Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Audierea ‘cavalerului alb’ în Bahamas: Fondatorul FTX nu este pregătit încă să accepte extrădarea în SUA

Publicat

in

Un avocat al apărării pentru Sam Bankman-Fried, fondatorul platformei pentru criptomonede FTX, aflată în faliment, a declarat luni unui judecător magistrat din Bahamas că fostul miliardar nu era încă pregătit să cadă de acord pentru a fi extrădat în Statele Unite, relatează Reuters, conform news.ro.

NATIONAL

Mario Vargas Llosa, laureat Nobel pentru literatură, primește cetățenia Republicii Dominicane

Publicat

in

Laureatul premiului Nobel pentru literatură, scriitorul hispano-peruan Mario Vargas Llosa, a primit miercuri naţionalitatea Republicii Dominicane, ţară în care intenţionează să petreacă mult timp şi care în special i-a inspirat romanul „La Fiesta del chivo” (Sărbătoarea Ţapului), notează AFP, citat de Agerpres.

„Intenţionez să vin să lucrez în Republica Dominicană”, a declarat Vargas Llosa, 87 de ani, la Palatul prezidenţial din Santo Domingo, alături de preşedintele Luis Abinader.

Citeste mai mult

NATIONAL

Proiect PNL: Indemnizație lunară egală cu salariul minim pentru românii care au doi copii

Publicat

in

PNL a depus la Parlament un proiect care prevede mai multe măsuri de stimul financiar pentru românii care care au copii. România se confruntă deja de o bună perioadă cu un declin al natalității, iar alte argumente decât cele de ordin financiar nu par să convingă populația să se reproducă.

Inițiatorul proiectului, Gigel Știrbu, dă detalii:

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend