Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

AUDIO ! CÂND MINTE O SLUGĂ PSD – Mariana Moise, șefa DSA “Există centru de carantină la Curtea de Arges !”

Avatar

Publicat

in

Așa cum anunatm in jurul pranzului autoritatile din Argeș, prin Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta au decis infiintarea unui centru de carantina pentru coronavirus si in orasul regal. Potrivit informatiilor, locatia propusa este centrul de zi Sf Iustinian, o locatie cam apropiata de blocurile de locuinte. Informatia ne fusese confrmata atat de persoane din cadrul Prefecturii Arges, care au si fost citate in articol, cat si de sefa DAS Curtea de Arges, Mariana Moise. Aceasta nu a fost citata tocmai pentru a o proteja de o eventuala furie a primarului Panturescu, primarul care, e cunoscut de toata lumea, de fiecare data isi cearta si penalizeaza drastic subordonatii care informeaza corect argesenii. Numai ca, dupa publicarea stirii, Mariana Moise a fost luata la cearta de primar si a iesit cu minciuni in spatiul public, la ora 15:30, retractand ceea ce spusese la ora 12.00, asta numai ca sa scape de gura primarului. Ziarul nostru a publicat stirea si nu a contestat infiintarea unui centru de carantina in zona, ba spuneam ca e necesar in astfel de situatii, si ne exprimam doar nedumerirea de ce a fost ales sa fie in centrul orasului, prea aproape de blocuri.

Ca Mariana Moise a iesit sa minta si sa isi arata slugarnicia fata de primarul PSD al orasului, e de crezut, mai ales ca si sotul ei lucreaza tot in primarie si, mai mult, au beneficiat si de o locuinta ANL unde, de multe ori, cam ramaneau restanti la plata chiriei. Partea buna este ca primaria , in urma publicarii articolului, vazand reactiile argesenilor, si-a dat seama ca centru de carantina propus si confirmat de Mariana Moise nu este bine ales, avand in vedere ca este aproape de blocuri asa cum reclamam si noi, ziarul, dar si cetatenii, si, probabil, au decis relocarea acestuia. Adica au remediat ceea ce trebuia remediat, dar la modul tipic ciumei rosii ! Intrebarea este de ce minte, asemeni ciumei rosii, Mariana Moise cu atata tupeu, dupa doar doua ore de la momentul in care spunea clar ca” da, avem centru de carantina, e nominalizat la Sf Iustinian”.

Iata o mostra de tupeu de sluga a PSD si a lui Panturescu venita din partea Marianei Moise, cea al carei sot lucreaza tot in primarie si a beneficiat de o locuinta ANL unde, de multe ori, cam ramanea restantă la plata chiriei. Adica, la ora 12,34 spunea clar ca ” avem centru de carantina la Curtea de Arges”, conform inregistrarii de mai jos, iar după doar 3 ore spunea ca nici nu poate fi vorba de asa ceva.

INREGISTRARE TELEFONICA MARIANA MOISE, ORA 12:34. Aceasta va fi difuzată si diseara în cadrul emisiunii CHESTIUNI ARZATOARE de la SUPER TV.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Europa revine la viata

Avatar

Publicat

in

Toate tarile europene renunta, treptat, la restrictii, pe fondul scaderii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. In Franta, are loc marea redeschidere, dupa luni de zile de carantina, in care restaurantele, cafenelele si magazinele ne-esentiale au fost inchise. In Austria, se reiau activitatile sportive in interior, dar in anumite conditii: toate persoanele care vin trebuie sa aiba test negativ sau dovada vaccinarii. Si Italia renunta la unele restrictii si, in plus, pentru a stimula turismul, a eliminat obligativitatea carantinei pentru cetatenii veniti din tarile Uniunii Europene. Detalii despre ce masuri se iau la nivel european pentru revenirea la normalitate gasiti aici https://newsin.ro/europa-noi-pasi-spre-normalitate/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, atrage atenția: ‘Măsurile de relaxare trebuie luate treptat’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a precizat că susține ca măsurile de relaxare să fie luate treptat ”pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluției pandemiei”.

„Eu susţin că pentru cazurile şi situaţiile în care există risc redus, risc care este documentat de către medicul de medicina a muncii, se pot lua astfel de măsuri, precum limitarea purtării măştii în interior. Dar, de asemenea, susţin că măsurile de relaxare trebuie luate treptat, aşa încât fiecare dintre măsurile de relaxare să poată fi evaluată ca impact avut asupra incidenţei”, a spus Mihăilă la Palatul Parlamentului, întrebată dacă recomandă ca angajaţii dintr-un birou în care sunt toţi vaccinaţi să îşi dea jos masca.

Ea a adăugat că în acest moment, conform datelor privitoare la incidenţa cazurilor noi de COVID, „suntem într-o perioadă în care evoluţia pandemiei ne permite să avem măsuri de relaxare”.

„Nu s-a întâmplat să luăm măsuri de relaxare totală. Aşa cum prevede şi hotărârea de Guvern şi hotărârea CNSU, aceste măsuri sunt treptate, tocmai pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluţiei pandemiei”, a afirmat Mihăilă, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend