Conecteaza-te cu noi

POLITICA

AU BLOCAT UN ORAS ! La ordinul penalului Mircea Drăghici, Partidul Sclavilor Debusolati monteaza ilegal banere electorale in Argeș !

Avatar

Publicat

in

Click pe foto pentru a mari ....

Agitatie maxima astazi dupa amiaza in municipiul Curtea de Arges ! La o ora cu trafic maxim in zona de nord a orasului, la ordinul deputatului penal Mircea Draghici, cunoscut drept deputatul sclavilor si doctor in devenire de vreo 6 ani incoace pe model Victor Ponta, a inceput montarea unor banere electorale. Cum directorul Hidroserv  figureaza intr-un dosar la DNA alaturi de Draghici, parlamentarul a apelat de data aceasta la o alta firma pentru a plasa banerele. Vorbim de o companie detinuta de omul de afaceri Vasile Surdu, importatoare de chinezarii ieftine, furnizor de tevi al Aquaterm si, spun sursele noastre, beneficiar recent al unei asfaltari moca marca PSD in incinta depozitelor proprii si viitor beneficiar al unui contract banos cu primaria Curtea de Arges condusa de nesimtitul

Click pe foto pentru a mari ....

Click pe foto pentru a mari ….

primar PSD, Constantin Panturescu. Asadar, in jurul orei 16 traficul pe principala artera a orasului a fost blocat de masina lui Surdu si echipa PSD care se chinuiau sa amplaseze banerele. Cozi imense de masini au fost nevoite sa astepte  minute bune deblocarea arterei rutiere.Operatiunea ordonata de penalul deputat PSD a fost coordonata la fata locului de un alt penal, viceprimarul PSD al orasului, Gabriel Jubleanu. Acesta a trebuit sa suporte injuraturile zecilor de soferi care ramasesera blocati in trafic datorita manevrelor de montare a banerelor. “Bai, penalule, ce ai cu pomul, l-a pus maica-ta ?”, a strigat un sofer iritat de faptul ca viceprimarul sugera unui muncitor sa taie din crengile arborelui pentru a putea fi prins banerul dar si pentru ca acesta sa aiba vizibilitate maxima. Asa cum se vede si in poza, acelasi viceprimar penal care promitea, alaturi de nesimtitul primar Panturescu, ca va reface intreaga semnalizare rutiera si turistica a orasului, monteaza un baner electoral dar si o teava de vreo 4 metri lungime chiar pe suportul unde atarna cateva indicatoare ruginite.

Publicitate
Click pe foto pentru a mari ....

Click pe foto pentru a mari ….

Firesc, am contactat biroul Urbanism din cadrul Primariei Curtea de Arges ca sa aflam cum este posibil sa legi cu niste sarme o teava care sa fie folosita apoi drept suport pentru banerul electoral. Reprezentantii biroului au fost fermi si ne-au spus ca nu exista nicio autorizatie emisa de primarie si, in aceste conditii, amplasarea banerului este ilegala.

Speram ca pe viitoarele banere ce vor fi amplasate, penalul deputat Mircea Draghici ar putea raspunde argesenilor la cateva intrebari simple, ca de exemplu:

  1. Isi mai aminteste de poza de mai jos in care apare alaturi de alti penali ai PSD, Partidul Sclavilor Debusolati ?
  2. Ii e cumva teama sa nu fie acuzat de plagiat din moment ce o lungeste de vreo 6 ani ca  doctorand al Universitatii Valahia din Targoviste ?
  3. Cum a reusit performanta inegalabila de a-si vinde conacul de 250 mii de euro de la Curtea de Arges cu doar 50 mii de euro, pret de apartament cu 3 camere ?

Sa mai spunem ca penalul Draghici face un deserviciu imens PSD, asta pentru ca banerul insoteste indicatiile rutiere catre zone in care PSD nu a miscat un bat, ba chiar a facut parapd. Vorbim de soseaua catre Campulung care arata dezastruos fiind aproape impracticabila si, de asemenea, spre zona Baraj Vidraru, acolo unde acelasi PSd si-a batut joc de proiectul statiunii de ski Molivisu. Asadar, sloganul de pe baner pare sa semene mai mult a avertizare ca PSD  isi va bate joc de cei care se incumeta spre cele doua directii.

 

zid-nicolescu

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

USR ARGEȘ: Un PSD-ist nu poate scăpa Piteștiul de PSD! (P.E.)

Avatar

Publicat

in

De

Am luptat 4 ani cu un regim toxic care a fost la un pas să scoată România din Europa. Am fost în stradă în 2017, la OUG13, pe frig, alături de mii de piteșteni. Nu credeam că va fi vreodată nevoie să lupt pentru ca în România să nu fie acceptat să furi cu legea în mâna. Pentru un minim de decenta. Iar când ajungeam acasă, vedeam cum toată propaganda lor îmi ziceau ca sunt plătit de Soros, că sunt huligan, că vreau sa distrug România. Apoi a urmat anul 2018, cu legile anti-justiție. Am fost din nou în strada, să apărăm democrația. Am început să strângem semnături #farapenali, și ei, din nou, PSD-iștii râdeau de noi. Că suntem puțini, că nu putem să eliminam hoția. Că ei, PSDiștii, sunt puternici. Iar apoi, la 10 August, mi-am luat bătaie și gaze doar pentru că nu mai voiam să fiu condus de hoți. Și în tot acest timp, la Pitești, candidatul PNL era pe scena unui miting rușinos cu candidatul PSD, pentru a susține hoția. Au strâns mii de oameni din județ și au urcat pe scenă să ne transmită că e în regulă să furi, atâta timp cât ai puterea. Oricât ați încerca să vă vopsiți PSDistul din roșu în galben, noi, votanții USR și toți oamenii cinstiți din orașul nostru nu uită ultimii ani. Dragă Mihai Coteț, pentru tine și Adrian Miutescu, jocurile politice mărunte sunt mai importante decât principiile. Poate voi reușiți să uitați de ultimii ani. Pentru cei mai mulți dintre noi, ultimii 4 ani au fost cei mai grei. A trebuit să ne apărăm democrația. Un PSDist nu poate să scape Piteștiul de PSD. Și nu vom accepta niciodată, eu, USRiștii, toți oamenii cinstiți din orașul nostru, să susținem un PSDist. Pe 27 Septembrie va dispărea caracatița Ionică – Gentea – Apostoliceanu. Ionuț Moșteanu va fi viitorul primar al orașului, iar orașul nostru va fi reconstruit pe cinste și profesionalism. De asta am intrat in politică. Pentru a contribui la construirea unui alt oraș, nu pentru un scaun călduț în primarie. Avem un singur tur, o singură șansă! Mai e puțin și scăpăm de PSD și PSDiști!  

Mihai Mihăilescu Președinte USR Pitești

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Nu au vrut să facă jocul PSD! Doi candidați independenți la Primăria Pitești susțin Echipa PNL și pe Sorin Apostoliceanu (P.E.)

Avatar

Publicat

in

De

PSD vs. PNL – acesta este marele meci care va fi disputat duminică, 27 septembrie. Piteștenii au de ales între alți patru ani de PSD sau… SCHIMBAREA pe care mulți o așteaptă. La cum arată toate sondajele realizate de case de sondaj independente, PSD și PNL luptă umăr la umăr, despărțindu-le câteva procente, în timp ce restul contracandidaților se află la o distanță apreciabilă.

►Dragoș Alexandru – un aliat împotriva intereselor imobiliare și a haosului urbanistic
Dragoș Alexandru, candidat independent la Primăria Pitești și pe listele pentru Consiliul Local, a făcut apel la toți cei care îl cunosc să îl voteze pe Sorin Apostoliceanu pentru funcția de primar. Cu o expertiză apreciabilă în zona de urbanism și arhitectură, acolo unde Piteștiul este un dezastru pe toată linia, acesta a declarat că va ține aproape de Echipa PNL pentru a stopa toate dezastrele care deja se întrevăd la orizont: un PUG (Plan Urbanistic General) care va însemna distrugerea Pădurii Trivale în favoarea intereselor imobiliare imense și alte proiecte care se află pe masa Consiliului Local și care vor contribui la haosul urbanistic actual.
„Ne aflăm la final de campanie. Este evident între cine și cine se va da lupta. Sunt un tip responsabil, îmi iubesc orașul și nu vreau să fiu catalogat drept iepure al PSD. Sunt conștient că orice vot dat altor candidați înseamnă un vot care ne îndepărtează de schimbarea pe care ne-o dorim cu toții.” a declarat Dragoș Alexandru.
Acesta a argumentat și de ce a fost dat afară din USR, devoalând faptul că ,,democrația” în acel partid există doar în sloganuri, iar pentru a vorbi despre dictatura din organizația județeană ar avea nevoie de cel puțin o conferință separată.

Publicitate

►Marius Călin va sprijini Echipa PNL în proiectele destinate tinerilor
Marius Călin, reprezentant foarte activ al societății civile, cel care a pledat mereu pentru proiecte adresate tinerilor din Pitești, în special pentru realizarea de piste pentru bicicliști, a decis să renunțe la candidatura în calitate de independent și să susțină Echipa PNL și implicit pe Sorin Apostoliceanu. Marius Călin a declarat că nu a dorit ca un vot pentru el să însemne, în fapt, o șansă ca administrația PSD să rămână în continuare la butoane. Acesta a adăugat că va rămâne independent în continuare, iar candidatul Sorin Apostoliceanu i-a garantat faptul că atunci când vor fi stabilite noi rute pentru bicicliști, va fi primul consultat și cooptat în echipa de lucru.
,,Avem o șansă foarte mare de a moderniza Piteștiul în următorii patru ani. Vrem piste pentru biciclete și trotinete, vrem trotuare pentru pietoni, pentru că viața de pieton în Pitești este cruntă, vrem transport în comun civilizat, pentru că și acum, în trafic, sunt 16 autobuze care nu pot fi catalogate decât… rable. Îmi pun la dispoziție toată expertiza mea pentru că îmi pasă de orașul în care trăiesc.” a declarat Marius Călin.

►Răzvan Șerbănoiu – cel care a adus societatea civilă în PNL și Consiliul Local Pitești
Răzvan Șerbănoiu este primul reprezentant al societății civile care s-a alăturat Echipei PNL la Primăria Pitești și lui Sorin Apostoliceanu. Acesta candidează pe lista PNL pentru Consiliul Local și își propune să fie interfața dintre cetățean și administrația locală, dar și să facă din oraș un loc viu, cu evenimente care să pună Piteștiul pe harta orașelor care contează. Șerbănoiu a făcut un apel către cei care își doresc schimbarea să îl voteze pe Sorin Apostoliceanu pentru că, în caz contrar, încă patru ani cu PSD vor fi o certitudine.
,,Am văzut că ni se spune din partea dreaptă că aproape 20.000 de piteșteni au votat USR la europarlamentare. Așa e, și eu am votat cu USR la europarlamentare, dar când este vorba despre Pitești lucrurile sunt mult mai complexe, ai nevoie și de o echipă. Mulți dintre noi candidăm astăzi în altă parte și asta nu este deloc întâmplător. Nu mai vorbim de o singură baricadă a politicii, pentru că suntem mai mulți pe aceeași baricadă, dar uniți de aceleași interese. Sunt convins că vom face echipă cu USR la Consiliu Local, dar piteștenii trebuie înțeleagă că dacă PSD va avea funcția de primar, atunci vom ajunge sigur la un blocaj, iar Piteștiul nu va reuși să dea înainte. De aceea e nevoie să ne unim în jurul singurului candidat cu șanse să bată PSD, iar acela este Sorin Apostoliceanu.” a declarat Răzvan Șerbănoiu.

Departamentul de Comunicare al PNL Pitești

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend