Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Au mâncat și băut în exces și-au ajuns la Urgențe- SUTE DE ARGEȘENI AU MERS LA SPITAL DUPĂ 3 ZILE DE CHEFUIT

Publicat

in

În cele trei zile, în Sâmbăta Mare, prima și a doua zi de Paște, 468 de pacienţi s-au prezentat la UPU, transmite Spitalul Județean de Urgență Pitești. Dintre aceştia, 103 au rămas internați. Peste 100 de prezentări au fost pentru excese alimentare sau de alcool, cu afecțiuni cardiace și oftalmologice (afecțiuni cardiace – 41 de cazuri, excese alimentare – 34 de cazuri, etilism – 11 cazuri, afecțiuni oftalmologice – 23 de cazuri). Dintre cazurile care au necesitat îngrijire de urgență: traumatisme – 46 de cazuri, victime ale accidentelor rutiere – 6 cazuri, victime din agresiuni – 13 cazuri, accidente vasculare cerebrale- 5 cazuri, diabet- 10 cazuri, comă- 1 caz.Au cerut ajutorul specialiștilor și pacienți cu afecțiuni care nu le puneau viețile în pericol și care nu reprezentau urgențe medicale.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Accident grav în comuna Băiculești, la Zigoneni

Publicat

in

De

Un grav accident rutier s-a produs, in urma cu putin timp, între două autoturisme, în comuna Băiculești, sat Zigoneni. La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și oambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Revenim cu detalii…

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Boris Johnson: ‘Liderii mondiali trebuie să recunoască prețul susținerii Ucrainei, inclusiv creșterea costurilor la energie și alimente, dar trebuie să recunoască și faptul că prețul de a permite Rusiei să câștige ar fi mult mai mare’

Publicat

in

De

Costul unei victorii ruseşti în Ucraina este prea mare, spune premierul britanic Boris Johnson. Liderii mondiali trebuie să recunoască preţul susţinerii Ucrainei, spune premierul.

Liderii mondiali trebuie să recunoască preţul susţinerii Ucrainei, inclusiv creșterea costurilor la energie și alimente dar trebuie să recunoască şi faptul că preţul de a permite Rusiei să câştige ar fi mult mai mare, a declarat premierul britanic Boris Johnson, conform Reuters.

Vorbind duminică la începutul summitului G7, Johnson a declarat că Occidentul trebuie să îşi menţină unitatea în faţa agresiunii Moscovei.

„Pentru a proteja această unitate, pentru a o face să funcţioneze, trebuie să aveţi discuţii foarte, foarte sincere despre implicaţiile a ceea ce se întâmplă, despre presiunile pe care le simt prietenii şi partenerii individuali”, a declarat el reporterilor.

Boris Johnson: „Dar preţul de a da înapoi, preţul de a-i permite (preşedintelui rus Vladimir) Putin să reuşească, să ciopârţească părţi uriaşe din Ucraina, să continue programul său de cucerire, acel preţ va fi mult, mult mai mare. Toată lumea de aici înţelege acest lucru”, informează alephnews.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend