Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Atenție! Sorina Pintea avertizează populația

Publicat

in

Epidemia de gripă bate la ușă! Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, sfătuiește populația să ia măsuri igienico-sanitare pentru a se proteja împotriva gripei.

„Suntem în pragul unei epidemii de gripă, dar nu avem încă epidemie de gripă”, a declarat Sorina Pintea, duminică, la Digi24.

Direcțiilor de Sănătate Publică și Ministerului Educației le-au fost transmise un set de măsuri pe care trebuie să le ia, măsuri stabilite în urma unei întâlniri care a avut loc săptămâna trecută între ministru și specialiști de la Institutul Național de Sănătate Publică.

În afară de vaccinul antigripal, care este cel mai sigur mod de a ne proteja, trebuie să respectăm anumite măsuri igienico-sanitare: de evitat aglomerațiile, părinții să-și țină copiii bolnavi acasă, iar în școli să se facă un triaj epidemiologic – adică să se constate dacă un copil prezintă simptomele unei răceli sau nu. De asemenea, spitalele trebuie să limiteze vizitele, a precizat Sorina Pintea.

Vezi și:

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Gheorghe Piperea descrie ceremonia de lansare a programului PNL: Seamănă cu adunările populare din Nurnberg din perioada 1933-1944

Publicat

in

De

Avocatul Gheorghe Piperea critică dur ceremonia organizată de PNL pentru lansarea programului de relansare economică. Asemănată de mulți internauți cu o înmormântare în stil american, ceremonia e descrisă de Piperea asttfel:

„În curtea unui restaurant, niște figuranți cu măști pe figură, fac o scenă de pantomimă chinezească. Este o reuniune de partid, la care participă și un președinte de țară (o țară a cărei Constituții interzice partizanatul politic al zisului președinte).

Constituția și deciziile CCR care nu le convin nu mai contează demult pentru acești figuranți, dar poate e bine să le atragă atenția cineva că:

– purtarea măștilor în aer liber nu e obligatorie;

– măștile pe care ni le-au impus nouă tuturor sunt, în proporție de 90%, neconforme și cu defecte*, deci numai unul din zece purtători de mască “de protecție” are șansa de a fi protejat de mască (șansă și mai redusă de precizarea de pe ambalajul fiecărei măști că nu oferă protecție contra coronavirusului); așadar, 9 din zece dintre acești figuranți de restaurant s-ar putea să fie asimptomatici, pe care Arafat ar putea să îi aresteze; medical, desigur;

– distanțarea aia perfect aliniată seamană cu alinierile perfecte de la adunările populare din Nurnberg din perioada 1933-1944; atenție că măna dreaptă dusă ipocrit la inimă poate fi ușor intinsă în față și orientată cu un “heil” către cer.

*constatare recentă a ANPC”, scrie Piperea pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Uniunea Europeană a cerut Rusiei să investigheze presupuse nereguli denunţate în referendumul pe tema modificării Constituţiei

Publicat

in

De

Uniunea Europeană a cerut, joi, Rusiei să investigheze presupuse nereguli denunţate în referendumul pe tema modificării Constituţiei, informează site-ul cotidianului Le Figaro potrivit Mediafax.

„Avem cunoştinţă că există reclamaţii privind nereguli”, a declarat joi Peter Stano, purtătorul de cuvânt al lui Josep Borrell, Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politici de Securitate.

„Aşteptăm ca aceste reclamaţii să facă obiectul unei anchete adecvate, deoarece este vorba de nereguli grave”, a subliniat oficialul UE.

Potrivit rezultatelor finale, 77,92% dintre cetăţenii ruşi s-au pronunţat în favoarea reformelor constituţionale care i-ar putea permite preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, să rămână în funcţie până în anul 2036.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend