul Unit a notificat Binance că este incapabilă de supraveghere eficientă

Publicat

in

Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) din Regatul Unit a lansat miercuri o notificare de supraveghere, în care se precizează că Binance, un schimb de criptomonede proeminent, este incapabil să fie supravegheat în mod eficient și expune utilizatorii la riscuri financiare.

Anunțul FCA – datat inițial 25 iunie – a fost în legătură cu „produse financiare cu risc ridicat și complex“: „Pe baza angajamentului firmei până în prezent, FCA consideră că firma nu este capabilă să fie supravegheată în mod eficient.”

În avizul adresat Binance Markets Limited, FCA a cerut companiei criptografice să oprească activitățile care au fost autorizate în aprilie 2018, cum ar fi consilierea, protejarea și gestionarea investițiilor criptografice.

În plus, organul de supraveghere financiar a cerut lui Binance să afișeze decizia FCA care spune: „Binance Markets Limited nu are voie să desfășoare nicio activitate reglementată în Marea Britanie”.

Aceasta înseamnă afișarea mesajului în mod vizibil pe site-ul web al Binance și pe orice alte canale de comunicare și social media. Bursei i sa cerut, de asemenea, să elimine reclamele și promoțiile live și să „ofere o confirmare scrisă a măsurilor pe care le-a luat pentru a îndeplini cerințele”.

FCA a menționat trei motive principale pentru impunerea restricțiilor asupra Binance, printre care se numără eșecul desfășurării activității reglementate, nerespectarea condiției pragului de supraveghere eficientă și asigurarea unui grad adecvat de protecție pentru consumatori.

Potrivit comunicatului, Binance nu a reușit nici să împărtășească un proiect final al planului său de afaceri și al strategiei sale, care demonstrează măsuri importante împotriva spălării banilor și finanțării terorii. În acest sens, Binance a declarat pentru Cointelegraph:

„Ne-am angajat să colaborăm cu autoritățile de reglementare și factorii de decizie pentru a elabora politici care să protejeze consumatorii, să încurajeze inovarea și să avanseze industria noastră”.

Binance a fost la capătul căldurii de reglementare din întreaga lume și a intensificat eforturile pentru a se conforma. În acest efort, schimbul de cripte a impus opțiuni de pârghie mai mici și cerințe stricte de cunoaștere a clienților dvs. pentru toți utilizatorii Binance.

Bursa a negat toate acuzațiile de manipulare a pieței, dar încă se confruntă cu rezistență din partea a numeroase jurisdicții, inclusiv Germania , Malaezia și Coreea de Sud .

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Liga II: FC Buzău, victorie, scor 7-0, cu Dacia Unirea Brăila

Publicat

in

De

Liga II: FC Buzău, victorie, scor 7-0, cu Dacia Unirea Brăila

Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în etapa a X-a a Ligii a II-a:

Dunărea Călăraşi – Metaloglobus Bucureşti 0-1

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Unirea Constanţa 2-1

Dacia Unirea Brăila – FC Buzău 0-7

Unirea Slobozia – Politehnica Timişoara 1-0

CA Comunal Şelimbăr – Concordia Chiajna 1-0

Tot sâmbătă se joacă CSA Steaua – Astra Giurgiu.

Confruntarea FC Braşov – Petrolul este programată duminică, iar Unirea Dej – Hermannstadt va avea loc luni.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Arafat bate cu pumnul în masă: ‘Trebuie să înţeleagă foarte clar toată lumea, inclusiv DSP. În situaţiile de dezastru ne adaptăm şi acceptăm anumite devieri’

Publicat

in

De

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat că trebuie să înţeleagă toată lumea, inclusiv Direcţia de Sănătate Publică, faptul că în situaţii de dezastru „ne adaptăm şi sunt acceptate anumite devieri”, precizând că dacă vrem ca totul să meargă ca în vremuri normale înseamnă că nu ştim în ce situaţie ne aflăm.

Arafat a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că bolnavul este mai sigur într-o secţie ATI decât să stea ventilat la UPU.

„Trebuie să înţeleagă foarte clar toată lumea, inclusiv DSP-ul, în situaţiile de dezastru ne adaptăm şi acceptăm anumite devieri, altfel, dacă vrem totul să funcţioneze ca în situaţia de normalitate înseamnă că noi nu ştim în ce situaţie ne aflăm. Dacă sunt motive care pot fi adaptate, care pot fi acceptate în situaţia în care ne aflăm acum, credeţi-mă că bolnavul este mult mai sigur într-o secţie de ATI decât să stea la UPU ventilat când vin şi alţi bolnavi din afară şi avem şi alţii de preluat. Aşa că orice soluţie care creşte capacitatea pentru a elibera pacienţii din unităţile de primiri urgenţă, pentru a putea să le preluăm către secţii ATI sau secţii cu oxigen, acest lucru trebuie făcut”, a precizat el.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend