Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

ATENȚIE dacă vă căutați un loc de muncă: Polițiștii AU PRINS un individ care a înșelat 7 persoane

Publicat

in

Un bărbat de 39 de ani a fost arestat preventiv după ce ar fi înșelat șapte persoane, cărora le-a promis locuri de mucă și le-a cerut bani pentru efectuarea analizelor medicale în vederea angajării, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, bărbatul a fost reținut vineri, fiind bănuit de înşelăciune în formă continuată.

Conform polițiștilor, în perioada aprilie – mai, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie au fost sesizaţi de mai multe persoane cu privire la faptul că un bărbat necunoscut le-ar fi abordat telefonic, după ce au postat pe un site anunțuri de căutare a unui loc de muncă. Acesta le-ar fi promis victimelor angajarea în cadrul unui lanț de magazine și le-a cerur să-i trimită sume de bani pentry efectuarea analizelor medicale.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

„Astfel, la data de 29 mai a.c., în urma unui complex de activităţi şi cu sprijinul uneia dintre persoanele vătămate, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie l-au localizat pe cel în cauză, imobilizat și ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri. Asupra bărbatului a fost găsit un telefon mobil, precum şi o sumă de bani ce ar fi fost primită de la victimă”, se arată într-un comunicat al Poliției Caăitalei.

Polițiștii susțin că din cercetările efectuate rezultă că bănuitul ar mai fi înșelat, în acest mod, alte șase persoane.

Bărbatul de 39 de ani a fost arestat preventiv, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO Virgil Popescu: ‘Cred că ar trebui să limităm importurile din state non-UE, să scurtăm lanţurile de aprovizionare’

Publicat

in

De

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, luni seară, că România ar trebui să limiteze importurile din state non-UE şi să scurteze, astfel, lanţurile de aprovizionare, reamintind că la începutul pandemiei ţara noastră s-a putut aproviziona cu greu cu materiale sanitare.

Virgil Popescu a fost întrebat, luni seară, la B1 Tv care ar fi sectoarele pe care România ar trebui să le consolideze în perioada următoare şi a afirmat: ”Cred că ar trebui să limităm importurile din – şi nu vorbim neapărat numai de stat – ar trebui să limităm importurile din state non-UE şi mă refer aici şi la China, şi la Asia şi la multe state care nu aparţin Uniunii Europene, să scurtăm lanţurile de aprovizionare. Am observat şi am luat o lecţie din această criză, cât de greu ne-a fost ca la începutul acestei pandemii să ne putem aproviziona cu materiale sanitare şi ăsta e un lucru de basic, un stat trebuie să poată să îşi asigure în interiorul lui sau pe o rază în interiorul Uniunii Europene basicul şi vorbim de sănătate, de alimentarea populaţiei”, potrivit news.ro.

Citește și: Rareș Bogdan a izbucnit: Gata cu capul plecat, România trebuie să stea în primul rând în Europa

El a menţionat că în prezent în România sunt 26 de companii care fabrică măşti şi peste 50 care produc biocide.

Întrebat cum se poate asigura statul că aceste companii nu vor vinde cui dă mai mult într-o perioadă de criză, ministrul Economiei a răspuns: “E destul de greu să te apuci să vânzi în afara spaţiului european, orice stat european are…La un moment Comisia Europeană a pus barieră exportului în state terţe de material sanitare şi nu mai aveam voie să vindem în afara spaţiului european”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ministerul vietnamez al Sănătății a raportat luni 14 noi cazuri de infecție cu coronavirus

Publicat

in

De

Ministerul vietnamez al Sănătății a raportat luni 14 noi cazuri de infecție cu coronavirus, toate confirmate la cetățeni vietnamezi reveniți din străinătate și care au fost plasați în carantină, potrivit rador.ro.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

Vietnamul, țară din sud-estul Asiei, nu a mai înregistrat cazuri de transmitere locală a coronavirusului în ultimele 81 de zile, grație programelor instituite pentru izolarea virusului.

Autoritățile vietnameze nu au mai raportat decese asociate COVID-19 și au înregistrat, în total, doar 369 de cazuri de la momentul izbucnirii pandemiei, 90 la sută dintre pacienți fiind vindecați.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend