Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

AUDIO ! CÂND MINTE O SLUGĂ PSD – Mariana Moise, șefa DSA “Există centru de carantină la Curtea de Arges !”

Avatar

Publicat

in

Așa cum anunatm in jurul pranzului autoritatile din Argeș, prin Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta au decis infiintarea unui centru de carantina pentru coronavirus si in orasul regal. Potrivit informatiilor, locatia propusa este centrul de zi Sf Iustinian, o locatie cam apropiata de blocurile de locuinte. Informatia ne fusese confrmata atat de persoane din cadrul Prefecturii Arges, care au si fost citate in articol, cat si de sefa DAS Curtea de Arges, Mariana Moise. Aceasta nu a fost citata tocmai pentru a o proteja de o eventuala furie a primarului Panturescu, primarul care, e cunoscut de toata lumea, de fiecare data isi cearta si penalizeaza drastic subordonatii care informeaza corect argesenii. Numai ca, dupa publicarea stirii, Mariana Moise a fost luata la cearta de primar si a iesit cu minciuni in spatiul public, la ora 15:30, retractand ceea ce spusese la ora 12.00, asta numai ca sa scape de gura primarului. Ziarul nostru a publicat stirea si nu a contestat infiintarea unui centru de carantina in zona, ba spuneam ca e necesar in astfel de situatii, si ne exprimam doar nedumerirea de ce a fost ales sa fie in centrul orasului, prea aproape de blocuri.

Ca Mariana Moise a iesit sa minta si sa isi arata slugarnicia fata de primarul PSD al orasului, e de crezut, mai ales ca si sotul ei lucreaza tot in primarie si, mai mult, au beneficiat si de o locuinta ANL unde, de multe ori, cam ramaneau restanti la plata chiriei. Partea buna este ca primaria , in urma publicarii articolului, vazand reactiile argesenilor, si-a dat seama ca centru de carantina propus si confirmat de Mariana Moise nu este bine ales, avand in vedere ca este aproape de blocuri asa cum reclamam si noi, ziarul, dar si cetatenii, si, probabil, au decis relocarea acestuia. Adica au remediat ceea ce trebuia remediat, dar la modul tipic ciumei rosii ! Intrebarea este de ce minte, asemeni ciumei rosii, Mariana Moise cu atata tupeu, dupa doar doua ore de la momentul in care spunea clar ca” da, avem centru de carantina, e nominalizat la Sf Iustinian”.

Publicitate

Iata o mostra de tupeu de sluga a PSD si a lui Panturescu venita din partea Marianei Moise, cea al carei sot lucreaza tot in primarie si a beneficiat de o locuinta ANL unde, de multe ori, cam ramanea restantă la plata chiriei. Adica, la ora 12,34 spunea clar ca ” avem centru de carantina la Curtea de Arges”, conform inregistrarii de mai jos, iar după doar 3 ore spunea ca nici nu poate fi vorba de asa ceva.

INREGISTRARE TELEFONICA MARIANA MOISE, ORA 12:34. Aceasta va fi difuzată si diseara în cadrul emisiunii CHESTIUNI ARZATOARE de la SUPER TV.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

Cîțu: ‘Nu îi vom lăsa, nu vom arunca România în criză pentru că vrea PSD. Ei mint, sunt ipocriți și ceea ce fac este criminal’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a lansat acuze dure la adresa PSD: ”Astăzi, în Parlamentul României, aceiaşi oameni vor în continuare să distrugă România, deși actualul Guvern a crescut pensiile, într-o perioadă dificilă, cu cea mai mare valoare – 177 lei.”

Florin Cîţu a subliniat că România se află într-o perioadă dificilă, similară celei dinaintea crizei economice din 2010, iar o majorare a cheltuielilor ar putea arunca ţara în aer.

„Ceea ce fac ei într-o perioadă dificilă pentru România, într-o perioadă de criză economică globală, este ca un act de agresiune la stabilitatea economică a României, şi se folosesc de majoritatea din Parlament. Aceşti oameni vor răspunde pentru tot ceea ce fac şi sper să răspundă cât mai curând. Am încredere că nu toţi oamenii din Parlamentul României vor să arunce România în aer.

Publicitate

Sunt sigur că pe lângă PNL sunt şi alţii care vor vota împotriva acestor aberaţii. Dar, dacă se întâmplă să treacă această lege, noi nu vom permite anul acesta să se ajungă să aruncăm România în aer. Nu suntem iresponsabili. (…) În 2008, aceeaşi majoritate toxică, socialistă, a propus o creştere exact în campania electorală a salariilor profesorilor cu 50%. Premierul de atunci (Călin Popescu Tăriceanu – n.r.) a spus că nu se poate face acest lucru dar astăzi el susţine, s-a schimbat, este cu socialiştii.

Ce a urmat ştim foarte bine: România a fost retrogradată, dobânzile au crescut, a fost inflaţie, am intrat în criză economică din care am ieşit în 2015. Acelaşi lucru se întâmplă şi astăzi dacă îi lăsăm pe ei să meargă mai departe, cu acest program al lor de modificare a rectificărilor bugetare. Nu îi vom lăsa, nu vom arunca România în criză pentru că vrea PSD, Arsene şi restul găştii de infractori”, a declarat ministrul Finanţelor Publice.

Florin Cîţu a explicat că în momentul în care se afla la Guvernare, PSD a renunţat la majorarea pensiilor cu 40% după o întâlnire a prim-ministrului Viorica Dăncilă şi a ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, cu reprezentanţi ai FMI şi ai Băncii Mondiale.

„Astăzi, în Parlamentul României, aceiaşi oameni vor în continuare să distrugă România, deşi actualul Guvern a crescut pensiile, într-o perioadă dificilă, cu cea mai mare valoare – 177 lei. Când au fost la guvernare, socialiştii nu au reuşit acest lucru, astăzi vin şi vor să arunce ţara în aer. Este un act clar împotriva României, a românilor, a securităţii economice. Ei mint, sunt ipocriţi şi ceea ce fac este criminal.

Fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, îi cerea în şedinţa de Guvern fostului prim-ministru Viorica Dăncilă să dispună reanalizarea calendarului de implementare a legii 127/2019, legea care modifica punctul de pensii, pentru a respecta limita de deficit bugetar de 3% din PIB aferent perioadei 2020 – 2023. Această propunere venea după ce Dăncilă şi Teodorovici s-au întâlnit cu FMI şi Banca Mondială şi au acceptat sugestiile Băncii Mondiale”, a adăugat Florin Cîţu.

Plenul Parlamentului se reuneşte marţi pentru dezbaterea proiectelor privind rectificarea bugetului de stat şi al asigurărilor sociale de stat pe acest an, care includ amendamentul PSD referitor la creşterea punctului de pensie cu 40%.

Citește și:

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

Contract ‘bombă’ de 45 milioane de euro. Nume grele implicate în cursa pentru bani

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Video. Într-un dialog spumos cu Marian Ceaușescu, Vanghelie a aruncat bomba: ‘Ce a căutat la Nicu Păun, să negocieze voturi?’

Avatar

Publicat

in

De

Așteptat de protestatarul Marian Tivilic Moroșanu, zis Ceaușescu, la ieșirea din studioul B1 TV, Marian Vanghelie, candidat la Primăria Sectorului 5, a aruncat o adevărată bombă în spațiul public.

Vanghelie a dat de înțeles că avocatul Cristian Băcanu, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 5 și-a negociat „dosarele pentru voturi” cu fostul deputat al Partidei Romilor, Nicu Păun, o persoană influentă în rândurile țiganilor.

Publicitate

Iată dialogul dintre Marian Ceaușescu și Marian Vanghelie

Marian Ceaușescu: Deci, aș vrea… domnul Băcană… el este un om…

Vanghelie: Este un securist!

Marian Ceaușescu: Eh, eh, eh!

Vanghelie: Auziți, mai am o întrebare! Te rog eu frumos!

Ceaușescu: Da!

Vanghelie: Întrebați-l pe domnul Băcanu – ce a căutat la Nicu Păun, să negocieze dosarele lui pentru voturi?

Vezi și

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

Contract ‘bombă’ de 45 milioane de euro. Nume grele implicate în cursa pentru bani

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend