Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Atenționare nowcasting – Cod portocaliu de furtună în Gorj

Avatar

Publicat

in

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă o atenţionare nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru județul Gorj, valabilă până la ora 17:00.

În intervalul orar 14:15 – 17:00, în zona de munte a județului Gorj este în vigoare o atenţionare nowcasting Cod portocaliu.

Publicitate

Se anunță ploi torenţiale ce vor cumula local 35-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie și grindină.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Eugen Teodorovici semnalează riscul desființării PSD: Prostie sau plan diabolic?

Avatar

Publicat

in

De

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a publicat sâmbătă pe Facebook un extras din Registrul Partidelor Politice, emis în data de 5 august, în care este stipulat că președintele PSD este Viorica Dăncilă, președintele executiv – Eugen Teodorovici, iar secretarul general – Mihai Fifor. Social-democratul spune că toate actele semnate de actualii lideri interimari PSD în relațiile cu terții s-au făcut prin încălcarea legii. „Iar în contextul actual, putem să ne gândim la cel puțin un aspect important: asumarea și validarea listelor de candidați pentru alegerile locale”, atrage atenția Teodorovici. Acesta semnalează chiar pericolul desființării PSD.

Citește și: Adrian Năstase: Liviu Dragnea a fost pedepsit și din afară

Publicitate

Redăm postarea integrală:

„PROSTIE sau plan DIABOLIC îndreptat împotriva PSD?

#MarcelCiolacu, înainte să mai candideze vreodată pentru vreo funcție publică, TREBUIE să-și dea #DEMISIA din toate funcțiile deținute azi: “președinte” interimar al #PSD (această funcție este numai în imaginația sa!), președinte al Camerei Deputaților și președinte al organizației #PSDBuzău!

Nu îi este lui adresat acest mesaj, pentru că nu ar putea înțelege încă o #lege pe care a încălcat-o cu sau fără știință (nici nu ar mai conta!), ci tuturor celor care știu să citească o prevedere legală, cetățenilor români, colegilor mei parlamentari, colegilor mei din PSD, instituțiilor competente ale statului român și, nu în ultimul rând, presei LIBERE din … București, Washington și Bruxelles.

CONCRET:

Conform Legii partidelor politice nr. 14/2003, modificările la Statutul unui partid produc efecte NUMAI dupa validarea de către TRIBUNAL!

Puteți consulta EXTRASUL din Registrul partidelor politice (din data de 05.08.2020), care confirmă că Marcel Ciolacu, în calitate de “președinte” interimar al PSD și TOȚI cei care au semnat/angajat într-un fel partidul în relațiile cu terții, au ÎNCĂLCAT LEGEA‼️ De fapt, cei cu pregătire juridică “descriu” situația în felul următor: “#fals în înscrisuri oficiale, uz de fals, uzurpare de calități oficiale, înșelăciune și delapidare”‼️ Iar în contextul actual, putem să ne gândim la cel puțin un aspect important: asumarea și validarea listelor de candidați pentru alegerile locale. ATENȚIE, termenul de depunere a listelor este 18 august!

REPET: Prostie sau plan diabolic îndreptat împotriva PSD? Pentru acestea nu putem avea pretenția unui singur vinovat!

Este de neconceput bătaia de joc a “conducerii” interimare a partidului față de #munca depusă de ani buni de toți colegii din partid, față de simpatizanții noștri, prin lipsa de mesaj politic clar, ferm și de poziționare categorică împotriva abuzurilor făcute de actuala guvernare și lipsa de reacție față de bătaia de joc și jignirile președintelui Iohannis și ale liberalilor la adresa Partidului Social Democrat, a întregii suflări social democrate și, mai ales, la adresa poporului român!

Pe lângă toate acestea, TU, “președinte” interimar adaugi incapacitatea de a gestiona activitatea Camerei Deputaților (legi “trecute” tacit, negocieri în defavoarea partidului și a țării, trădarea propriului electorat prin dărâmarea propriului guvern în 2019 și multe altele, mai puțin sau deloc cunoscute de publicul larg!) și … pui în PERICOL (oare cu aceeași “scăpare” din Camera Deputaților?) depunerea listelor pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, riscând chiar DESFIINȚAREA celui mai important partid din România‼️

Puteți consulta și voi Legea 14/2003. Eu am extras doar câteva articole relevante:

Art. 25. – (1) Modificarea statutului sau a programului partidului politic poate avea loc in conditiile prevazute de statut.

(2) Orice modificare se comunica Tribunalului Bucuresti, in termen de 30 de zile de la data adoptarii, cu indeplinirea prevederilor art. 18 alin. (2) si (3). Tribunalul Bucuresti o examineaza potrivit procedurii prevazute la art. 20 si 21.

Art. 26. – (1) In cazul in care modificarile nu sunt comunicate conform art. 25 alin. (2) sau daca instanta a respins cererea de incuviintare a modificarii statutului, iar partidul politic in cauza actioneaza in baza statutului modificat, Ministerul Public va solicita Tribunalului Bucuresti incetarea activitatii partidului politic si radierea acestuia din Registrul partidelor politice”

content-image

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

O mașină a fost lovită de un tren ce circula pe ruta Bistrița – Suceava: O persoană a rămas încarcerată

Avatar

Publicat

in

De

Pompierii militari intervin la locul unui accident soldat cu o victimă, după ce o mașină a fost lovită de un tren ce circula de la Bistrița spre Suceava, anunță ISU Suceava.

Accidentul a avut loc pe raza localității Teşna, comuna Coşna. Persoana care a rămas încarcerată avea leziuni incompatibile cu viața, spune ISU, potrivit mediafax.ro.

Publicitate

Citește și: Ultimă oră! Ucigașul lui Emi Pian, arestat preventiv!

Pompierii intervin cu doua autospeciale pentru descarcerare si doua ambulante SMURD. Evenimentul a fost anuntat pe 112 la ora 16:26.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend