Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Atacat că Guvernul PNL nu a eliminat pensiile speciale în 30 de zile, Rareș Bogdan reacționează: ‘CCR și Avocatul Poporului ne-au blocat și anulat demersul’

Publicat

in

O utilizatoare de Facebook i-a reproșat, miercuri, prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, că nu s-a ținut de cuvânt și că Guvernul PNL nu a desființat pensiile speciale în 30 de zile, așa cum a promis.

În replică, Rareș Bogdan a precizat că, până acum, au reușit să taie pensiile speciale ale parlamentarilor, definitiv. Mai mult, spune liderul PNL, liberalii au reușit să voteze de două ori tăierea și impozitarea pensiilor speciale, însă CCR și Avocatul Poporului i-au blocat de fiecare dată și le-au anulat demersul.

Doamna Maican, am reușit sa tăiem pensiile speciale ale parlamentarilor definitiv, pana acum. Și am reușit sa votam de doua ori tăierea și impozitarea tuturor pensiilor speciale, însă Ccr și Avocatul Poporului ne-au blocat și anulat demersul”, a reacționat Rareș Bogdan.

Critica adusă prim-vicepreședintelui PNL

În 30 zile desființăm pensiile speciale. Au trecut mai bine de 2 ani !
Este frumos la Bruxelles, nu e așa ? 😂😂”.

Postarea inițială a lui Rareș Bogdan

Pas cu Pas. Putintica răbdare, va rog, se va resimțit și in traiul zilnic. Nu ne cereți sa facem in 6 luni, ce nu au făcut alții in 30 de ani. Schimbam Romania. Nu va pierdeți încrederea. Schimbam Romania in bine!”, a spus Rareș Bogdan.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „European Commission... The European economy is making a strong comeback. Growth #ECForecast for 2021: 7.4 7.2 6.3 6.2 6.0 5.7 5.6 5.4 5.4 5.0 4.9 4.9 4.8 4.8 4.8 4.6 4.6 4.3 4.3 3.9 3.9 3.8”

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

CS Rapid, noul lider al Ligii Naţionale

Publicat

in

De

CS Rapid Bucureşti a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii Naţionale de handbal feminin, după ce a învins-o pe CSM Slatina cu scorul de 33-27 (18-16), sâmbătă, în Sala Rapid, în etapa a şasea, potrivit Agerpres.

Sorina Tîrcă, autoare a 11 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a echipei antrenate de Carlos Viver. Andreea Chiricuţă a contribuit cu 6 goluri, iar Alicia Fernandez Fraga cu 5. Luciana Popescu s-a remarcat de la oltence, cu 8 goluri.

SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat derby-ul cu HC Dunărea Brăila, scor 32-27 (19-12). Irina Glibko a înscris 9 goluri pentru gazde, Kristina Liscevic a adăugat 6, iar Asma Elghaoui 5. Amanda Kurtovic, cu 9 goluri, a fost cea mai bună jucătoare a echipei Dunărea.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE – Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

Vicecampioana CS Minaur Baia Mare s-a impus dramatic în Bănie, cu 28-27 (16-12) cu SCM Craiova, printr-un gol înscris de Iaroslava Burlacenko în ultimele secunde. Cristina Laslo a marcat 7 goluri pentru Minaur, Ana Maria Tănasie 6, iar Oana Borş 5. Ana-Maria Ţicu a fost cea mai bună marcatoare a echipei antrenate de George Burcea, cu 5 goluri.

Clasament

1. CS Rapid Bucureşti 15 puncte

2. CSM Bucureşti 13

3. SCM Gloria Buzău 13

4. SCM Râmnicu Vâlcea 13

5. CS Minaur Baia Mare 12

6. HC Dunărea Brăila 10

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Ministerul Sănătății alocă aproape 14 milioane de lei pentru tichete valorice de vaccinare: sunt disponibile de săptămâna viitoare

Publicat

in

De

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat că vineri au fost alocaţi 13,8 milioane de lei pentru achiziţionarea de noi tichete valorice oferite în centrele de vaccinare celor imunizaţi cu schemă completă, informează Agerpres.

“Vă anunţ că astăzi s-a distribuit o sumă de 13,8 milioane de lei pentru achiziţionarea de noi tichete pentru centrele de vaccinare. Această distribuire a avut loc la Ministerul Sănătăţii către direcţiile de sănătate publică, care vor face procedura simplificată de achiziţie publică, astfel încât săptămâna viitoare aceste tichete să fie disponibile în centrele de vaccinare”, a afirmat ministrul, prezent la deschiderea “Maratonului vaccinării pentru viaţă”.

Potrivit acestuia, vor mai fi alocate şi alte sume de bani, astfel încât cei vaccinaţi cu schemă completă să poată beneficia de aceste tichete.

“Dacă sunt necesare noi sume, am avut deja o discuţie la nivel guvernamental să găsim resurse financiare pentru suplimentarea sumelor, astfel încât aceste tichete, care conform legii se acordă pentru cei care sunt vaccinaţi cu schemă completă, să poată fi asigurate în continuare”, a mai spus Cseke Attila.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend