Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

ATENTIE! Trafic BLOCAT la Curtea de Arges – Se lucreaza

Avatar

Publicat

in

Traficul este blocat astazi la Curtea de Arges la intersectia dintre Mihai Bravu si Despina Doamna. Angajatii primariei si ai SC Aquaterm intervin la o problema mai veche in zona. E vorba de o conducta a fostului sistem de termoficare care practic s-a prabusit sub asfalt. Pentru ca exista posibilitatea ca strada pur si simplu sa se darame, astazi se lucreaza la consilidarea si asfaltarea zonei.

Asadar, soferii sunt sfatuiti sa evite strazile Mihai Bravu si Despina Doamna (in zona Bisericii Sf Gheorhe.)

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend