Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Atentie pitesteni! Apa se intrerupe pe 25 si 26 august

Publicat

in

apa2-210x140Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în noaptea de luni spre marţi, 25 – 26.08.2014, între orele 2200–0500, fiind afectaţi următorii consumatori din oraşul Piteşti: strada Basarabiei; firma Auchan S.A.; strada Codrii Cosminului; strada Ştefan Ciobanu; depozit Renault; firma Peugeot; Prointermed BMW; strada Bucovinei; bloc B1a – Prundu; strada Emil Simionescu; strada Nicolae Pârvan. Oprirea furnizării apei este necesară pentru cuplarea conductei noi aferentă străzii General Marin Ionescu la reţeaua de apă existentă.
Conducerea societăţii Apă Canal 2000 SA Piteşti

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Școlile de șoferi din Argeș vor fi controlate, anunță prefectul – Motivul: prea mulți pică examenul auto

Publicat

in

De

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a participat marți la o conferință de presă susținută alături de șeful SPCRPCIV Argeș, comisarul Marian Ivan și subprefecții Adrian Bughiu și Andrei Ciungu. Prefectul județului a vorbit despre creșterea procentului de promovabilitate la examenul pentru obținerea permisului de conducere, în acest sens fiind făcute câteva demersuri importante.

“Trebuie să facem două lucruri fundamentale: să creștem calitatea pregătirii, prin școlile de șoferi și să creștem profesionalismul examinării. Am vorbit la Autoritatea Rutieră Română și vor începe o verificare serioasă a modului cum se face pregătirea la școlile de șoferi. Ne interesează să îmbunătățim calitatea pregătirii, pentru creșterea gradului de promovare la examenul pentru obținerea permisului de conducere. Am sprijinul conducerii ARR Argeș. În același timp, suntem foarte atenți la plângerile privind examinarea. SPCRPCIV are o comunicare directă cu școlile de șoferi, vom vobi și cu corpul de examinatori, să vedem dacă sesizările pe care le primim sunt reale. Am reușit să reorganizăm zona de la stadion, am avut sprijinul Primăriei Pitești, care a instalat câteva toalete ecologice. Condițiile sunt însă departe de a fi ideale, ar mai fi nevoie de bănci și copertine pentru candidați. Este destul de greu de lucrat cu autoritățile locale, dar nu vom lăsa lucrurile așa”, a spus prefectul Emanuel Soare.

Șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Argeș, comisarul-șef Marian Ivan, susține că în luna iunie, de când s-au reluat examinările la proba practică pentru obținerea permisului auto, au fost examinați 2104 candidați. Cifra ne plasează pe locul 3 pe țară, în plus fiind examinați la proba teoretică 90 de candidați. SPCRPCIV Argeș a eliberat 2467 de permise de conducere, 3064 de certificate de înmatriculare și 1682 de autorizații provizorii de circulație. La proba practică, pentru ca tot mai mulți argeșeni să poată susține examenul auto, se lucrează cu 12 examinatori. Săptămâna trecută, la Câmpulung, procentul de promovabilitate a fost de 46%, iar la Pitești- 39%. De la reluarea examinărilor la proba practică, pe 2 iunie, în Argeș au promovat sub 40% dintre candidați.

“Nu mai este aglomerație la ghișee, se respectă distanțarea fizică. Mulțumesc domnului prefect pentru sprijinul oferit, prin Inspectoratul Județean de Jandarmi. La rândul lor, Poliția Locală Pitești și Poliția Națională ne-au sprijinit foarte mult pentru organizarea activității din zona stadionului “Nicolae Dobrin”, în condițiile actuale, când candidații trebuie să respecte măsurile de protecție impuse de starea de alertă”, a declarat comisarul-șef Marian Ivan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

FOTO și VIDEO – Alo, Prefectura! Argeșul, plin de microbuze COVID – Navetiștii ca sardelele, în rable pline ochi și rablagite

Publicat

in

De

Deși Prefectura Argeș anunță zilnic controale pentru prevenirea raspandirii COVID 19, controale care se lasă si cu ceva amenzi, se pare ca echipele de control nu se trezesc asa dimineata sau nu au chef să iasă pe teren după amiaza, pe canicula asta, cand ies argesenii de la serviciu. Mai exista si posibilitatea ca Prefectura sa nu cunoasca zonele fierbinti, cu potential ridicat da raspandire a virusului, iar dacă autoritățile nu prea au habar, argeșenii ne trimit zilnic imagini cu calvarul care trebuie sa il suporte atunci cand merg sau se intorc de la munca. Vorbim de mii de argeseni care fac zilnic naveta la serviciu si care sunt obligati sa se expuna unor riscuri majore in mijloacele de transport in care nu se respecta nicio regula. Daca saptamana trecuta v-am prezentat aglomeratia incredibila din microbuzele care circulă spre si de la Costesti (nimeni neluând pana acum vreo masură), astazi va prezentam halul in care circula si se expun pericolelor navetistii din comunele limitrofe orasului Curtea de Argeș. Imaginile au fost surprinse astazi pe ruta Vernești – Valea Danului – Curtea de Argeș la ora 6 dimineata, cand oamenii merg la serviciu. Aceeasi aglomeratie este si in jurul orelor 15, cand aceiasi navetisti sunt obligati sa se intoarca acasa in aceleasi conditii: microbuze supraaglomerate rablagite, frara distantare socială si la temperaturi de peste 40 grade, avand in vedere lipsa sistemelor de ventilație. Așadar, fara comentarii, dar cu speranta ca autoritatile, in speta, Prefectura si ARR se vor autosesiza si vor interveni, iată imaginile din ceea ce oamenii numesc MICROBUZELE COVID DIN ARGEȘ.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend