Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ASTA DA TICHIE…. ! Cornel Ionică cheltuie zeci de mii de euro pentru un film cu Piteştiul – REACŢIA LUI NARCIS SOFIANU

Publicat

in

– Nici de-ar angaja vreun faimos regizor al lumii sau vreo casa de productie specializata in filmele SF, nu s-ar putea cosmetiza imaginea Pitestiului, spune consilierul liberal Narcis Sofianu

Surprize, surprize pe banii piteştenilor !  Intr-un oraş dominat mai mult de gri decât de verde şi în care haosul urbanistic domneşte nestigherit alături de edil, Cornel Ionică vrea sã facã un film de promovare a Piteştiului. Şu nu unul oricare, ci unul de fiţe, mai exact in full HD, cu subtitrări si traducere în engleză, cu filmări aeriene si care, da, v-aţi prins, costă ceva bani, adică vreo 18.000 Euro. Iar dacă bani sunt, că doar are balta peşte, mulţi se întreabă ce va insera , ca material de promovare, in acel film primarul ?

Un posibil raspins a venit de la consilierul local liberal, Narcis Sofianu: ” Am auzit de moftul primarului Ionică dar, hai să o lămurim, nu asta era prioritatea oraşului.Mai ales ce nu stiu ce ca promova domul Ionică acolo, ce va arăta oamenilor. Poate haosul din urbanism, poate uliţele piteştene, străzile făcute praf, haldele de gunoi de prin cartiere, zonele cu verdeaţă hăcuite în ultimii ani, lalele sintetice că nici nu mai putem vorbi de orasul laelelor? Hai să fim serioşi, bani cheltuiţi aiurea ! Nici de ar angaja vreun faimos regizor al lumii sau vreo casa de productie specializata in filmele SF nu s-ar putea cosmetiza imaginea Pitestiului, căci asta vrea să facă Ionică. Dar nu nu va reusi altceva decat sa toace aceşti bani, nimic altceva !”, a declarat, pentru PROFIT, liberalul Narcis Sofianu

Iata, conform, datelor de pe SICAP, ce vrea Ionică:

Obiectivul general al contractului: constă în servicii de realizare a unui film de prezentare a Municipiului Pitești, care să rezolve neajunsurile pe care le prezintă materialele printate, prin combinarea elementelor video şi audio cu informaţiile şi datele care se doresc transmise. Filmul de prezentare se va adresa publicului larg și va constitui totodată un important și edificator material de promovare a Municipiului Pitești și a administrației publice locale, atât la nivel național, cât și internațional. Specificații tehnice generale • filmarea: minim full HD; • sunet: minim 48 kHz; • format: digital; • limba: filmul va avea o versiune atât în limba română cât și în limba engleză (voice – over); • Subtitrare: filmul va avea subtitrare atât în limba română cât și în limba engleză; • coloana sonoră: sonorizare va fi adaptată specificului filmului;

Productie de filme de informare (Rev.2) DESCRIERE: Durata: 2,5 min/film – format FULL HD, MP4, – filmari speciale – slow motion si aeriene – editare video – colorizare si postprocesare video – coloana sonora

S[ mai spunem că Primăria Piteşti a alocat pentru asta nu mai putin de  68.850,00 RON fără TVA. Oferta a fost acceptată de către un firma specializată dar, în final, piteştenii vor plăti circa 82.000 RON pentru acest film moft al lui Ionică.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Rareș Bogdan, despre viitorul premier: Cât timp va fi Klaus Iohannis la Cotroceni, PSD nu va da premierul

Publicat

in

De

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că în următorii 4 ani și jumătate, Klaus Iohannis va desemna premierul doar de la PNL. 

”În cazul în care n-ar fi avut un astfel de plan m-aș fi gândit că cei de la PSD și ALDE nu mai fac politică. Este normal ca opoziția să își dorească să răstoarne puterea. Eu vă spun că în următorii 4 ani și jumătate PNL-ul va da premierul. Că se supără unii, că nu le convine, asta este realitatea.

Nu înțeleg exact poziția domnului Tăriceanu. El are un discurs de opoziție, dar au încă oameni în Guvern, au oameni în poziții cheie din domeniul Energiei. Oamenii lui Chițoiu, Gerea sau Tăriceanu conduc în continuare domeniul energetic.

Puteam să îi schimbăm, dar la învestirea în funcție, PNL nu a avut numărul de voturi necesare, iar noi am fost votați și de alte grupuri politice. Practic, PNL-ul guvernează împreună cu alte 7 grupuri politice.

Pentru PSD urmează 4 ani și jumătate de guvernare PNL. Ei ar trebui să gândească planuri pe termen lung, să preia modelul chinezesc, atât de drag lor și să gândească pentru următorul ciclu electoral. O spun pentru a treia oară: cât timp va fi Klaus Iohannis la Cotroceni, PSD nu va da premierul.”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

Vezi și:Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

China spune adevărul! De unde provine coronavirusul

Publicat

in

De

Gao Fu, şeful Centrului pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor, a afirmat: „La început am presupus că virusul a plecat de la animalele din piaţă, dar acum pare mai degrabă că piaţa este o victimă”, notează Mediafax.

Ian Birrell notează într-un articol publicat de Daily Mail că „este o mărturisire şoc, mai ales că vine din partea omului de ştiinţă care a arătat categoric către piaţa din Wuhan după ce ţara sa a spus lumii despre virus. Piaţa a fost închisă şi tratată ca o scenă a crimei, în timp ce atenţia a fost concentrată către comerţul cu animale sălbatice. ”

Daily Mail mai notează că Gao Fu a afirmat şi că „coronavirusul exista cu mult înaintea descoperirii”, dar şi că oficialul nu este doar un epidemiolog de top, dar „membru al organului consultativ la nivel politic”. Un studiu efectuat în Wuhan a arătat că 27 dintre primii 41 de oameni diagnosticaţi cu COVID-19 în Wuhan au fost „expuşi” în piaţa umedă din oraş, respectiv doar unul dintre primii 4 prezentaţi cu simptome în luna decembrie.

Pe de altă parte, epidemiologi de top din mai multe ţări, China, Australia şi SUA, sunt de părere că virusul a evoluat treptat, poate chiar în 20 de ani. „Natura a creat un virus care ne-a demonstrat încă o dată că ea este cel mai eficient bio-terrorist cunoscut”, a spus dr. Francis Collins, director al US National Institutes of Health.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend