Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Atentat la sănătate – 158 de măști neconforme

Avatar

Publicat

in

A fost emisă o nouă alertă pentru șase tipuri de măşti neconforme, în total fiind 158 de tipuri de măşti care nu oferă protecţia necesară împotriva coronavirusului, avertizează, vineri, InfoCons.

„Atenție ce măști purtați! 158 de măști neconforme!”, avertizează, vineri, InfoCons.

Tulpina britanică de Covid-19 se răspândește masiv în SUA: ar putea deveni dominantă

InfoCons revine cu o nouă alertă emisă prin Sistemul de alertă rapidă european, astfel, conform celor 27 de alerte transmise numărul măștilor de protecție neconforme ajunge la 158.

Ultimele șase tipuri de măşti pentru care s-a introdus alertă europeană sunt din categoria FFP2 şi sunt produse în China.

Țările care au introdus alertele sunt Letonia, Luxemburg și Estonia.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO Mick Jagger şi Dave Grohl au lansat un imn al pandemiei

Avatar

Publicat

in

De

Muzicienii Mick Jagger şi Dave Grohl au lansat marţi single-ul „Easy Sleazy”, un imn al pandemiei, cu versuri ce abundă în umor negru, anunță news.ro.

„Am vrut să împărtăşesc acest cântec pe care l-am scris despre eventuala ieşire din carantină, cu mult optimism. Mulţumesc, Dave Grohl pentru tobe, bas şi chitară. A fost foarte distractiv să lucrez cu tine la asta. Sper să vă placă «Easy Sleazy»”, a transmis Jagger pe reţelele de socializare.

Piesa, cu accente punk, a fost o colaborare mult aşteptată de Grohl. El a declarat: „Este greu să spun în cuvinte ce înseamnă pentru mine să înregistrez acest cântec cu Sir Mick Jagger. Este dincolo de un vis devenit realitate. Când credeam că viaţa nu poate deveni mai nebună… şi este piesa verii, fără îndoială!”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Valul patru al pandemiei, inevitabil! Nelu Tătaru anunță care va fi factorul declanșator

Avatar

Publicat

in

De

“În acest moment este o concurență între vaccinare și boală. Sfatul meu pentru ca oamenii să se vaccineze ar fi ca dacă vrem să ajungem la o viață cvasi-normală, trebuie să ne vaccinăm. Lumea trebuie să se vaccineze.

Cred că valul patru va fi după o mobilitate mai accentuată, dar stați să ieșim din valul trei. Suntem în vârf. Noi, specialiștii, urmăream cele patru barometre: prezența în unitățile de primire urgențe, secțiile de boli infecțioase, terapiile intensive și decesele. Aceste patru barometre sunt cele care ne spun unde ne aflăm.

Mobilitatea e cel mai important indice care dă transmiterea comunitară. Spre exemplu, nu școală propriu zisă e cea problematică, ci modul în care ajunge elevul la școală, alături de bunici, părinți, etc…”, a declarat Nelu Tătaru, pentru gandul.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend