Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

Aspecte esențiale pentru alegerea canapelei potrivite

Publicat

in

Indiferent că vorbim despre schimbări mici sau mari în viața noastră, alegerile pe care le facem trebuie să fie calculate și întotdeauna potrivite nevoilor noastre și stilului de viață pe care îl avem. Poate fi considerat un detaliu minor, dar pentru mulți alegerea unei canapele potrivite este un proces complex ce poate însuma chiar și câteva luni de căutări.

Tocmai pentru că este un proces ce poate da dureri de cap, iar timpul nu este la îndemâna oricui, am atins câteva puncte importante de care să ții cont în momentul în care realizezi că ai nevoie de o canapea sau atunci când mutatul în casă nouă cere de la sine o achiziție pe măsură.

Bugetul canapelei

Dacă nu ai un buget limitat, poți sări peste acest punct, dar stabilirea unui buget estimativ îți va putea facilita întregul proces. În plus, atunci când vei hotărî să aloci o sumă mare pentru o nouă canapea sau pentru canapea colțar (coltar extensibil), cu siguranță vei vrea să știi la ce alte aspecte să fii atent înainte de achiziție.

Tipul și stilul canapelei

În funcție de spațiul în care ai nevoie de o canapea, dar și de utilitatea acesteia, va trebui să pui în balanță mai multe aspecte. Vei avea nevoie de un pat în plus, poate atunci când ai vizitatori? În acest caz, ar fi indicat să te îndrepți către o canapea extensibilă cu 3 locuri sau chiar către un colțar. Dacă ești adeptul unui stil modern și îți dorești o canapea living cu o culoare stridentă, care să fie punctul central al încăperii, varianta extensibilă nu este neapărat pentru tine.

Stilul canapelei este legat în primul rând de restul mobilierului din încăpere, așa că dacă visezi la o canapea în stil Chesterfield acordă puțină atenție elementelor din jur, mai ales pentru că emană lux, bogăție și nu se va demoda niciodată.

Sunt importante brațele, picioarele și spătarul?

Dacă până acum erai atent doar la culoarea, materialul și aspectul general al unei canapele, ținem să îți amintim că unele dintre cele mai importante elemente ale acesteia sunt picioarele, brațele și spătarul. Spătarul este cel care oferă un plus de confort, iar brațele și picioarele canapelei pot facilita sau îngreuna integrarea acesteia într-un spațiu. Pot fi metalice sau de lemn, iar unele canapele au picioare glisante, pentru a fi mai ușor de manevrat.

Dă-ți timp de gândire și fă cea mai inspirată alegere atunci când vine vorba de mobilierul casei tale.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | Trei case cuprinse de flăcări în Argeș

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un puternic incendiu a izbucnit la un fânar în zona pensiunii Cristal, calea Câmpulung. Incendiul s-a extins rapid și la cele trei case aflate în vecinătate. Două persoane au fost asistate medical de către echipajul SMURD ajuns la fața locului. Este vorba despre o persoană cu atac de panică, iar altă persoană cu probleme de tensiune.Intervin pompierii cu trei autospeciale ce stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, atrage atenția: ‘Trebuie să fim pregătiți pentru o perioadă lungă. Pentru că acum devine din ce în ce mai mult un război de uzură’

Publicat

in

De

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, consideră că în Ucraina are loc un „război de uzură”. Oficialul a îndemnat aliații să se pregătească pentru un conflict de lunga durată. Potrivit acestuia, Occidentul trebuie să-și consolideze puterile împotriva agresiunii ruse, notează publicația greacă Capital.

Războiul nu se va încheia în câteva luni

„Acest război poate dura mult timp și trebuie să fim pregătiți, pentru că nimeni nu poate specifica perioada cuprinsă, dar trebuie să fim pregătiți pentru o perioadă lungă. Și așa le fac apel la aliați să sprijine (n.r. Ucraina), dar în același timp fiți gata să faceți acest lucru pentru o lungă perioadă de timp și fiți gata să oferiți asistență suplimentară. Pentru că acum devine din ce în ce mai mult un război de uzură„, a remarcat Jens Stoltenberg.

Secretarul general al NATO a vorbit și despre furnizarea de arme către Ucraina. Potrivit acestuia, acum aliații NATO transferă din ce în ce mai multe mostre standard din echipamentele Alianței. Poziția în acest sens s-a schimbat, deoarece la început Ucraina primea doar arme sovietice.

Cât va dura conflictul ruso-ucrainean

La rândul său, șeful Direcției principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Kirilo Budanov, a presupus când se va încheia faza activă a războiului.

Potrivit acestuia, până la sfârșitul anului acesta, „războiul  va fi redus la aproape zero”, iar punctul de cotitură va începe în august, când armele occidentale vor fi direcționate la diferite unități și vor fi folosite masiv pe câmpul de luptă.

Ucraina va fi întotdeauna un stat independent şi nu va fi înfrântă. Singura întrebare este ce preţ va trebui să plătească poporul nostru pentru libertate şi Rusia, pentru războiul absurd împotriva noastră.

Desfășurarea catastrofală a evenimentelor ar fi putut fi oprită dacă lumea trata situaţia din Ucraina ca fiind situaţia sa. Dacă puternicii lumii nu se jucau cu Rusia, ci ar fi făcut presiuni pentru a opri războiul”, a declarat Volodimir Zelenski, conform b1tv.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend