Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Au furat gardul unei grădinițe din Pitești. Hoții au fost depistați

Publicat

in

Luni, după amiază, mai multe persoane au fost filmate în timp ce cărau în spate bucăți dintr-un gard al unei grădinițe din cartierul piteștean Războieni. Postarea a fost publicată pe Facebook, iar polițiștii au început cercetările.

​Lucrătorii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului Pitești s-au autosesizat și au început căutările în municipiu, având bănuiala rezonabilă că persoanele filmate sunt persoane care tranzitează orașul cu atelaje cu tracțiune animală.  În aproximativ 30 de minute, a fost depistat, pe str. Emil Simionescu, un atelaj cu tracțiune animală. Trecând la interceptarea acestuia și procedând la verificarea bunurilor ce se aflau în căruță, polițiștii locali au observat elemente metalice ce păreau a fi similare cu cele vizualizate în filmare.

​„În consecință, conform procedurilor operaționale, precum și în virtutea bunelor relații instituționale, a fost anunțată prin dispeceratul instituției noastre secția de Poliție competentă teritorial, ai cărei lucrători s-au prezentat în timp operativ, preluând persoanele depistate în vederea continuării cercetărilor, conform atribuțiilor conferite de lege”, au transmis reprezentanți ai Poliției Locale.

IPJ Argeș a deschis un dosar în care se fac cercetări pentru furt.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

C-AȘA-I LEGEA ! În Argeș, 21 SUSPECȚI DE COVID au fost EXTERNAȚI LA CERERE din spital sau eliberați din carantină

Publicat

in

De

După ce CCR a stabilit ca internarea si carantina obligatorie nu pot să fie impuse prin ordin de ministru, cei suspecți de COVID 19 sau asimptomaticii testati pozitiv, au avut dreptul sa ceara externarea din spital sau părăsirea carantinei la cerere, pe propria semnătură. Potrivit informatiilor, in Argeș, până la această oră, nu mai putin de 21 argeseni care erau internati sau izolati in carantina au facut cerere pentru a părăsi spitalul sau locul de carantinare. Prefectul a confirmat acest lucru in jurul pranzalui, dar pentru 17 argeseni care figurau pana la acea ora in documentele oficiale. Acesta a precizat ca legea trebuie respectată în acord cu deciziile CCR și a punctat faptul ca toti cei care au fost eliberați din spital sau carantina, reprezinta un motiv de ingrijorare, chiar daca este vorba doar de persoane asimptomatice sau persoane cu forme usoare de infectie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

NU MAI E DE JOACĂ! ÎNCĂ 58 COVIZI ÎN ARGEȘ – Spitalele pline, numărul infectaților COVID 19 rămâne ridicat în județ!

Publicat

in

De

Potrivit ultimei comunicări din partea Grupului de comunicare Strategică, în Argeș au fost înregistrate 1083 persoane infectate cu noul cornovirus, cu 53 mai mulți față de ziua precedentă.
Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină: 1;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 152;
-persoane internate în spital: 393 (dintre care 8 la ATI);
-persoane vindecate: 284;
-persoane diagnosticate pozitiv: 1083;
-persoane decedate: 58.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend