Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

ATENŢIE ! DE AZI, RESTRICȚII TRAFIC DN 7, Rm.Vâlcea- Piteşti ! RECOMANDĂRILE POLIŢIEI

Publicat

in

Începând cu 09 aprilie a.c., pe DN 7, pe raza comunei Morărești, traficul se va desfășura cu restricții pe tronsonul cuprins între km.152+250m – km.152+330m. De asemenea, începând cu 15 aprilie a.c., pe acelaşi drum naţional, pe raza comunei Morăreşti, traficul se va desfășura cu restricții pe tronsonul cuprins între km.152+470m – km.152+550m.

Începând cu data de 09 aprilie a.c., pe DN 7, pe raza comunei Morăresti, județul Argeș, pe tronsonul cuprins între km.152+250m şi km.152+330m, pe o perioadă de 75 de zile, pe sensul de mers Rm.Vâlcea spre Piteşti, se vor executa lucrări de consolidare a părții carosabile.

În zonă traficul se va desfășura în ambele sensuri, cu restricție de viteză de 30km/h.

De asemenea, începând cu data de 15 aprilie a.c., pe DN 7, pe raza comunei Morăresti, județul Argeș, pe tronsonul cuprins între km.152+470m şi km.152+550m, pe o perioadă de 75 de zile, se vor executa lucrări de consolidare a părții carosabile.

În zonă traficul se va desfășura alternativ, circulația fiind dirijată pe timpul zilei cu piloți de trafic, iar pe timpul nopții prin semafor.

Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, pot folosi ca rute ocolitoare:

  • Bascov – DN 7C Curtea de Argeș – DN 73C Tigveni – DJ 678A Tigveni – DN 7 Vărzaru, respectiv

  • Bascov – DN 7C Curtea de Argeș – DN 73C Tigveni – DN 7 comuna Blidari, județul Vâlcea.

Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat recomandăm conducătorilor auto să își păstreze calmul, să nu uite de politețea rutieră, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să nu blocheze intersecțiile.

Pe timpul călătoriei cu autovehiculul, recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic – vă recomandăm să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Sondajul care a băgat veselia-n curcile Argeșului – Dănuț Dinu și Ionică, favoriți la primăria Pitești

Publicat

in

Mai exagereaza unii, dar să arunci pe piață sondaje cu cifre care fac să râdă și curcile și să se tăvălească porcii în noroiul inundațiilor, se numește … insolație sau lipsă de respect față de populația unui oraș. Spunem asta după ce, azi, PMP a mai livrat o glumă de sondaj. Și daca râd curcile iar porcii se tăvălesc de râs prin noroaie la vazul fantasticelor cifre, piteștenii mai creduli își fac, probabil, cruce și exclamă resemnați: ” Asta ne e soarta ! Dacă, doamne ajută, scăpăm de Ionica al PSD, doamne ferește, dăm de Dinu al lui Petrov!”

Asta pare a fi soarta piteștenilor, prezisă, nu, nu în cafea, ci de ultimul sondaj al celor de la PMP.

Astfel, la întrebarea ,,Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti şi v-aţi prezenta la vot, cu ce candidat aţi vota?„, candidatul PMP, Dănuț Dinu, se clasează pe locul al doilea cu 21% intenție de vot.

Cornel Ionică (PSD) ……………. 26,5%
Dănuţ Dinu (PMP) ………….. 21%
Sorin Apostoliceanu (PNL) . 14,5%
Mihai Coteţ (PNL) … 12%
Ionuţ Moşteanu (USR) .. 11,5%
Ana Stan (PNL) …. 6%
Tiberiu Irimia (PNL) … 3%
Altcineva … 5,5%

Sondajul a fost realizat în perioada 14 – 21 iunie / 2020.
Volumul eşantionului 800 respondenţi, votanţi cu vârsta de 18 ani şi peste.
Marjă de eroare de 3,1%.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Fără categorie

„Guvernul recunoaște în documente oficiale că nu a vrut niciodată să dubleze alocațiile copiilor”, scrie Marius Budăi

Publicat

in

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, publică sesizarea depusă de Guvern la CCR pe tema alocațiilor. În acest document, Guvernul admite faptul că banii pentru dublarea alocațiilor n-au fost prinși în buget și arată că nici nu intenționează să aloce fonduri, asta pentru că s-ar ieși din limita de deficit bugetar.

”Orban, DEMISIA!!!
Guvernul_IOC (Iohannis, Orban, Cîțu) recunoaște în documente oficiale că nu a vrut niciodată să dubleze alocațiile copiilor.
Orban a atacat la Curtea Constituțională legea prin care, chiar de la 1 iulie, adică mai repede cu o lună decât promisese, alocațiile copiilor puteau fi majorate. Ne-am obișnuit deja cu liberalii care mint. Acum, inclusiv în documentele oficiale.
În sesizarea făcută la CCR, Orban scrie că banii pentru majorarea alocațiilor nu au fost prevăzuți în bugetul de stat. Nu au fost prevăzuți pentru că nu au vrut. În 23 decembrie 2019, când liberalii și-au adoptat bugetul în Parlament fără niciun fel de dezbatere, proiectul privind majorarea alocațiilor era deja pe masa președintelui Iohannis. Proiectul a fost adoptat pe 18 decembrie 2019 în Parlament. Cu toate astea, premierul dezertor Cîțu și Orban nu au alocat banii necesari.
În același document, Orban scrie că dacă se majorează alocațiile nu ne mai încadrăm în deficitul de 3%. Asta în condițiile în care Comisia Europeană a recomandat României să revină la deficitul de până în 3% abia în 2022.
Deci nu există niciun argument pentru care alocațiile să nu fie majorate. Doar minciunile și nepăsarea Guvernului Orban-PNL.
Când PNL a propus dublarea alocațiilor, fără sursă de finanțare, PSD a găsit soluții pentru a le finanța. PNL caută de 8 luni bani și încă nu i-a găsit. Bine că pentru achiziții la prețuri exorbitante au bani, pentru cetățenii români nu.
Din păcate, de același tratament mincinos și nepăsător vor avea parte și mediul de afaceri românesc și dascălii și părinții și bunicii noştri.”, scrie Marius Budăi.

Orban, DEMISIA!!!Guvernul_IOC (Iohannis, Orban, Cîțu) recunoaște în documente oficiale că nu a vrut niciodată să…

Publicată de Marius Constantin Budăi pe Miercuri, 24 iunie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend