Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

ATENŢIE ! DE AZI, RESTRICȚII TRAFIC DN 7, Rm.Vâlcea- Piteşti ! RECOMANDĂRILE POLIŢIEI

Avatar

Publicat

in

Începând cu 09 aprilie a.c., pe DN 7, pe raza comunei Morărești, traficul se va desfășura cu restricții pe tronsonul cuprins între km.152+250m – km.152+330m. De asemenea, începând cu 15 aprilie a.c., pe acelaşi drum naţional, pe raza comunei Morăreşti, traficul se va desfășura cu restricții pe tronsonul cuprins între km.152+470m – km.152+550m.

Începând cu data de 09 aprilie a.c., pe DN 7, pe raza comunei Morăresti, județul Argeș, pe tronsonul cuprins între km.152+250m şi km.152+330m, pe o perioadă de 75 de zile, pe sensul de mers Rm.Vâlcea spre Piteşti, se vor executa lucrări de consolidare a părții carosabile.

Publicitate

În zonă traficul se va desfășura în ambele sensuri, cu restricție de viteză de 30km/h.

De asemenea, începând cu data de 15 aprilie a.c., pe DN 7, pe raza comunei Morăresti, județul Argeș, pe tronsonul cuprins între km.152+470m şi km.152+550m, pe o perioadă de 75 de zile, se vor executa lucrări de consolidare a părții carosabile.

În zonă traficul se va desfășura alternativ, circulația fiind dirijată pe timpul zilei cu piloți de trafic, iar pe timpul nopții prin semafor.

Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, pot folosi ca rute ocolitoare:

  • Bascov – DN 7C Curtea de Argeș – DN 73C Tigveni – DJ 678A Tigveni – DN 7 Vărzaru, respectiv

  • Bascov – DN 7C Curtea de Argeș – DN 73C Tigveni – DN 7 comuna Blidari, județul Vâlcea.

Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat recomandăm conducătorilor auto să își păstreze calmul, să nu uite de politețea rutieră, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să nu blocheze intersecțiile.

Pe timpul călătoriei cu autovehiculul, recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic – vă recomandăm să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum.

Comenteaza cu profilul de FB

Fără categorie

234234

Avatar

Publicat

in

De

dfgdfgd fdf g

df gdfg f

Publicitate

df gdfg

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Fără categorie

sdfsdf

Avatar

Publicat

in

De

dsf sdf sd f

ds fsdf

Publicitate
[ht-ctc-chat]

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend