Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Aurelian Pavelescu îl spulberă pe CTP: ‘Nici vorbă jurnalist, cum se pretinde. Un ratat, inginer și scriitor’

Avatar

Publicat

in

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a postat pe profilul său de Facebook un atac extrem de dur la adresa gazetarului Cristian Tudor Popescu.

”C.T. POPESCU – PROFETUL MINCINOS AL NOII GENERAȚII – ÎN FAȚĂ CU PNȚCD ȘI VORBELE APOSTOLULUI PAVEL, AL NEAMURILOR

Cine este acest CTP, care i-a insultat zilele trecute pe Patriarhul Daniel, Biserica Ortodoxă și credincioșii ortodocși într-un limbaj abject, cu obscenitățile celor mai grețoși infractori? Nici vorbă jurnalist, cum se pretinde. Omul a făcut o facultate tehnică, dar ambițiile lui erau de scriitor: a și scris ceva SF, nebăgat în seamă, și n-a mers mai departe. Un ratat, inginer și scriitor.

A migrat apoi spre jurnalism, fără să cunoască profesia, fiind folosit de sistem probabil în orb, cu mare cinism.

Nu putea să fie șef la Adevărul, fosta Scânteia – oficialul Partidului Comunist Român -, chiar la începutul lui 1990, dacă NU ERA OMUL SISTEMULUI BOLȘEVIC, AZI, SOROSIST. La Adevărul scrie și azi, ca urmaș al lui Silviu Brucan, măcelarul poporului român. DIGI 24 este corespondentul în zona televiziunii al aceleiași linii bolșevice criminale, antinaționale și anticreștine, vopsita in culorile lui Soros.

De ce folosit în orb? Pentru că este evident că omul are probleme psihice, o spun în cor foarte mulți medici, mare parte dintre cetățeni acuzându-l, de asemenea, că este bolnav psihic. A fost scula perfectă pentru sistemul de represiune bolșevico-sorosist: un psihopat căruia i s-a mărit egoul și nebunia, fiind încurajat și proiectat în ”profetul” generației spălate pe creier de propaganda urii. Ce-ar fi fost acest ratat și psihopat, dacă nu i s-ar fi pus la dispoziție mari trusturi de presă și o haită de falși jurnaliști, căzuți în adorație la picioarele lui pentru a-i crea un scolu de credibilitate? NIMIC! Ar fi eșuat, probabil, pe la colțul bulevardelor bucureștene, cerșind de mâncare.

A stârnit un val de scârbă după atacul de acum trei zile la adresa ortodoxiei și Patriarului Daniel, deși aceste atacuri grețoase durează de ani și decenii. Nicio noutate. Nimeni nu face, însă, vreo referire la atacurile la fel de pestilențiale ale acestui nenorocit la adresa PNȚCD după 1990 în aceeași cheie de psihopat folosit de sistem. Este, de fapt, una dintre marile victorii ale sistemului bolșevico-sorosist: transformarea unui psihopat în autoritate morală, model de urmat pentru noile generații și România de mâine. El, săracul, n-are nicio vină, o victimă, nenorocirea nebuniei lui fiind alimentată grotesc: a fost încurajat în ură dincolo de limitele unei simple psihoze.

L-am admonestat de câteva ori în trecut, până am înțeles că este inutil, ba, mai mult, băgându-l în seamă îi cresc nocivitatea, fără a-l putea potoli: el și sistemul sorosist se hrănesc din rostogolirea urii.

Nu voi repeta replicile multora după atacul la Patriarh, BOR și ortodoxie. Un lucru în plus. L-am văzut astăzi la același DIGI 24 acuzându-l pe Patriarh că ar fi afirmat că ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”, ceea ce, în opinia lui CTP, ar fi un neadevăr, pentru că Iisus a fost batjocorit la judecată și răstignire. Argumentul că el știe mai bine teologie și decât Patriarh, recunoscut ca un mare teolog.

CTP nu știa că afirmația ”Dumnezeu nu Se lasă batjocorit” nu-i aparține Preafericitului Daniel, ci Sf. Apostol Pavel, din Scrisoarea către Galateni, 6-7: ”Nu vă lăsați amăgiți: Dumnezeu nu Se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul va și secera.” Așadar, Patriarhul a citat din Pavel, cu adâncă semnificație când a făcut referire la interzicerea pelerinajului la moaștele Sf. Dimitrie cel Nou de către comuniști, urmată de căderea comunismului. Cei care-l batjocoresc pe Dumnezeu își dau singuri osânda, căci Dumnezeul creștin este Dumnezeul demnității și adevărului, iar răul nu rămâne nepedepsit. Dumnezeul dreptății nu este Dumnezeul bunului plac al omului căzut în păcat. De aceea Hristos este și Judecător!

Dar CTP, în nebunia lui, crede că și Biblia, teologia, credința sunt la îndemâna lui, le poate bolborosi pe limba lui de îndrăcit. Ar fi putut s-o facă în singurătate. Dar el este pus pe SOCLU, să vorbească poporului ca un profet. Nu CTP e vinovat, ci sistemul din spatele DIGI 24, Adevărul, toate site-urile care-l multiplică la infinit în creierele plăpânde ale une generații alienate, rupte de rădăcini și injectate cu lăcomie, ură și sex. CTP A FOST CREAT CA PROFETUL MINCINOS AL DISTRUGERII ROMÂNIEI!

Să fim puternici în credința noastră!”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Ludovic Orban: ‘Aproximativ 30 de judeţe, este o situaţie critică, preşedinţii de consilii judeţene reclamă că au rămas fără bani pentru plata drepturilor salariale’

Avatar

Publicat

in

De

Prim-ministrul Ludovic Orban, a declarat vineri seara că Guvernul va adopta două hotărâri de guvern pentru plata salariilor pe luna octombrie ale angajaţilor din direcţiile generale de asistenţă socială şi protecţia copilului şi, totodată, pentru plata  indemnizaţiilor persoanelor cu dizabilităţi şi a salariilor asistenţilor personali ai acestora.

„Ne confruntăm cu o situaţie fără precedent, motiv pentru care va trebui să adoptăm astăzi două hotărâri de guvern. Nu-mi aduc aminte de vreun alt an în care să existe probleme cu plata salariilor pentru angajaţii din direcţiile generale de asistenţă socială şi protecţia drepturilor copilului din subordinea consiliilor judeţene. Nu ştiu cum şi-au bugetat aceste cheltuieli, cum au fost alocările de la bugetul de stat. Cert este că mai multe judeţe, cred că aproximativ 30 de judeţe, este o situaţie critică în care consiliile judeţene, preşedinţii de consilii judeţene reclamă că au rămas fără bani pentru plata drepturilor salariale.

Ca atare, va trebui să adoptăm astăzi o hotărâre de guvern de alocare din Fondul de rezervă a sumelor de bani necesare pentru plata salariilor pe luna octombrie pentru acele consilii judeţene care reclamă absenţa banilor”, a afirmat Orban în şedinţa de guvern.

El a adăugat că pentru lunile noiembrie şi decembrie Guvernul va face „o analiză foarte serioasă” a modului în care consiliile judeţene şi-au construit bugetul, a resurselor efectiv alocate şi, de asemenea, a obligaţiilor de plată din partea bugetului de stat, astfel încât guvernanţii să se asigure că toţi angajaţii din direcţiile generale de asistenţă socială şi protecţia copilului vor primi salariile până la sfârşitul anului.

„Aici, va trebui să avem mare grijă în construcţia bugetului pe anul viitor, astfel încât să nu mai permitem să se ajungă într-o astfel de situaţie. Probabil din cauza faptului că a fost an electoral, foarte mulţi preşedinţi de consilii judeţene nu au respectat disciplina în construcţia bugetară şi nu au alocat sumele suficient pentru cheltuielile de personal, cheltuind banii pe alte tipuri de cheltuieli şi au rămas fără bani”, a spus Orban.

Premierul a adăugat că, de asemenea, a solicitat Ministerului Dezvoltării şi prefecţilor să ceară primăriilor situaţia cu plata indemnizaţiilor pentru persoanele cu dizabilităţi şi a salariilor asistenţilor personali ai acestora.

„Am primit semnale din teritoriu că există întârzieri la plată, atât în privinţa indemnizaţiilor, cât şi în privinţa salariilor asistenţilor personali ai persoanelor cu dizabilităţi. Şi aici, va trebui să adoptăm o hotărâre de guvern astfel încât să putem să fim siguri că alocăm nişte bani astfel încât toate aceste persoane, toţi aceşti cetăţeni să beneficieze de sumele cuvenite în conformitate cu prevederile legale”, a precizat Orban, informează agerpres.ro

Citește și:

Adio burselor de merit pentru elevii din Sectorul 2 al Capitalei. Rectificarea bugetară, cu minus pentru elevi, dar cu plus pentru anumite firme

Mega-veste! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru mii de angajați

SURSE A fost scandal la întocmirea listelor USR-PLUS! Liderul PLUS care a lucrat în Poliție, dar ar fi omis să le spună colegilor de alianță de acest job

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Traian Băsescu, despre Dosarul Revoluției: ‘Trebuie să mai treacă o generație ca să avem niște procurori care să pună lucrurile acolo unde sunt’

Avatar

Publicat

in

De

Fostul președinte Traian Băsescu, a declarat vineri seara la ‘Legile Puteri’, că procurorii au toate datele pentru a stabili vinovații. Fostul președinte consideră că singurul motiv pentru care sentința este amânată este că mulți dintre cei care au tras atunci în populație se află încă în funcții importante, în MApN.

”Îmi este foarte greu să dau un pronostic. Ce pot spune, pentru că știu că e în dosar, este că procurorii au toate datele pentru a stabili vinovații: jurnalele de luptă ale unităților militare, evidența întregii cantități de muniție care s-a tras. Îmi este greu să spun ce-i împiedică, am insistat.

În afara de episodul Kovesi, care a devenit public, sunt multe episoade. În ultima parte a mandatului, disperat de ineficiența dosarului, l-am desemnat pe Codruț Olaru, adjunct al Procurorului General, să se ocupe de acest lucru. Dosarul fiind la procurori militari, am primit un document în care concluzia era una singură: neînceperea urmăririi penale. În acest moment s-a încheiat și mandatul meu, și capacitatea de a face ceva.

Am o singură explicație: un timp după Revoluție, cei care ordonaseră să se tragă erau încă în activitate și aveau influență majoră pe Parchetul Militar. Între timp, au ajuns în funcții înalte din MApN cei care au tras: locotenenți, locotenenți majori, căpitani. Probabil trebuie să mai treacă o generație ca să avem niște procurori care să pună lucrurile acolo unde sunt.

Aici nu există scuză. S-a dovedit în tot lagărul comunist că s-a putut schimba sistemul fără să se tragă. Suntem singura țară în care a fost scoasă armata în stradă. Dincolo de a face dreptate celor 1.600 de împușcați și 3.300 de răniți, întrebarea este ce a fost: revoluție, lovitură de stat sau puci militar?

Numai cei care pot pune cap la cap toate datele din dosar pot să vadă firul acțiunii. Dacă a fost revoluție populară, nu se trăgea. Este raționamentul meu simplu. Deci cineva, cu forța armelor, a dat puterea altcuiva. În lipsa armelor, erau soluțiile democratice care au funcționat în toate statele comuniste.

Părerea mea este că mulți dintre cei care au executat ordinul de a trage în populație sunt astăzi în funcții foarte înalte prin MApN și procurorii militari se vor mai abține o bună bucată de timp”, a declarat fostul președinte Traian Băsescu la ‘Legile Puteri’, informează realitatea.net

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend