Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Aurelian Pavelescu îl spulberă pe CTP: ‘Nici vorbă jurnalist, cum se pretinde. Un ratat, inginer și scriitor’

Publicat

in

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a postat pe profilul său de Facebook un atac extrem de dur la adresa gazetarului Cristian Tudor Popescu.

”C.T. POPESCU – PROFETUL MINCINOS AL NOII GENERAȚII – ÎN FAȚĂ CU PNȚCD ȘI VORBELE APOSTOLULUI PAVEL, AL NEAMURILOR

Cine este acest CTP, care i-a insultat zilele trecute pe Patriarhul Daniel, Biserica Ortodoxă și credincioșii ortodocși într-un limbaj abject, cu obscenitățile celor mai grețoși infractori? Nici vorbă jurnalist, cum se pretinde. Omul a făcut o facultate tehnică, dar ambițiile lui erau de scriitor: a și scris ceva SF, nebăgat în seamă, și n-a mers mai departe. Un ratat, inginer și scriitor.

A migrat apoi spre jurnalism, fără să cunoască profesia, fiind folosit de sistem probabil în orb, cu mare cinism.

Nu putea să fie șef la Adevărul, fosta Scânteia – oficialul Partidului Comunist Român -, chiar la începutul lui 1990, dacă NU ERA OMUL SISTEMULUI BOLȘEVIC, AZI, SOROSIST. La Adevărul scrie și azi, ca urmaș al lui Silviu Brucan, măcelarul poporului român. DIGI 24 este corespondentul în zona televiziunii al aceleiași linii bolșevice criminale, antinaționale și anticreștine, vopsita in culorile lui Soros.

De ce folosit în orb? Pentru că este evident că omul are probleme psihice, o spun în cor foarte mulți medici, mare parte dintre cetățeni acuzându-l, de asemenea, că este bolnav psihic. A fost scula perfectă pentru sistemul de represiune bolșevico-sorosist: un psihopat căruia i s-a mărit egoul și nebunia, fiind încurajat și proiectat în ”profetul” generației spălate pe creier de propaganda urii. Ce-ar fi fost acest ratat și psihopat, dacă nu i s-ar fi pus la dispoziție mari trusturi de presă și o haită de falși jurnaliști, căzuți în adorație la picioarele lui pentru a-i crea un scolu de credibilitate? NIMIC! Ar fi eșuat, probabil, pe la colțul bulevardelor bucureștene, cerșind de mâncare.

A stârnit un val de scârbă după atacul de acum trei zile la adresa ortodoxiei și Patriarului Daniel, deși aceste atacuri grețoase durează de ani și decenii. Nicio noutate. Nimeni nu face, însă, vreo referire la atacurile la fel de pestilențiale ale acestui nenorocit la adresa PNȚCD după 1990 în aceeași cheie de psihopat folosit de sistem. Este, de fapt, una dintre marile victorii ale sistemului bolșevico-sorosist: transformarea unui psihopat în autoritate morală, model de urmat pentru noile generații și România de mâine. El, săracul, n-are nicio vină, o victimă, nenorocirea nebuniei lui fiind alimentată grotesc: a fost încurajat în ură dincolo de limitele unei simple psihoze.

L-am admonestat de câteva ori în trecut, până am înțeles că este inutil, ba, mai mult, băgându-l în seamă îi cresc nocivitatea, fără a-l putea potoli: el și sistemul sorosist se hrănesc din rostogolirea urii.

Nu voi repeta replicile multora după atacul la Patriarh, BOR și ortodoxie. Un lucru în plus. L-am văzut astăzi la același DIGI 24 acuzându-l pe Patriarh că ar fi afirmat că ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”, ceea ce, în opinia lui CTP, ar fi un neadevăr, pentru că Iisus a fost batjocorit la judecată și răstignire. Argumentul că el știe mai bine teologie și decât Patriarh, recunoscut ca un mare teolog.

CTP nu știa că afirmația ”Dumnezeu nu Se lasă batjocorit” nu-i aparține Preafericitului Daniel, ci Sf. Apostol Pavel, din Scrisoarea către Galateni, 6-7: ”Nu vă lăsați amăgiți: Dumnezeu nu Se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul va și secera.” Așadar, Patriarhul a citat din Pavel, cu adâncă semnificație când a făcut referire la interzicerea pelerinajului la moaștele Sf. Dimitrie cel Nou de către comuniști, urmată de căderea comunismului. Cei care-l batjocoresc pe Dumnezeu își dau singuri osânda, căci Dumnezeul creștin este Dumnezeul demnității și adevărului, iar răul nu rămâne nepedepsit. Dumnezeul dreptății nu este Dumnezeul bunului plac al omului căzut în păcat. De aceea Hristos este și Judecător!

Dar CTP, în nebunia lui, crede că și Biblia, teologia, credința sunt la îndemâna lui, le poate bolborosi pe limba lui de îndrăcit. Ar fi putut s-o facă în singurătate. Dar el este pus pe SOCLU, să vorbească poporului ca un profet. Nu CTP e vinovat, ci sistemul din spatele DIGI 24, Adevărul, toate site-urile care-l multiplică la infinit în creierele plăpânde ale une generații alienate, rupte de rădăcini și injectate cu lăcomie, ură și sex. CTP A FOST CREAT CA PROFETUL MINCINOS AL DISTRUGERII ROMÂNIEI!

Să fim puternici în credința noastră!”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Președintele Klaus Iohannis rămâne neutru pentru șefia PNL! Ludovic Orban: ‘Nu se implică în competiția internă, așa cum nu s-a implicat în competiția internă nici în 2017. Știe foarte bine faptul că toată conducerea va fi aleasă de membrii PNL’

Publicat

in

De

 Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că Preşedintele Klaus Iohannis nu se implică în campania din interiorul PNL, aşa cum nu s-a implicat nici în 2017.

Potrivit lui Orban, indiferent ce conducere va fi aleasă, PNL rămâne într-un parteneriat „serios, responsabil, realizat pentru binele României” cu preşedintele României.

„PNL, în ansamblul său, are un parteneriat cu preşedintele României şi e normal să fie aşa, pentru că preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost ales în 2014, la primul mandat, din postura de preşedinte al PNL. Şi la al doilea mandat, PNL a susţinut candidatura preşedintelui Klaus Iohannis. Există un parteneriat între preşedintele României şi PNL.

Preşedintele României nu se implică în competiţia internă, aşa cum nu s-a implicat în competiţia internă nici în 2017. (…) Sigur că şi data trecută, în 2017, la fel s-a speculat, că un candidat este sprijinit de preşedintele României. S-a văzut că nu a fost aşa. Şi acum, evident, sunt unii care fac campanie încercând să spună că preşedintele României susţine un candidat. Eu am convingerea că preşedintele României susţine PNL, fiindcă ştie foarte bine faptul că toată conducerea va fi aleasă de membrii PNL”, a susţinut Ludovic Orban.

El a respins afirmaţiile potrivit cărora în interiorul PNL ar exista două tabere, dintre care una formată în jurul foştilor membri ai Partidului Democrat Liberal (PDL).

„Din punctul meu de vedere, nu există o asemenea separare în PNL. Ca preşedinte al PNL, am militat pentru unitatea partidului, am militat pentru eliminarea a unor eventuale discriminări sau discrepanţe, pentru că cineva a fost în fostul PNL sau în fostul PDL. Din punctul meu de vedere, toţi colegii mei, indiferent din ce formaţiune provin, din cele două formaţiuni care au fuzionat, au beneficiat de deschidere, de dialog, de cooperare şi eu i-am tratat în mod egal, în funcţie, evident, de rezultat, de efortul depus şi de măsura în care acţiunea lor a fost utilă şi benefică PNL”, a adăugat Orban, informează agerpres.ro

Citește și:

Ludovic Orban: ‘Eu nu număr filiale. Felul meu de a face campanie este să fac campanie la fiecare delegat, să prezint viziunea mea, proiectul, obiectivele și să obțin vot cu vot’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu: ‘S-a ajuns ca să fim iarăși rușinea Europei. O să continui să critic acest PNRR’

Publicat

in

De

Marcel Ciolacu a afirmat că, în Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), România a plecat la Bruxelles cu o solicitare de şapte miliarde pentru agricultură, iar miniştrii Cristian Ghinea şi Adrian Oros s-au întors cu zero euro pentru acest domeniu.

Liderul PSD a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, că va continua să critice PNRR.

„Europa ne creează aceste oportunităţi, dar dacă noi trimitem documente pe care nu le citim, documente făcute de către companii private ca pe urmă să acceseze aceste fonduri sau aberaţii cum sunt 133.000 de euro pentru formarea unui singur om, de parcă l-am trimite pe Marte şi de asta se justifică această sumă imensă. Sunt ferm convins că altfel ar fi arătat acest PNRR. Deoarece nu au vrut un dialog cu autorităţile locale s-a ajuns ca să fim iarăşi ruşinea Europei.

O să continui să critic acest PNRR. Chiar vorbeam cu domnul senator Preoteasa cât de mult ar fi însemnat pentru Dolj să fi prins acele sume pentru irigaţii, cum am prins Polonia, Ungaria, Bulgaria. Am plecat la negocieri la Bruxelles cu Comisia cu o solicitare de şapte miliarde, au ajuns domnul Ghinea şi cu domnul Oros la 3,8 miliarde şi s-au întors cu zero euro pentru agricultura românescă”, a spus Ciolacu, conform cu news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend