Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Atentie soferi! Se lucreaza si se blocheaza pe Despina Doamna

Avatar

Publicat

in

Angajatii din cadrul SC Aquaterm si cei de la Serviciul Public de Gospodarire Comunala vor lucra astazi pe strada Despina Doamna, la intersectia cu Mihai Bravu unde o buna portiune de strada a ramas ca un veritabil crater in urma lucrarilor de inlocuire a unei conducte de la fosta termoficare.

Astazi se va decoperta intreaga zona iar spre dupa amiaza se va asfalta, drept pentru care traficul in zona va fi inchis.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend