Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ASTA DA INCONȘTIENȚĂ! Pensionar de 71 ani din Mălureni – Argeș, beat la volan

Avatar

Publicat

in

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești au depistat un bărbat de 71 de ani, din Mălureni, care conducea un autoturism pe DJ 703I, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Compania Moderna pregătește un vaccin anti-COVID-19 pentru copii: ‘Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele companiei americane de biotehnologie Moderna Therapeutics, Stéphane Bancel, a precizat că este necesar un vaccin anti-COVID-19 pentru copii ”dacă vrem cu adevărat să obținem un procent satisfăcător de oameni imunizați prin vaccin sau infectare naturală, astfel încât acest virus să fie sub control”.

Ca să putem trăi „așa cum trăim cu gripa sau alte virusuri respiratorii, cred că vaccinarea adolescenților este importantă”, explică el, adăugând că Moderna lucrează în prezent în această direcție.

„Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, în decembrie. Lucrăm pentru a obține rezultatele în primăvară, astfel încât să ne putem adresa din nou agențiilor de reglementare pentru a modifica autorizația”, a explicat Stéphane Bancel.

„Dacă am putea vaccina elevii de gimnaziu și liceu în timpul verii și s-ar putea întoarce la școală în mod normal, ar fi cu adevărat un mare succes pentru toată lumea”, concluzionează el, conform smartradio.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Anunț important de la ANAF! A devenit funcțională de astăzi, 20 ianuarie

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend