Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ASTA-L DOARE, ACUM, PE DAN MANU: să plătească o cotizație de mii de Euro la două Asociații Internaționale – NU VĂ E RUȘINE, DOTTORE ?

Avatar

Publicat

in

Tupeul unora, mai ales in vremuri de criza cum este aceasta, a coronavirusului, intrece orice limite. Un tupeist notoriu este Dan Manu care va demonstra asta chiar azi, in cadrul sedintei de Consiliu Judetean. El va solicita aprobarea platii a circa 4.000 Euro din banii argesenilor drept cotizatie pe anul 2020 catre doua Asociatii Internationale. Este vorba de cotizatiile anuale pe acest an catre Asociația Internațională a Regiunilor Francofone si Adunarea Regiunilor Europene. Domnule Manu, chiar nu intelegeti ca Spitalele din subordinea CJ Argeș urla ca nu au masti, dezinfectanti si manusi si alte consumabile elemntare ? Nu intelegeti ca anul asta e compromis, adica PA, PA, fara plecari, vizite, congrese si ce o mai fi pe la aceste Asociatii ? Vreti sa va facem noi un calcul sa va spunem cate mii de masti, manusi si cati litri de dezinfectant puteti cumpara de acesti 4000 de Euro pe care vreti sa ii dati cotizatie pe acest an ratat celor doua Asociatii ? Demontsrati ca va pasa de argeseni si scoateti, naiba, de pe ordinea de zi cele doua proiecte de hotarare prin care va bateti joc de banii si situatia argesenilor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend