Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Aseară, bătaie ca-n filme la o nuntă din Curtea de Argeş ! Naşul implicat, mireasa in lacrimi !

Avatar

Publicat

in

O nuntă ca-n povești s-a transformat, aseara, într-o bătaie care a fost la un pas sa strice cea mai frumopasa zi a unor tineri, la un local din Curtea de Argeş. Potrivit informatiilor oferite de cativa participanti la nunta, un barbat, ruda cu mireasa, care a consumat băuturi alcoolice peste măsură, i-a aplicat aplicat o corectie unui alt mesean, după un dans mai infierbantat. Ba mai mult, la scurt timp totul a degenerat într-un scandal monstru care s-a mutat in afara localului iar acolo a intervenit nasul care a incercat sa calmeze spiritele. Potrivit informatiilor, chiar in momentul in care se dorea anuntarea Politiei, mireasa a intervenit plangand si i-a implorat pe scandalagii sa se opreasca pentru a evita sosirea Politiei la propria nunta.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend