Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

AUDIO ! CÂND MINTE O SLUGĂ PSD – Mariana Moise, șefa DSA “Există centru de carantină la Curtea de Arges !”

Avatar

Publicat

in

Așa cum anunatm in jurul pranzului autoritatile din Argeș, prin Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta au decis infiintarea unui centru de carantina pentru coronavirus si in orasul regal. Potrivit informatiilor, locatia propusa este centrul de zi Sf Iustinian, o locatie cam apropiata de blocurile de locuinte. Informatia ne fusese confrmata atat de persoane din cadrul Prefecturii Arges, care au si fost citate in articol, cat si de sefa DAS Curtea de Arges, Mariana Moise. Aceasta nu a fost citata tocmai pentru a o proteja de o eventuala furie a primarului Panturescu, primarul care, e cunoscut de toata lumea, de fiecare data isi cearta si penalizeaza drastic subordonatii care informeaza corect argesenii. Numai ca, dupa publicarea stirii, Mariana Moise a fost luata la cearta de primar si a iesit cu minciuni in spatiul public, la ora 15:30, retractand ceea ce spusese la ora 12.00, asta numai ca sa scape de gura primarului. Ziarul nostru a publicat stirea si nu a contestat infiintarea unui centru de carantina in zona, ba spuneam ca e necesar in astfel de situatii, si ne exprimam doar nedumerirea de ce a fost ales sa fie in centrul orasului, prea aproape de blocuri.

Ca Mariana Moise a iesit sa minta si sa isi arata slugarnicia fata de primarul PSD al orasului, e de crezut, mai ales ca si sotul ei lucreaza tot in primarie si, mai mult, au beneficiat si de o locuinta ANL unde, de multe ori, cam ramaneau restanti la plata chiriei. Partea buna este ca primaria , in urma publicarii articolului, vazand reactiile argesenilor, si-a dat seama ca centru de carantina propus si confirmat de Mariana Moise nu este bine ales, avand in vedere ca este aproape de blocuri asa cum reclamam si noi, ziarul, dar si cetatenii, si, probabil, au decis relocarea acestuia. Adica au remediat ceea ce trebuia remediat, dar la modul tipic ciumei rosii ! Intrebarea este de ce minte, asemeni ciumei rosii, Mariana Moise cu atata tupeu, dupa doar doua ore de la momentul in care spunea clar ca” da, avem centru de carantina, e nominalizat la Sf Iustinian”.

Iata o mostra de tupeu de sluga a PSD si a lui Panturescu venita din partea Marianei Moise, cea al carei sot lucreaza tot in primarie si a beneficiat de o locuinta ANL unde, de multe ori, cam ramanea restantă la plata chiriei. Adica, la ora 12,34 spunea clar ca ” avem centru de carantina la Curtea de Arges”, conform inregistrarii de mai jos, iar după doar 3 ore spunea ca nici nu poate fi vorba de asa ceva.

INREGISTRARE TELEFONICA MARIANA MOISE, ORA 12:34. Aceasta va fi difuzată si diseara în cadrul emisiunii CHESTIUNI ARZATOARE de la SUPER TV.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Ciolacu: Avem în față numai austeritate, tăieri de pensii, salarii, venituri și disponibilizări

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză actuala guvernare şi consideră că executivul condus de Florin Cîțu trebuie să demisioneze, dacă până în septembrie nu vor fi vaccinați 10.400.000 de români, așa cum a promis.

Mai mult, social democraţii spun că vor depune o moţiune clară contra ministrului Sănătăţii, care a contestat recent datele oficiale privind rata de incidentă a infectării cu virusulul SARS-COv-2 raportate de Grupul de Comunicare Strategică aflat în subordinea sa.

”Nu sunt în stare să ducă la capăt un act administrativ. Vom chema la audieri responsabilii pentru campania de vaccinare și testare

Au rupt tot globul pentru tot ce au făcut. Asistăm la cea mai mare anomalie. Guvernul nu își asumă nimic, doar vine și fac promisiuni. Cîțu a spus că până în septembrie vom avea 10,4 milioane de români vaccinați. Ce se întâmplă dacă nu vom avea? Orice om responsabil și-ar da demisia”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

Numărul total de doze de vaccin împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech administrate de la începutul campaniei de vaccinare, din 27 decembrie 2020, este de 528.378, la un număr de 487.711 persoane, din  care 447.044 persoane au primit o doză, iar 447.044 persoane au fost vaccinate cu două doze

“Vom merge cu presiunea publică ca oamenii politici, când au de-a face cu sănătatea românilor și cu viața noastră, să își asume responsabilitatea. Am ajuns în situația în care ministrul Sănătății spune că nu are încredere în datele pe care le face el.

Vom depune o moțiune clară contra ministrului Sănătății. Când trece o moțiune simplă, în Uniunea Europeană, un ministru este schimbat”, a explicat Marcel Ciolacu.

“Vrem o țară ca afară, trebuie să intrăm într-o normalitate. Nu cum face Iohannis, care aduce perdanții la guvernare. Ne dorim să inventăm apa caldă în România, cum se întâmplă cu vaccinarea și testarea, să fim originali? Noi deschidem școlile fără să testăm măcar rapid profesorii”, a mai spus Marcel Ciolacu.

„Mâine (n.r miercuri)  vă vom prezența propunerea noastră de buget alternativ. Și din discuțiile avute cu liderii de sindicat am tras cu toții o concluzie evidență: toată lumea este îngrijorată de România anului 2021 și de această propunere de buget de austeritate a actualului Guvern.

Este o abordare greșită. Prioritățile bugetare ale actualului Guvern nu sunt la fel de prioritare că și ale românilor.

„Ramane o majoritate nu consistenta, una fragila in Parlament, si speram chiar si din arcul guvernamental sa ne gasim corespondenta si sustinere in propunerile noastre de modificare bugetara.

Este o ingrijorare in ceea ce priveste viitorul Romaniei. Nu avem investiții majore, nu avem consum. Avem în față numai austeritate, tăieri de pensii, salarii, venituri și disponibilizări.”

Vezi și:

Toți pensionarii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu banii

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Avertismentul specialiștilor! Urmează creșteri uriașe anul acesta

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit unei analize a CFA România, analiștii au ajuns la concluzia că inflația va crește în următoarele 12 luni, la o medie de 2,64%, şi un curs de schimb în urcare, la o medie de 4,98 lei/euro

În cazul evoluţiei dobânzilor părerile sunt împărţite în mod egal între ei care văd majorare şi stagnare, media prognozată a Robor la 3 luni fiind de 2,18%.

Conform celor mai recente date statistice, rata inflaţiei se situa la 2,06% la finele lui 2020. Cursul de schimb afişat de BNR este de 4,87 lei/euro, iar Robor la 3 luni este de 1,56%.

Indicatorul de Incredere Macroeconomica al Asociatiei CFA Romania a înregistrat în luna decembrie 2020 valoarea de 50,4 puncte, un plus de 5,9 puncte față de valoarea înregistrata în luna noiembrie 2020, dar cu 11 puncte sub decembrie 2019.

În opinia analiştilor, cele mai mari riscuri pentru economie sunt în prezent legate de evoluția crizei induse de coronavirus şi de deficitul bugetar.

În ceea ce priveşte evoluţia economiei, jumătate din analiştii participanţi la sondaj cred că impactul pandemiei se va menţine până în T3 2021, iar un sfert cred că termenul va fi T4.

În medie, membrii CFA prognozează o creştere de 3,3% a PIB în 2021 şi un deficit bugetar de 6,9% din PIB.

Vezi și:

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

Vești importante pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend