Conecteaza-te cu noi

Comunicate de Presa

Ateliere de Limba engleza gratuite pentru copii

Avatar

Publicat

in

Centrul International Helen Doron English deruleaza, in luna octombrie, in mai multe centre comerciale din Constanta si din Bucuresti, ateliere interactive gratuite de invatarea a limbii engleze pentru copii, dupa o revolutionara metoda ce a produs rezultate pozitive in randul a peste 2 milioane de copii din intreaga lume.

Proiectul initiat de centrul international de educatie in tara noastra are menirea de a implementa, in randul celor mici, metoda de predare si invatare a limbii engleze, elaborata de celebrul profesor britanic Helen Doron. Aceasta se bazeaza pe cateva principii de baza, printre care: incurajare continua, repetare si asociere cu actiunile si obiectele din jurul nostru, grupuri mici si operationale, ascultare in fundal si jocuri inovative.

Centrul international a adus in sistemul educational din Romania cea mai noua tehnologie pentru invatarea limbii engleze de catre copii, si anume realitatea augmentata. Aceasta tehnologie anima, cu sunet si video, o imagine statica de pe o pagina clasica, prin scanarea acesteia cu ajutorul unei tablete sau a unui telefon inteligent si copilul invata mult mai usor cum se pronunta cuvintele in limba engleza, ajutandu-l sa vorbeasca limba cat mai corect.

ÔÇťIn zilele noastre, cand tehnologia moderna este oriunde in jurul nostru, este foarte greu ca sa-i mai captezi copilului atentia cu mijloacele traditionale de invatare. Suntem obligati sa ne adaptam, inclusiv in ceea ce priveste educatia copilului. Acesta este motivul pentru care, la nivel mondial, Helen Doron English si-a adaptat metoda la Noile Media, dar in acelasi timp a pastrat principiile de baza, care au dat toate in randul a peste 2 milioane de copii. Suntem convinsi ca tehnologia realitatii augmentate ii ajuta pe copii sa vada educatia ca o extensie naturala a procesului de joaca. Copiii nu simt ca invata, ei se relaxeaza, participa la activitati distractive, dar la finalul procesului, isi vor imbunatatii, cu siguranta, bagajul de cunostinteÔÇŁ, declara specialistul in educatie stefania Filip, coordonator al Centrului International Helen Doron English, in Romania.

In cadrul atelierelor interactive, va avea loc si o tombola cu premii constand in aplicatii inovative de invatare a limbii engleze, pentru smartphone, tablete sau laptop-uri.
Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Federa┼úia SANITAS atrage aten┼úia: Echipamentele vechi ┼či suprasolicitarea personalului fac posibil─â repetarea oriunde a tragediei de la Spitalul Jude┼úean Neam┼ú

Avatar

Publicat

in

Tragedia de la Spitalul Jude┼úean de Urgen┼ú─â Neam┼ú se poate repeta oric├ónd, ├«n oricare alt─â unitate sanitar─â din Rom├ónia, din cauza lipsei echipamentelor medicale adecvate, a infrastructurii tehnice vechi din spitale ┼či a suprasolicit─ârii personalului medical existent, se men┼úioneaz─â ├«ntr-un comunicat remis luni AGERPRES de Federa┼úia SANITAS.

Organiza┼úia sindical─â din domeniul sanitar “atrage aten┼úia c─â situa┼úii similare pot avea loc oric├ónd ├«n alte institu┼úii sanitare din Rom├ónia, cauzele principale fiind lipsa echipamentelor medicale adecvate, infrastructura tehnic─â veche, care nu func┼úioneaz─â ├«n parametri normali, ┼či suprasolicitarea personalului medical existent”, se precizeaz─â ├«n comunicat.

În context, reprezentanţii Federaţiei SANITAS s-au declarat solidari cu personalul din Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ.

“Federa┼úia SANITAS din Rom├ónia este solidar─â cu colegii no┼čtri de la Spitalul Jude┼úean de Urgen┼ú─â Neam┼ú care au trecut prin tragedia incendiului de la sec┼úia de ATI ┼či care, ├«ntr-un act firesc de responsabilitate profesional─â, au f─âcut tot ceea ce era posibil pentru salvarea pacien┼úilor”, potrivit comunicatului.

Pe de alt─â parte, organiza┼úia sindical─â subliniaz─â c─â autorit─â┼úile nu implementeaz─â politici de rezolvare a problemelor grave ale sistemului sanitar ┼či solicit─â societ─â┼úii civile s─â pun─â presiune pe mediul politic, astfel ├«nc├ót acesta s─â reformeze sistemul de s─ân─âtate.

“SANITAS atrage aten┼úia colegilor din s─ân─âtate c─â este momentul ├«n care trebuie s─â ne unim vocile pentru a cere autorit─â┼úilor s─â se trezeasc─â la realitate ┼či s─â fac─â ceea ce este absolut necesar pentru func┼úionarea normal─â a acestui domeniu. Altfel, prin t─âcerea noastr─â, risc─âm s─â devenim ‘complicii’ guvernan┼úilor la distrugerea sistemului medical public din Rom├ónia! Iar vocea unic─â trebuie s─â dep─â┼čeasc─â limitele domeniului medical. Cerem societ─â┼úii civile s─â vin─â al─âturi de noi ├«n tot acest demers, pentru c─â S─ân─âtatea rom├óneasc─â trebuie, ea ├«ns─â┼či, s─â fie vindecat─â. Apel─âm la organiza┼úiile sindicale, cele profesionale, la asocia┼úiile de pacien┼úi ┼či alte organiza┼úii cu activitate ├«n domeniu. ├Än acest moment, sistemul public de s─ân─âtate este bolnav cronic, iar perspectivele de ├«ns─ân─âto┼čire sunt minime, dac─â nu ├«i vom obliga pe cei care r─âspund de managementul lui la toate nivelurile s─â adopte o politic─â coerent─â de ├«nnoire a acestuia”, se precizeaz─â ├«n comunicat.

Potrivit Federa┼úia SANITAS, principalele probleme care afecteaz─â sistemul medical sunt managementul defectuos ┼či lipsa de coordonare a autorit─â┼úilor care r─âspund de buna func┼úionare a sistemului de s─ân─âtate, uzura fizic─â ┼či moral─â avansat─â a infrastructurii tehnice, lipsa de resurs─â uman─â calificat─â din institu┼úiile sanitare, interesul sc─âzut pentru s─ân─âtatea ┼či securitatea angaja┼úilor la locul de munc─â, lipsa dot─ârilor medicale, formalismul ┼či superficialitatea cu care sunt tratate instructajele periodice, respectarea protocoalelor ┼či a procedurilor interne, insuficien┼úa materialelor ┼či echipamentelor medicale ┼či de protec┼úie. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERT─é COVID!!! ARGE┼×UL A TRECUT ├ÄN SCENARIUL GALBEN CU 190 CAZURI NOI DE INFECT─éRI

Avatar

Publicat

in

Institu╚Ťia Prefectului Arge╚Ö informeaz─â c─â, potrivit datelor furnizate de Direc╚Ťia de S─ân─âtate Public─â, situa╚Ťia epidemiologic─â din jude╚Ť se prezint─â astfel:

-persoane aflate ├«n carantin─â institu╚Ťionalizat─â: 1;

-persoane ie╚Öite din carantin─â institu╚Ťionalizat─â: 1493;

-persoane aflate în izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 1985, dintre care 659 în carantină la domiciliu și 1326 în izolare;

-persoane ieșite din izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 14106;

-persoane internate în spital: 445 (ieri 447);

-persoane internate la ATI: 39 (ieri 33);

-persoane vindecate: 6005 (ieri 5918);

-persoane diagnosticate pozitiv: 7606 (ieri 7416);

-cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore: 190 (ieri 179);

-număr teste efectuate în spitalele publice: 52659 (dintre care 517 în ultimele 24 de ore);

-persoane decedate de la începutul pandemiei: 276 (ieri 274).

Deces 275: B─ârbat, 55 de ani cu comorbidit─â╚Ťi: HTA, obezitate, bronhopneumonie obstructiv─â cronic─â;

Deces 276: B─ârbat, 77 de ani, cu comorbidit─â╚Ťi: HTA, AVC acut ischemic, insuficien╚Ť─â renal─â cronic─â, diabet zaharat tip II.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend