Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

ATENŢIE ŞOFERI ! ACUM, trafic blocat complet pe o strada din Curtea de Argeş

Avatar

Publicat

in

Atentie soferi ! In aceste momente o strada principala din Curtea de Arges este complet blocata iar circulatia este restrictionata pe ambele sensuri de circulatie. Este vorba de strada 1 Mai, acolo unde echipe ale CEZ, ale RMR si ale SPGC efectueaza lucrari pe portiunea de versant unde s-au semnalat alunecari de teren. Circulatia este complet blocata pe strada 1 Mai incepand de la Autogara si pana la intersectia de la Confarg. Potrivit lucratorilor , traficul va reveni la normal in jurul orelor 12:00, pana atunci soferii sunt indrumati sa evite zona si sa foloseasca rutele ocolitoare.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend