Conecteaza-te cu noi

Dezvaluiri

Audio. Atenție, Marcel Vela! Înregistrarea care zguduie MAI-ul: Promovări pe pile și amantlâcuri în Ministerul de Interne

Publicat

in

O înregistrare-bombă dinamitează Ministerul Afacerilor Interne, în fruntea căruia se află Marcel Vela.

Înregistrarea pe care v-o prezentăm în acest articol ar trebui să-l activeze pe ministrul Marcel Vela, care ar trebui să înceapă negreșit o anchetă internă la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF).

Concret, doi dintre oamenii de încredere ai chestorului Ioan Buda, fost șef al Poliției Române, în prezent la butoanele IGPF, se ceartă din cauza modului în care au loc promovările în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, informează Național.

Mai exact, comisarul-șef Aurelian Miu îi reproșează șefului Serviciului Control al Poliției de Frontieră, comisarul-șef Sîrbu Mihnea, că și-a pus presupusa amantă într-o funcție-cheie.

Mai mult, el îl acuză pe Mihnea, printre altele, de promovări „înainte de rând” și deplasări în interes de serviciu doar pentru a-și întâlni amantele.

În mod surprinzător, șeful Serviciului Control din cadrul IGPF îi răspunde supus și îi promite că va îndrepta lucrurile.

„(…) comisarul șef Aurelian Miu, cel care a mai ”zguduit” o dată sistemul și opinia publică după ce am publicat imaginea scenei halucinante a îngenuncherii la propriu în fața lui Gelu Oltean, Ioan Buda și alți mahări din MAI face din nou ravagii, de această dată asumându-și rolul de acuzator. Și reproșîndu-i cu nume, prenume și toate datele necesare identificării comisarului șef Sîrbu Mihnea o serie nesfârșită de ”fapte” comise după preluarea de către acesta a funcției de șef Serviciu Control al Poliției de Frontieră!

Iar cum Sîrbu Mihnea nu doar că nu îl contrazice pe Aurelian Miu, dar cu un ton ”plângăcios” se tot angajează în nenumărate rânduri ”să îndrepte lucrurile”, pentru ca acesta să nu îl mai informeze pe ”domnul Buda” sau ”șeful mare” este clar că își asumă implicit multe din incriminările aduse. Printre care promovări ”înainte de rând”, deplasări în interes de serviciu doar pentru a-și întâlni amantele și tot așa… Astfel că procurorii anticorupție s-au ales deja, la început de an, cu un dosar beton! Separat însă de acțiunea procurorilor anticorupție, poate ar trebui ca ministrul Vela să declanșeze la rândul său, de urgență, propria anchetă internă. Mai ales că deja amenințările mafiote dintre oamenii lui Buda gen ”ia-o ca o amenințare, ca ce vrei tu, dar vezi că te fac”, ”o să plătești”, ”să vezi cu ce serie de controale te trezești pe cap”, ”i-am trimis mesaj lu șefu mare”, ”ști că domnu Buda are încredere totală în mine” sunt de acum publice… Iar pentru a nu lăsa loc de niciun dubiu, poate bine ar fi ca primul pas pe care conducerea Ministerului de Interne ar trebui să îl facă în ”amorsarea” controlată a acestui nou scandal care zguduie Poliția de Frontieră să îl reprezinte expertizarea înregistrării intrate în posesia noastră de către ”tehnicienii” Direcției Generale de Protecție Internă. Barem ca să spună de la bun început băieții de la ”Doi ș’un sfert” dacă sunt sau nu vocile celor doi! Și dacă astfel actualul șef de Serviciu Control din cadrul IGPFR acceptă să fie umilit în ultimul hal, neîndrăznind să protesteze, ci doar cerând ”un pic de încredere ca să îndrepte lucrurile”… Deși acuzele care i se aduc în față sunt de cea mai înaltă gravitate!”, scrie sursa citată.

Vezi și Ludovic Orban continuă să spună Da la combinații în Guvern: Tată și fiu, ajunși pe poziții-cheie!

Dezvăluiri bombă! Klaus Iohannis, filat

Mii de români vor fi afectați: dispare acest tip de pensie!

Iată înregistrarea care aruncă-n aer Ministerul de Interne

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Dezvaluiri

Dezvăluiri! Cine este de fapt Mohammad Murad, deținătorul lanțului hotelier Phoenicia?

Publicat

in

De

Mohammad Murad, a avut un parcurs incredibil pe tărâmul românesc, până să ajungă să fie unul dintre cei mai buni antreprenori.

Mohammand Murad a ajuns în România în 1982 cu gândul de a deveni medic, însă a devenit unul dintre cei mai mari antreprenori din țară. Acesta a spus că veniturile  celor şase unităţi de cazare din lanţul Phoe­nicia se situează între 15 şi 20 mil. euro, potrivit capital.

Astfel că, potrivit datelor ZF  Mohammad Murad se află pe prima poziţie în topul celor mai puternici antreprenori din turismul de la Marea Neagră.

Important de menționat este faptul că Murad şi familia sa au afaceri şi în domeniul imobiliar, mai deţin produ­cătorul de conserve Mandy Foods şi lanţul de restaurante Springtime.

Contrar acestor lucruri, medicul neurolog Mohammad Murad vorbeşte mai puţin despre bani şi mai mult despre fericire, milă şi dragoste.

Mohammad Murad s-a apucat de mici afaceri şi, încă de la început, relaţia lui cu statul a fost puţin mai încordată. Inițial a deschis o terasă în Regie, în 1990, dar într-o zi l-a vizitat primarul de atunci al sectorului 6, beat, şi i-a aruncat toate scaunele şi mesele în Dâmboviţa. „Am fost foarte supărat, dar un prieten român mi-a zis că aici există o vorbă potrivit căreia orice şut în fund e un pas înainte. În Liban nu există proverbul ăsta. Atunci am înfiinţat cu un român o firmă de import, care se numea Pisica Neagră. Românul a plecat cu toate actele şi banii. De atunci, pe unde merg, dacă trece o pisică neagră mă întorc din drum”, spune antreprenorul.

A urmat o a doua firmă, numită Prometeu. „Dacă nu iei vreo trei ţepe, nu eşti om de afaceri. Prima ţeapă a fost Pisica Neagră şi a doua Prometeu, prin care am făcut vreo cinci magazine în ţară şi apoi m-am trezit că asociatul meu, tot român, a luat ştampila şi a trecut spaţiile pe numele lui”, spune Murad.

Acesta conchide, spunând că: ” Nu am uitat să fiu om şi niciodată nu voi uita. Banii niciodată nu trebuie să te ridice să ajungi undeva unde nu mai simţi nimic”.

Vezi și:

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

Scandal-monstru în Poliție! Pe cine ar proteja Marcel Vela – Reacție dură, după articolul Bugetul.ro

Publicat

in

De

Scandal-monstru în Poliție! Acuze grave la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela! 

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Dumitru Coarnă, îl acuză pe ministrul Vela că face scut în jurul șefului IPJ Călărași, Marian Iorga.

Reacția lui Dumitru Coarnă vine în contextul în care Bugetul.ro a dezvăluit recent că DNA a audiat 20 de polițiști de la IPJ Călărași.

Vezi și EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

După cum v-a dezvăluit, în exclusivitate Bugetul.ro, Coarnă a depus plângere penală împotriva lui Marian Iorga.

Acum Coarnă îl acuză pe minstrul Vela că îl protejează pe Marian Iorga, pe filiera politică a senatorului liberal Răducu Filipescu.

„Din câte am aflat, vineri și luni au fost audiați la DNA mai mulți polițiști de la IPJ Călărași, în legătură cu niște fapte de corupție și abuzuri ale inspectorului șef Iorga și nu numai. Printre acuzații se numără luarea de mită, promovarea pe funcții a unora care nu îndeplineau condițiile prevăzute de lege, aranjarea unor concursuri. Eu am fost cel care a făcut plângere la DNA în noiembrie anul trecut și acum a început ancheta. Faptul că nu l-au chemat încă la audieri pe Marian Iorga, șeful IPJ Călărași, face parte, mai mult ca sigur, din planul de anchetă. Există mai multe posibilități în anchetă, cu audieri încrucișate, în care poți să-l iei primul, la mijloc sau ultimul, depinde cum îți stabilești targetul și în funcție de informațiile și probele care există. Vela nu a luat nicio măsură împotriva lui Marian Iorga pentru că îl protejează, pe filiera politică a senatorului Răducu Filipescu, căruia i-a promis că îi va fi loial Iorga dacă îl ține inspector șef la Călărași. Loial în sensul de a executa orice, chiar și lucruri care au legătură cu nerespectarea legii”, a declarat Dumitru Coarnă, pentru Național.

Articolul publicat marți de Bugetul.ro

20 de polițiști din cadrul IPJ Călărași au fost citați vineri, 14 februarie, și luni, 17 februarie, într-un dosar aflat la Direcția Națională Anticorupție, spun sursele noastre.

Inițial, conform informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro vineri,  printre cei vizați de audieri s-ar fi numărat inclusiv șeful IPJ Călărași, Marian Iorga.

Contactat de Bugetul.ro, inspectorul-șef Marian Iorga ne-a infirmat că a fost audiat. El a declarat, pentru Bugetul.ro, că, în cazul în care va fi citat în fața oricărui organ de ancheta, se va prezenta negreșit, pentru a se afla adevărul.

Nu, dar vă asigur că, dacă voi fi citat în fața oricăror organe de anchetă, mă voi prezenta negreșit, întrucât doresc și eu aflarea adevărului”, a afirmat, vineri, pentru Bugetul.ro, șeful IPJ Călărași.

În urmă cu câteva momente, Bugetul.ro a primit confirmarea de la surse din interior că, atât vineri, cât și luni, 20 de polițiști din cadrul IPJ Călărași au fost audiați la DNA.

Într-adevăr, așa cum ne-a precizat Marian Iorga, șeful IPJ Călărași nu s-a numărat printre cei audiați.

Însă, dosarul aflat la DNA ar viza, potrivit surselor noastre, modul în care s-ar fi făcut unele promovări în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Precizăm că Bugetul.ro l-a contactat, vineri, pe purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, pentru a cere lămuriri despre acest caz, însă până la publicarea articolului nu am primit niciun punct de vedere.

Vezi și

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend