Conecteaza-te cu noi

Campulung

Au dispărut parlamentarii musceleni, Iani Popa şi Gheorghe Marin

Avatar

Publicat

in

Pentru cine nu îşi mai aduce bine aminte, alegerile parlamentare din anul 2012, pentru Colegiul Câmpulung, au fost câştigate pentru Senat de liberalul Ion Popa, iar pentru Camera Deputaţilor de social – democratul Gheorghe Marin. Numai că, cei doi parlamentari de Muscel au uitat de alegătorii din Colegiu cam imediat după ce, pentru o cât mai bună imagine, şi-au făcut chiar şi paşapoartele la Câmpulung.
Întrebaţi de reprezentantul lor în Parlament, liberalii mai că nu au întrebat şi ei: „Dar cine este?”
„Avem senator PNL tot aşa cum avem şi deputat PSD, pentru că amândoi au fost aleşi pe aceeaşi listă a USL-ului. Dacă tot ar trebui să începem să facem curăţenie în clasa politică să începem cu cei care fac politică la nivel de Bucureşti, pentru că tot ce se întâmplă în teritoriu e datorită măsurilor pe care le iau ei la Bucureşti. Acelea de a-şi apăra propriile lor interese acolo şi noi, în teritoriu suntem afectaţi de interesele lor.”, a fost precizarea co-preşedintelui PNL Câmpulung Bogdan David cu privire la întrebarea „Dacă municipiul Câmpulung şi zona Muscel mai are senator?”.
În ceea ce-l priveşte pe deputat, şi acesta poate fi dat tot la persoane dispărute, mai ales că nu prea a mai fost văzut pe drumurile Muscelului din perioada campaniilor electorale.
Pentru a aminti muscelenilor cu cine nu trebuie să mai voteze, prezentăm un set de fotografii cu cei doi parlamentari de Muscel în plină campanie electorală 2012.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Șoc total, în Argeș, pentru ministrul Violeta Alexandru: A găsit birourile ITM goale în timpul unei inspecții

Avatar

Publicat

in

De

 

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a avut parte de o surpriză când a mers la sediul ITM Argeș într-o inspecție și a găsit doar birouri goale.

Ministrul scrie pe Facebook că a fost la Pitești, deoarece și-a propus să meargă în teritoriu des și deoarece nu vrea să se limiteze la citit rapoarte din birou.  „Știu că este perioada concediilor însă aceasta nu este o scuză pentru a reduce ritmul de lucru. La Casa de Pensii Argeș, am stabilit la nivelul conducerii faptul că se vor depune toate eforturile pentru a soluționa toate dosarele de pensii cu termen depășit. Mai sunt dosarele unor persoane care au câștigat în instanță drepturi și care trebuie să pună la dispoziția CJP Argeș diferite adeverințe. O scoatem la capăt și aici. La pensii comunitare, 77 de dosare sunt blocate din cauza neconfirmării stagiului de cotizare din Spania sau din Italia. M-am uitat cu atenție pe listă. Voi suna din nou autoritățile spaniole, văd că s-au îmbunătățit lucrurile, dar nu sunt mulțumită de ritmul de eliberare a formularului care confirmă stagiul de cotizare din aceste două țări,”, anunță ministrul.

După ce povestește despre vizita la Casa de Pensii Argeș, Violeta Alexandru spune că s-a gândit să vadă cum merge activitatea și la ITM Argeș.

Publicitate

„Birourile goale. Fotografiile sunt elocvente. Toți angajații sunt pe teren, mi s-a spus. Am cerut să mergem pe teren, inopinat, să vadă chiar Inspectorul Șef, o firmă la întâmplare din lista locațiilor în care ar fi trebuit să fie echipa ITM în control. Conducerea nu avea informații concrete privind locația fiecărui inspector sau firmele pe care urma să le verifice. La statistici totul este bine, în teren se văd altfel de lucruri. De aceea, nu renunț la teren. O să revin și aici după ce primesc toate informațiile”, adaugă ministrul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

la Câmpulung, Elena Lasconi nu cedează: JOS MESHURILE ILEGALE ALE PSD și PNL !

Avatar

Publicat

in

De

Elena Lasconi, Președintele USR Câmpulung îi cere Primarului Liviu Târoiu, ca măcar acum pe final de mandat, să RESPECTE LEGEA. În urma unei înțelegeri făcute în afara cadrului legal între mai multe persoane din conducerile filialelor locale ale partidelor din Câmpulung în zona de publicitate restrânsă din centrul municipiului, unde este interzisă orice formă de publicitate, cu excepția celor făcute în asociere cu municipiul Câmpulung, s-au amplasat ilegal meshuri ale PSD și PNL, inclusiv ale primarului Liviu Târoiu. Menționez că m-am opus acestei întelegeri și că imediat după întâlnire am semnalat că este nelegală printr-o adresă din 01 august 2020, pe care am trimis-o Primăriei Câmpulung Muscel.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend